Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım ben ocak ayında tedavime ara vermiştim kafa dinlemek için doktorumun denemediği ilaç denemediği doz kalmamıştı çok kilo alınca spora başladım doktora ara verdim o arada meğer yumoş büyümüş 3,3cm ama çatlamamış pco dan dolayı keşke gitseymişim doktora belki çatlatırdık belki hamiş kalırdın dedi kısmett eyokmuş akalım göbekten iğne olmaktan tırsıyorum birde hsg den accaip tırıyorum çok acımıyo diyolarda birde aşılama da 1 saat klinikte yatmam lazımmış o bi saat beni çataldamı yatırcaklar diye düşüncelerden kendimi alamıyorum kötü oluyorum bebeğim için değmezmi değer ama be bileyim... sendede pco varmıydı cnm
cnm 19 mayız batım listeye kim ekliyorsa başka bilgi vermeme gerek var mı

haleemm günaydın tatlım,biliyo musun aslında dr.bana aşılamayı geçen yıl bu ayda istemişti ama hsg çektirmediğim için önce hsg dedi ben randevuyu aldım adetim bitti işte gerisi malum

sen şimdi bu ay sadece ilaçla deniyorsun dimi

günaydın canım tanıdım en son orda yazmıştın sen ee sonra naptın nasılsın?

cnm bende adetin 5, günündeyim ama bu ay çok fazla oldu bitmek bilmedi geçen aydan kalma 3,3cm lik yumurtam vardı onu atmak için doğum kontrol hapı kullandım c.tesi randevum vardı gitim gitmiş o yumurtalar dedi temizlenmiş dedi ama ne temizlikse hala kanama sürüyor bende bu gün resmi tatil diye gidemedim doğum evi sevk veriyomuş dışarda zöelde çektiriyormuşum yarın saat 4 de gitcem sevkimi alacam merkezi aradım randevuyu aldım ama evrakları salı günü getircem dedim tamam dediler tabi o tarihe kadar kanamam durur ise durmazsa da beklemk lazım sanırım değil mi? hakkımkzda hayırşlısı artık yaşım 28 oldu evleneli 3 yılı geçti tüp bebek için sabırsızlanırken ben dr aşılama yapalım önce aşılama şart dedi bende ok dedim tek korkum göbekten iğne olmak hayatta yapamam ben kendime onu

listeci başıı benide ekler misin 19 mayıs batım inş 9 aylığına son batım olacak

DEĞMEZMİ O ÇATALIN ÜZERİNDE KIÇIM AÇILMIŞ YATARKEN ERKEK DOKTOR GELDİ BU ŞEKİLDE YATMANIZA GEREK YOK AYAKAYAK ÜSTÜNE ATTIM ÜZERİMEDE B ÖRTÜ DAHA ÖRTÜ İNŞALLAH TUTAR DEDİ VE GİTTİ ARTIK HERŞEY BU UĞURDA NE YAPALIM..NASİP OLARAK BAKMAK LAZIM ARTIK HERŞEYE O YUMURTA BEBEK OLACAK OLSAYDI KENDİ BÜYÜR KENDİ ÇATLARDI CNM BİRAZ BU ŞEKİLDE DÜŞÜNMEK LAZIM PSİKOLOJİ AÇISINDAN..HSG çeklmeden diğer hiçbirşeyin manası yok zaten..ilk onu soruyor doktorlar..bu arada sana metformin vermeyi düşünmedimi hiç doktorların ???? kafayı bozdum herkeze söylüyorum yani pkolu herkeze

günaydınnnnnnnsen bi yakalasm varsa kolundan çeke çke ben götürcem hsgye çok vicdansızımdır ağlasanda bırakmam..sonrada çeke çeke aşılamaya ...

Canım kist olmuştur demekki o yumoşlar şimdide çok kanaman oluyodur tahminimce
sen nerdesin istanbul mu? burda iyi bir yer var bildiğim orayı mı diyorsun acaba radyomar?
Adetliykende hsg için çağırıyorlar bu forumda okumuştum ama o istisnadır heralde
olsun canım kasma kendini benimde 29 um dolcak yaşımız geç değil tatlım normal
göbekten olmak şart değil ya bildiğim kadarıyla oli cevaplar o 2 defa yaptırdı aşılama

ben en son iğnmi göbüşten oldum benmki öle gergin olmadığı için pınpıl pınpıl azcıkta yağlı hiç acımadı eşim yaptı eşim olmasada ben kendim yapacaktım yani..hiç acımıyor anlycan..
hsg için adetin bitmiş olması lazım evet ben adetin 7 günü gitmştim yani kanamanın bittiği 2 gün de . bnde 28 im cnm ve 4 yıllık evli çok gecikmedik buna takılma ,yapcamız zaten 2 çocuk olmadı tüpte bi seferde çıkartırız

