- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 41
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.461
tencere kapak işte birinizden biriniz az rahat davranmasanız işte biribiinizden destek alıyorsunuz siz zatenn...o aman diyor sen amannn geçinip gidiyonuz
ben adanadayım cnm burda onkomed var bide çuka med gittiğim tıp merkezi çukomedle yönlendirdi 150 tl verirsin deidler niye boşuna vereyim dedim gidip sevk alırım onkomed daha donanımlı ve daha yeni cihazlar var orda yaptırırım dedim boşamı ssk lı çalışıyorum...
günaydın tatlım iyi çalışıyorum malesef bayram mayram vız bize
20 mayıs şekerim benim bat düzeltirsen
cnm doktoruna sor kilosu biraz fazla olan pco lulara veriyo hemen her hekim veriyo nettende çok baktım endokrinede gittim ben şeker yüklemesi yapıo kan aldılar falan kadın doğpum ona bakarak yazdı bana diaformini sonra gliforsor doktoruna bilgi al belki yazar.
tatlım ozaman birine yaptrman en mantıklı eşin kardeşin yani bu iğneleri hiç bilmeyen biri bile yapabiliyor..yada sağlık ocağı veya tıp merkezine gdebilirsin...
toto dan iğneler zaten acımıyor prengyl iğnelerimi totodan olmuştum yine eşim saolsun ..eli çok hafif...
ayy sonnur hiç doğurasım yok sen doğur
ben 2 ayda 6 kg verdim spor yaptım bide ekmeği azalttım akşam iş çıkışı spor salonuna gittik o soğuk kış akşamlarında mis gibi sıcacaık evimizi bırakıp akşam saat 10 da dönerdik eve ama değdi şöle 5 kg daga versem yeter bana pcoda hızlı kilo verip sabit tuttuğun zaman kilonu yumurtalar düzene gidiyo ben bi kez hamiş kalmıştım biliyorsunuz o zamanda 13 kg verdim 2 ay sonra hamiş kaldım ama düşük yaptım
kızlar kahvaltı 5 dk bişiler atıştırcam görüşürüz...
ayynennnn diyemicem ben birazdaha sıkı canlıyım ondanama o yine amaann deyince bende yelkenleri suya indiriyorum
aa öyle sevkle oluyorsa süper canım
bizde ssk yok ama yeşil kartlı olduk şimdi ben yaptırırsam özelde yaptırırım heralde ama çok pahalı 330 tl
bi özel hastane daha var orda 190 falan demişlerdi daha insaflı
amann ben bıraktım o işleri kızlar yaa
özel sektör dimi canım haklısın
kız ben düzeltmiyorum biliyorsun bana dediysen eğer
kızlar bende işlerimi bitireyim gene gelirim artık buldum sizi gün içinde sıksık geliyorum işten sıkıldıkça hadi allaha emant olun öptüm hepinizi...
bende sandımkı listeyı yayınlayınca sende degiştirebiliyorsun ararda
cnm doğum evi yani devlet hastanesinde herhangi bi doktora girip numune hastanesinde tedavi görüyom ama ordan sevk alamıyormuşum diye buraya yönlerdi dersen hemen muayene etmeden sevk veriyolar çünki numunede devlet hastanesi ama kadın doğumcuları özele sevk yazamıyor diye ordan bi doktor bana bi pusula yazdı gittiğim hekime bu kağıdı göster veriri boşa para verme dedi bende yapacam... yeşil kartlı nasıl olunuyor kız ben pek anlamıyom?
dün beter olmuştum ama bugün daha iyiyim fenaydım ama ekşi elma yiyp duruyorum yemek cnm istemiyor fln bi enteresan oldum daha önce maurers diye bi zayfılama ilacı kullanmıştım aynı onun gibi oldum valla sende yan etki yapmamasına sevindim ....
ooof off nazar değdirdim kendime
bugün midem bulanıyor ve birazcık istifra ettim bir anda oldu
ah dedim Allahım bu bulantı ilaçtan değğil de bebkten olsa keşke
olacak ama nazlanıyor bizimkiler baya
Soniiiiiiiiiiii
benımki de tam Giritli işteinatcı velet babasına cekmiş iste hele bi dogsun neleeeeeer yapcam ben o sıpaya
iyiii deriyaaa senden ne haberrrr
kızlar niyetleriniz,umutlarınız,dilekleriniz mutlu bir şekilde gerçekleşir umarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?