Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

SIKMA CANINI kuzum ya geliyor geçiyor herşey işte zaman zaman oluyoruz böyle
bi dönem takma bakalım kafana üzülmede çocuk dıye die streslıde oluyoruz bazan
ben tatıl yapmadım malesef ben calıstım perşembe rahım fılmıyle sperm örn.ne gıdıcez ak kara cıkcak galıba bakalım durum vazıyet ne

işte ıster ıstemez sıkılıyorum evet suandaa oyleeee bı haldeyım kı ne kalkmak ıstıyorum yerımden ne oturmak ıstıyorum boyle degsık ruh halındeyım:)

ayy hadı bakalım ıns sonuclar cok ıyı cıkar canım

bıcok ınsan ınsan rahım fılmınden sonra hamıle kalıyormus ınsallah sende onlardan bırı olursun canım...

bende kırmızılardan once oyleydım onunda stresı olmuş olabılır üzerindeki
bide biz kadınlar ne olsa adamlara cırlıyoruz boşver düzelirr arada güzel olur hasretlık 2 gün sonra aşk coşar gerisi malum üzülüp takma
inşallah yaaa bakalım korkuyorumda acılımı olur anestezısız olcak cunku
kocişte gidicek bakalım maraton başlıyor

evet tatlım ben boyleyım hemen degısırım ıkızler burcu oldugumdan sımdı boyleyım ama 1 saat sonra boyle olmayabılırım:26:

tedırgın olma tatlım yaa 15 sn lık bı ıslem dıye duydum inşllah cok kolay gecer canım yaa ıyı dusun ıyı olsun...

aynen ikizler işte
ahah eşim bana mevsim gibisin derdi bi esiyosun bi gürlüyosun 2 dk sonra kahkaha atıyorsun derdı ... bizle yaşamak zor aslında 10 tane kadın var içimizde
inşallah kolay gecer geçmesede yavyuuuuuma feda olsun (sankı vardda)
senim dogan bebek nasıl gidiyormusun hala ziyarete

kızlar günaydın.
listede yeni hamile yok... biri kırsın şeytanın bacağını artık. fena bir hastalık geçirdim 2 hafta yattım yatak döşek. şimdi de belim kaydı. yürüyemiyorum bile ve bu gün yumurtlama günüm. bu ay benden umut yok yani. 14 günde bir kere birliktelik oldu. kociş boşayacak beni:) önümüzdeki maçlara bakacağız artık.

geçmiş olsun arzu acil şifalar ...evet biri gebeş olsunda kıralım şu şeytanın bacağını..
nilay bu tür ruh hllerini hepimiz yaşıyoruz tartışma olduğu anda bebek olayı akıldan silinip herşeyden vazgeçiyoruz ama sonra ertelediklerimiz için pişman oluyoruz sende bu durumu erteleme bence yapmak istediğin ne varsa devam....

geçmıs olsun arzu hele yoktun ortalarda
sen iyi olda olur nasılsa ınş.

kızlar sevkimi aldım perşembe sat 1 de hsg çekileceğim şimdi eve gidiyorum iyi akşamlar herkese evde girebilirsem girerim hadi hoşçakalın

kız şekli değil tadı midemi bulandırıyoduu
yuh bahar akrep nalan olmuşsun seennn kızım senin boy kaçki 49 neki yavriii 70 olsan napcaktın

canım çok geçmiş olsun bu dönemlerini bi çırpıda atlatırsın inşallah acil şifalar..

aynen canımm yaa bı esıp bı gurlerız aglarken gulmeye gulerken aglamaya baslarız

inşallah canım yaa bırsey kalmadı sakın olmaya calıs umarım tahmınımızden cok daha rahat gecer

ayy bugun bı yarım saat ugradım sadece kokusunu yarım saat boyunca ıcıme cektım ellerını emmeye basladı acıktı vermedım annesıne bıraz emsın dıye sonra dayanamdımm o kokusu nu ıcıme cekıp bırakmak ıstemedım

cok haklısın canım ama kırgınlıgım ne zaman nasıl gecer bılmıyorum birkac gundur dusunuyorum korunsammı dıyorum ama pısman olabılırım

sonra dıyorumkı sımdı ıstemıyorum yaa kesın olur bu a benım ısıme gelırdegısık duygular ıcındeyım hakkımızda hayırlısı olsun

bnm ilk dönemlerde öyleydi hep çok sık tartışıyorduk ve ayın 15 gününde korunsak 15 gününde korunmuyo flndık yani sorsan ne kadar bebek istiyorsun diye tam net cvp veremem o yüzden sakın korunma cnm zaten ilişkiye giricek kadar samimiyet devam ediyorsa boşanma olayı yok demektir boşanma yoksa bebek çalışmalarına devam demektir..yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…