sanırım banada böyle biri lazım beni kolumdan çekip götürecek..
bize kalsa yani eşime ve bana umurumuzda değil amann deyip geçiyoruz vallahi

canım ben diaformin kullandım sonra gittiğimde glifor verdi araştırdım hepsinin içeriği metforminmiş hepsi aynı işe yarıyormuş aynı zamanda zayoflamama yardımcı oldu ve glifora başladığım ilk ay yumurtam büyüdü benim şimdi ara vermiştim ama bu ay tekrar başlayacam kullanmaya başladığımın 2-3 günü mide bulantısı yapıyo midem kazınıyo gibi oluyo bağırsaklarımı çalıştırıyo fazlalıkla ama sonra geçiyo onu bırakma sanada verdiyse cnm çünki gerçekten mucize bi ilaç.... ya film çekildiği ay ay boyunca korunmak lazım falan dediler de bazı arkadaşlar filmden sonradamıkorunmak lazım acaba kız sen çektirdin diye soruyom

tatlım elo klomenle yumurtlamadığı için iğne verecekler gonofen puregon fln en yüksek dozu ...onun hergün göbekten olması gerekiyor ama yapan çok kişi var mesela ateş topiğinden ronyada aşılmasız sadece iğne kullandığı ay kızına gebeş oldu ve şimdi kucağında 6-8 ayda bir adet olduğu dönemler olan doğru düzgün yumrtlaması olmayan biri ikn iki kuzusu da kucağında maşallah bu yolda iğne acısı nedirki amannn vızzz gelmesi lazım..

he işte demek bende yaptırsam popodan aynen dediğin gibi bıngıl bıngıl acımaz öyleyse
bizimde 5 yıl bitiyor haziranda 6.yıla giriyoruz
bak peşimden gelmeyin yahuu doğurun siz bana bakmayın

sanırım banada böyle biri lazım beni kolumdan çekip götürecek..
bize kalsa yani eşime ve bana umurumuzda değil amann deyip geçiyoruz vallahi

tencere kapak işte birinizden biriniz az rahat davranmasanız işte biribiinizden destek alıyorsunuz siz zatenn...o aman diyor sen amannn geçinip gidiyonuz

ben adanadayım cnm burda onkomed var bide çuka med gittiğim tıp merkezi çukomedle yönlendirdi 150 tl verirsin deidler niye boşuna vereyim dedim gidip sevk alırım onkomed daha donanımlı ve daha yeni cihazlar var orda yaptırırım dedim boşamı ssk lı çalışıyorum ...

benimde göbüş yağlı kuzumda ben acıdan değil iğne ucu görmek geriyo beni fobi olsa gerek kan aldırırken bile ben iğn e ucunu görmeden aldırrım yoksa bayılıyorum dişçi koltuğuna oturduğumda gözümü kaparım işlem bier öyle açarım düşün ağrı sızıyı önemsemiyorum valla

aynen cnm banada diaformin verdi eczane işe yarayacak inanıyorum beitiler aynı oldu bendede cnm ...zayıflmak içinde istiyordum ço değil 5 kg vereym tmmdır..
yok cnm biz korunmadık 2-3 gün sonra ilişkiye girmiştik doktorda öyle bişi dmedi zaten...

oo ben şu ilacı alsammıki yaa bizizm insülin direncimiz için bu ilaç bize lazım pkolular .. ama doktor ne der acaba

off bende 2 kere denedim iğneyi ama bi yerlerde yanlış yapmışız demekki

2-3 gun sonra akapuntura gıdıcem ben kızlar 2 hafta gitsem tamam die düşünüyorum

sonnnur benım bat 20 mayıs canım

Son düzenleme:
oo ben şu ilacı alsammıki yaa bizizm insülin direncimiz için bu ilaç bize lazım pkolular .. ama doktor ne der acaba

off bende 2 kere denedim iğneyi ama bi yerlerde yanlış yapmışız demekki

cnm doktoruna sor kilosu biraz fazla olan pco lulara veriyo hemen her hekim veriyo nettende çok baktım endokrinede gittim ben şeker yüklemesi yapıo kan aldılar falan kadın doğpum ona bakarak yazdı bana diaformini sonra glifor sor doktoruna bilgi al belki yazar.

tatlım ozaman birine yaptrman en mantıklı eşin kardeşin yani bu iğneleri hiç bilmeyen biri bile yapabiliyor..yada sağlık ocağı veya tıp merkezine gdebilirsin...
he işte demek bende yaptırsam popodan aynen dediğin gibi bıngıl bıngıl acımaz öyleyse
bizimde 5 yıl bitiyor haziranda 6.yıla giriyoruz
bak peşimden gelmeyin yahuu doğurun siz bana bakmayın

toto dan iğneler zaten acımıyor prengyl iğnelerimi totodan olmuştum yine eşim saolsun ..eli çok hafif...
ayy sonnur hiç doğurasım yok sen doğur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…