Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

valla kuuzm ben ne durumdayım
şöyle anlatayım glukofene başladık metformın yanı
birkaç güne adet oluurm
ateşi de bıraktım yarıda ölçeyı çatlamnadım çünkü
boşver canım ölçme bazen çok yoruyoruz kendimizi
inşallah metmorfin işe yarar ama ben inanıyorum ki onunla sen kendiliğinden yumurtlayacaksın
işe yaramasada bunun iğnesi var klomeni var varda var.
hakkımızda hayırlısı.
bende yeni katıldım buraya nasılsınız bayanlar

hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsınnn

iyi sen nasılsın...derya banada glukofen yazmıştı ama muadilini verdi eczane artık üretimi yokmuşş..sende yan etkiler oldumu bulantı ve ishalllçok zayfılayacam giibi bi his var içimde

ayy canımmm inan ben de inan hiçbir şey olmadı Allah'a şükür

bende yeni katıldım buraya nasılsınız bayanlar

ayy canımmm inan ben de inan hiçbir şey olmadı Allah'a şükür

dün beter olmuştum ama bugün daha iyiyim fenaydım ama ekşi elma yiyp duruyorum yemek cnm istemiyor fln bi enteresan oldum daha önce maurers diye bi zayfılama ilacı kullanmıştım aynı onun gibi oldum valla sende yan etki yapmamasına sevindim ....

senin kaç mg lık
kaç tane kullanıyorsun?[T]

Selam kızlarr
bende tedaviye başladığım zaman dr.parledol vermişti ve çeyrek vermişti çok mide bulantısı yapıyor diye,
ama maşallah bana hiç bişey olmadı belkide o metforminde öyle olur bende doktora gidince sorcam bende

herkese günaydın !!!
tondora ben seni hatırlıyor gibiyim aşkımız meyve versin topikinden yanlış mı hatırlıyorum o topik ne güzel giderken dağılmıştı şimdi ismini görünce hatırladım tabi yanlış değilsen

senin kaç mg lık
kaç tane kullanıyorsun?[T]

1000 lik cnm ama yarısını içiyorum ..
oliiii hadi anlat aşılama nasıl oluyor
ama doğru söyle bana acı oluyormu
detaylı anlat canımmmmmm
bahar anacım vallaha acımıyor hsgdeki gibi bi spekulum değil bitane rahmi öne çekmek yada açmak için bi spekulum oda acıtmıyor hafif bi vakum gibi bi etki oluşturoyo sonrasında spermlerin gönderileceği çucuk ise incecik yani bi pipetten 3 tane o çubuktan çıkar ve altı üstü 3-5 dk sürüyor hiç korkma cnm kesinlikle büyük dayanılmayacak bi acı yaşamadım ama ben çok rahattım kendini serbest bırakmak ve doktoruna gvenmek gerekiyor ...zaten diğer kısım malum klomen çatlatma iğnesi foli takibi fln 18 mm de iğne 18-36 saat arasında aşılama ..

Bütün çocukların ulusal egemenlik çocuk bayramını kutluyorumm

bende bendeeee ALLAH devletimize milletimize zeval vermesin ....

yeminle geçen gün sen aklıma gelmiştin ne yaptı acaba diye ..
benide hatılarsın mahrumdu eski nickim değiştirdim ..naber sin neler yapıyosun

yeminle geçen gün sen aklıma gelmiştin ne yaptı acaba diye ..
benide hatılarsın mahrumdu eski nickim değiştirdim ..naber sin neler yapıyosun

evet hatırlamaz mıyım nasılsın nasıl gidiyor bende herşey aynı 21, ayımdayım denemede hala tık yok bu hafta hsg çekileceğim gelecek ayada göbekten iğnelerle aşılama yapacağız ben direk tüp bebek demiştim ama doktor du bakalım dedi pco vardı bende hatırlarsan... kısmet bakalım rabbim hayırlısını versin inş..

hatırlamazmıyım cnm pkolu olduğunu dene tatlım aşılamadan ben sonuç alamadım 2 kez yaptırdım ama topiklerden bakarsan hamile kalanlarda yok değil umarım güzel sonuç alırsın...tabiki önce hsg çektirrmek gerek dediğin gibi..bende mayısta yaptrcaktım tüp ama eylüle erteledim bakalım ...toipiğimizin 2 tane bebeği doğdu ilk sayfada listemiz..bat fln yazdırırsan listeye geçer seni melis...tabi aramıza katılmak istersen...

heyy batı olanlar nerdesiniizzz yada olmayanlar

günaydın canım tanıdım en son orda yazmıştın sen ee sonra naptın nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…