- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.261
malesef ve sebep aynı yine düşüncesiz insanların dengesiz sözleri ..nerdeyse ağlayarak ortamı terkedecektim o kadar kişinin içinde insanlar neden böyle evden çıkmayımda dahamı çok kafayı yeyim bıktım artık başına gelmeyen bilmezmi ondanmı böyleler??
malesef ve sebep aynı yine düşüncesiz insanların dengesiz sözleri ..nerdeyse ağlayarak ortamı terkedecektim o kadar kişinin içinde insanlar neden böyle evden çıkmayımda dahamı çok kafayı yeyim bıktım artık başına gelmeyen bilmezmi ondanmı böyleler??
Kizlar selam,
bende az önce daha öfkelendim icimden ve hüzünlendim dedim ne zaman gelecek acaba?
ama elden ne gelir,bekliyecegiz...
Allah tez zamanda hayirlisiyla yüzümüzü güldürsün.
cunku ınsanların derdı yok cunku hepsı bencıl ama emınım bız hıc boyle olmayacagız rabbım sınıyo canım bugunlerde gececek ınsallah sabırlı ol...
ya bu insanlar neden böyle ne geçiyo eline acaba çok merak ediyorum..aslında varya herkesin içinde öyle bi lafını verip oturtacanki bi daha kimse ağzını açamayacak
a.s canm ne kadar üzülsekte yıpransakta hiçbişey elimizde değil malesef bekleyecez...
bn normalde öyle yapardım ama bazen gafil avlanıyorum işte...
anlamasın onlar ,karşındakine soruyosun o da sana gözleri dolarak sesi titreyerek yok dedikten sonra arkasından kaç yıllık evlisin 4 bayada olmuş ,yaşın kaç 28 ooooo çok geç kalmışsın ALLAH akıl fikir ihsa eylesin inşallah başka bişey demiyorum...üzerine annelik bambaşka bişey v.s v.s
sabrediyorum ama insanlardan nefret ederek taş olsa çatlardı bnm yerimde olsa belki...
evet bebisimolsun,sabretmek zorundayiz...
yarin doktorda randevum var, cünkü gecen adetimde cok tuhafti ve ondan önceki yumurtlamam 22. günde ovu test te gülen yüz görmüstüm yani bir iki gün sonrada ovulasyon oldu herhalde.
ve bu son adetim iste cok az geldi yani nerdeyse hic ped kullanmama gerek yoktu
ve dün aksamdan beri hafifce lekelnmem oluyor tuvalet kagidinda....
ya birde bu gece basima ilk defa bisey geldi...
altimi islatmisim....acaba niye ki
kötü rüyada falan görmedim ki desem korktum
ama hem hic olmayan bisey yani en son cocukken iste 17 yil falan önce olmustur...
neden ki acaba canım yarınki kontrolünde söyle bakalım bi dr yada duruma göre bakarsın
evet canim aynen bende yarin söyleyeyim dedim
acaba neden ki?
Allah hepimize versin bu güzel duyguyu..
insan ne kadar buruk hisediyor kendisini eksik hisediyor ama beklemek zorunda,Yaradan büyük.
sen ne zamandır istiyorsun canım sende yada eşinde bi problem varmı
canim biz 11 aydir deniyoruz
bilmem ki benim sol tarafimda kist var...baska türlü ayrintili kontroller yapmadik...
bızde hemen hemen 8 aydır denıoruz suan bı kımyasal gebelık gecırıorum ve ayrıca soltarafımdada kıst varmıs dr. 1ay ıcınde yok olur dedı sende yumurtlama tedavıne baslayabılırsın dedı ya hayırlısı bakalım ya
hımm kistlerin gider inşallah canım..soğan suyu denedinmi..bence mutlaka eşinde sperm testi yaptırsın
Canim denedim ama düzeli yapmadim yani 3-4 gün yaptim..
yarin ama doktora diyecegim eger mümkünse alsin ameliyatsiz.
bilmem ki bi bakalim doktor ne diyecek,,esim ürologa mi gidip test yapmali?
birde nasil sperm veriyor ki????
umarım geçmiştir kistin de gerek kalmaz canım...
evet ürologa gidecek
orda bi odada kendisi örnek verecek canm anlatırlar eşine detaylıca
Insallah ama sanmam ki kist gitmistir...
yarin bakalim ne olacak.
canim siz ne zamandir istiyorsunuz?
inşallah yarın güzel haberler alırsın canım..
haziranda 2 yıl olacak canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?