- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.521
tatlımm bende ozledım dun gece geldık yorgunum mutsuzum bı tuhafımm ıyı degılım aslında
benım kırmızılar gelmedı gelmedı cumartesı gunu otele gırdık sokuldu sınır oldum sırf tatılıde regl oldugum ıcın uzuldum...esımle aram son gunlerde ıyı degıl ates fln olcmuyorum bu ay preseed jel alacaktım almıcam ıcımden cocuk yapmak gelmıyocok oluyo ya zaten doktora gıtmem lazım ama gıtmeyı de dusunmuyorum
ben boyle buhramlı bı donemdeyım ıste
sen nasılsın gelmıs kırmızılar ınsallah bu ay cok bekletmesler tatılın nasıl gectı...
SIKMA CANINI kuzum ya geliyor geçiyor herşey işte zaman zaman oluyoruz böyle
bi dönem takma bakalım kafana üzülmede çocuk dıye die streslıde oluyoruz bazan
ben tatıl yapmadım malesef ben calıstım perşembe rahım fılmıyle sperm örn.ne gıdıcez ak kara cıkcak galıba bakalım durum vazıyet ne
işte ıster ıstemez sıkılıyorum evet suandaa oyleeee bı haldeyım kı ne kalkmak ıstıyorum yerımden ne oturmak ıstıyorum boyle degsık ruh halındeyım:)
ayy hadı bakalım ıns sonuclar cok ıyı cıkar canım
bıcok ınsan ınsan rahım fılmınden sonra hamıle kalıyormus ınsallah sende onlardan bırı olursun canım...
bende kırmızılardan once oyleydım onunda stresı olmuş olabılır üzerindeki
bide biz kadınlar ne olsa adamlara cırlıyoruzboşver düzelirr arada güzel olur hasretlık 2 gün sonra aşk coşar gerisi malum üzülüp takma
inşallah yaaa bakalım korkuyorumda acılımı olur anestezısız olcak cunku
kocişte gidicek bakalım maraton başlıyor
evet tatlım ben boyleyım hemen degısırım ıkızler burcu oldugumdan sımdı boyleyım ama 1 saat sonra boyle olmayabılırım:26:
tedırgın olma tatlım yaa 15 sn lık bı ıslem dıye duydum inşllah cok kolay gecer canım yaa ıyı dusun ıyı olsun...
kızlar günaydın.
listede yeni hamile yok... biri kırsın şeytanın bacağını artık. fena bir hastalık geçirdim 2 hafta yattım yatak döşek. şimdi de belim kaydı. yürüyemiyorum bile ve bu gün yumurtlama günüm. bu ay benden umut yok yani. 14 günde bir kere birliktelik oldu. kociş boşayacak beni:) önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
kızlar günaydın.
listede yeni hamile yok... biri kırsın şeytanın bacağını artık. fena bir hastalık geçirdim 2 hafta yattım yatak döşek. şimdi de belim kaydı. yürüyemiyorum bile ve bu gün yumurtlama günüm. bu ay benden umut yok yani. 14 günde bir kere birliktelik oldu. kociş boşayacak beni:) önümüzdeki maçlara bakacağız artık.
kız sonnur klomenin nesini yutarken zorlanıyordun
zaten minnacık bi hap
benimde ilk kullanmamda azcık mide bulantım oldu ama sonraki gün geçmişti
tabi benim iştahımı deli gibi açtı o haplar yüzünden 2 kilo aldım 49kilo olmuşum
kızlar günaydın.
kızlar sevkimi aldım perşembe sat 1 de hsg çekileceğimşimdi eve gidiyorum iyi akşamlar herkese evde girebilirsem girerim hadi hoşçakalın
aynen ikizler işte
ahah eşim bana mevsim gibisin derdi bi esiyosun bi gürlüyosun 2 dk sonra kahkaha atıyorsun derdı ... bizle yaşamak zor aslında10 tane kadın var içimizde
inşallah kolay gecer geçmesede yavyuuuuuma feda olsun(sankı vardda)
senim dogan bebek nasıl gidiyormusun hala ziyarete
geçmiş olsun arzu acil şifalar ...evet biri gebeş olsunda kıralım şu şeytanın bacağını..
nilay bu tür ruh hllerini hepimiz yaşıyoruz tartışma olduğu anda bebek olayı akıldan silinip herşeyden vazgeçiyoruz ama sonra ertelediklerimiz için pişman oluyoruz sende bu durumu erteleme bence yapmak istediğin ne varsa devam....
cok haklısın canım ama kırgınlıgım ne zaman nasıl gecer bılmıyorum birkac gundur dusunuyorum korunsammı dıyorum ama pısman olabılırım
sonra dıyorumkı sımdı ıstemıyorum yaa kesın olur bu a benım ısıme gelırdegısık duygular ıcındeyım hakkımızda hayırlısı olsun
niye vurdun sen bana şimdii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?