Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ben 2 ayda 6 kg verdim spor yaptım bide ekmeği azalttım akşam iş çıkışı spor salonuna gittik o soğuk kış akşamlarında mis gibi sıcacaık evimizi bırakıp akşam saat 10 da dönerdik eve ama değdi şöle 5 kg daga versem yeter bana pcoda hızlı kilo verip sabit tuttuğun zaman kilonu yumurtalar düzene gidiyo ben bi kez hamiş kalmıştım biliyorsunuz o zamanda 13 kg verdim 2 ay sonra hamiş kaldım ama düşük yaptım

tencere kapak işte birinizden biriniz az rahat davranmasanız işte biribiinizden destek alıyorsunuz siz zatenn...o aman diyor sen amannn geçinip gidiyonuz

ayynennnn diyemicem ben birazdaha sıkı canlıyım ondan ama o yine amaann deyince bende yelkenleri suya indiriyorum

aa öyle sevkle oluyorsa süper canım
bizde ssk yok ama yeşil kartlı olduk şimdi ben yaptırırsam özelde yaptırırım heralde ama çok pahalı 330 tl
bi özel hastane daha var orda 190 falan demişlerdi daha insaflı
amann ben bıraktım o işleri kızlar yaa

günaydın tatlım iyi çalışıyorum malesef bayram mayram vız bize

20 mayıs şekerim benim bat düzeltirsen

özel sektör dimi canım haklısın

kız ben düzeltmiyorum biliyorsun bana dediysen eğer

kızlar bende işlerimi bitireyim gene gelirim artık buldum sizi gün içinde sıksık geliyorum işten sıkıldıkça hadi allaha emant olun öptüm hepinizi...

bana son gittiğim dr.ilk önce kilomu sordu zaten ama o ilaçtan hiç bahsetmedi:26:

hee benim acıyor azcuk yok yok önce sen doğuurr lütfeennnn

maşallah baya iyiymişş devam et bence
ben o konudada pek istikrarlı değilim yürüyüşe başladım 20 gün gittim yağmur yağdı gidemedim öyle kaldı
pkoda çok önemli bu kilo yaa

kızlar kahvaltı 5 dk bişiler atıştırcam görüşürüz...

afiyet olsun şekerimm

cnm doğum evi yani devlet hastanesinde herhangi bi doktora girip numune hastanesinde tedavi görüyom ama ordan sevk alamıyormuşum diye buraya yönlerdi dersen hemen muayene etmeden sevk veriyolar çünki numunede devlet hastanesi ama kadın doğumcuları özele sevk yazamıyor diye ordan bi doktor bana bi pusula yazdı gittiğim hekime bu kağıdı göster veriri boşa para verme dedi bende yapacam... yeşil kartlı nasıl olunuyor kız ben pek anlamıyom?

bende sandımkı listeyı yayınlayınca sende degiştirebiliyorsun ararda

yokk anca bu kadarını yapabiliyorum ben

akşama bebişim yazar seni

bende o işleri uzun zaman önce bıraktım ssk olmayınca..
valla yeşil kartı bende bilmiyorum fazla yeni olduk zaten devletten yararlanabiliyorsun ama tıp fak.falan onlara ücretli gidiyormuşsun.

23 Nİsan Ulausal Egemenlik ve Çocuk Bayramamız kutlu olsun

Umarım bizler de çocuklarımızın okullarında bayram coşkusu içinde oluruz

ooof off nazar değdirdim kendime
bugün midem bulanıyor ve birazcık istifra ettim bir anda oldu

ah dedim Allahım bu bulantı ilaçtan değğil de bebkten olsa keşke

inatcı velet babasına cekmiş iste hele bi dogsun neleeeeeer yapcam ben o sıpaya
benımki de tam Giritli işte
Ama benım de anne tarafı Arnavut evde kıran kırana inatlaşma oluyor
ama genelde Arnavutlar kazanıyor

iyiii deriyaaa senden ne haberrrr
kızlar niyetleriniz,umutlarınız,dilekleriniz mutlu bir şekilde gerçekleşir umarım..

ne olsun canım ya aynı

güzel dileğin sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…