- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #7.561
amın amın öyle tabi ne çarelere başvuranlar vareğer işe geri gelirsem yazarım ama filmden sonra iyi hissedersem görümcemle elbise almaya gidecez düğün var gelecek ayainş iyi geçer canım ben senden 2,5 sata önce yaptırcam sanırım... korkmayacam sakin olacak kasmayacam ne yapalım rabbim başka dert vermesin inş... sonuçlarımızda iyi çıkar inş...
geçer canım geçerrr merak etme.sen ne zaman çektirceksin.
bu arada eloserce ben çektirdikten sonra akşama kadar alışveriş merkezlerini dolaştım sende elbiseni almaya gidersin
?bende kursa gidicem ondan sonra
bahar akıntın oldumu filmden sonra ilaç aktımı
ama olicim ben ki senelerdir 46 47 arasında gider gelirdim hiç değişmezdi ne olduysa klomenden sonra oldum.
şekerim şimdi ben bu denklemi çözemiycem.
ama ben kendi kilomun tersine bıngılları çok severim
kadın dediğin bıngıl bıngıl olur.ben azcık kemik yığınıyımda.
canımcım boy kilo orantılı işte demeyim şimdi boyumu
yada bil gitsin boy 1,58cik.
gerçi şakiradan uzunum o 1.5 metre.
canım kesinlikle bende anestezi almanı tavsiye etmem
gerçekten çok hafif bi işlem
ben ki canı çok tatlı olan biriyim azıcık adet sancısına dayanamam
ama benimde çekilirken sinek ısırığı kadar bi ağrım sızım olmadı.
evden çıkmadan önce bi tane apranax aldım oraya gittiğimde bi tane minoset
hastanede zaten ağrı kesici iğne yapılıyor.ve 5dk da işlem tamam
o çekilsem mi acaba tüpüm kapalımı soruları inan daha çok acı veriyor.
evet tatlım kesinlikle bu kadarcık bişey
eğer acısa yada ağrı olsa inan yazardım.
çünkü beni kızlar biliyor okadar korkarak gittim ki
hatta hastaneye gittim yok ben çekilemiycem dedim ve geri döndüm
durağa kadar gidince ertelemenin bi faydası yok dedim geri dönüp çektirdim
haa şu var o spekulum denen aleti takerken canım yandı
zaten muayene olurkende taktığında doktor canım yanardı.
ondan gerisi zaten çok basit ve 5dk sürüyor.
sonrasında da ne ağrım ne acı olmadı.
ertelemenin bi faydası yok çektirip onuda kafadan atmak en güzelii
bu kadar bi işlem için anesteziye hiç ama hiç gerek yok.
inşallah seninde çok kolay geçer canım
olicim bbiliyomusun bende onu yazarken sonnuru düşün
gerçi biz sonnura ne desek boş klomenden midesi bulanır soğanı içemez filme gerek duymaz
yakınımda olcaktı ki elinden tutup götürürdüm.
evet evet rüyan inşallah hayır olsun ve bebişin gelsinnnn inşallahhh
yarın 15,30 da cektırıcem
bende kursa gidicem ondan sonra
bahar akıntın oldumu filmden sonra ilaç aktımı
Bu arada hsg çekilecek olan arkdaşlarım sorunsuz bir şekilde bi çırpıda biter inş geçmişler olsun şimdidenn
canım kusura bakma misafirim geldi aniden çıktım.
evet filmden sonra çok hafif kanlı akıntım oldu
bana çektirdiğim yerde ped verdiler ama ben vermezler diye yanıma almıştım.
ne olur ne olmaz sende al bitane yanına.ama öle kanama şeklinde değil çok hafifti benimki.
hadi bakalım kızlar size güveniyoruz bitirin şu işi
benim arkadaş çektirdi bu gün aynı yerde ona iğne falan vurmamışlar sen 2 saat önce 1 ağrı kesici al giderkende 2, yi al dedi gittim kızın yanına sanırım bu film adet olmama sebep oldu dedi güldüm spekulüm takılırken sıkmışl kendini ondan kanama olmuş.. bide rahmi içerdeymiş diye spekulümü takarken öksürtmüşler kızı bolbol ondan çok acıdı dedi neyse ben daha rahat atlatacağıminş..
evet spekulum konusunda bende biraz dertliyim canım.onun takılması çok sinirimi bozuyor ozamanda öyle olmuştu.
doktor kızdı hatta bana takmasına izin vermiyorum diye.
dişimi sıktım taktırdım
arkadaşın dediğin gibi baya kasmıştır kendini o yüzden tahriş olmuştur.
allah yardımcınız olsun ne diyeyim.
ağrıkesici iğne genelde herkese yapılıyor ama arkadaşına neden yapmadı bilemedim.
yapmasalar bile isteyin daha rahat olması için.
ben spekulum takılırken sorun yaşamadım ama yapan asistandı ve bakan doktor ilacı aniden vermiş ağrın olmuştur dedi yani hiçbir ilaç almadan işin ehlinden çekilen hsg de can acımıyor ...tabi birde rahat olma kaydı ile size anlatmışımdır belki muayne olurken doktorumun yanındaki asistanı erkek diye çıkarttırmıştım doktoruma utandığım için hsgye çıktım baktımki o asistan ..düştünmü elime hesabında bi bakışı vardıki sormayın gitsin...
ya bu erkeklerin ne işi varsa kadındoğumda.
hadi doktoru anladıkta asistan ne alaka.
sanki halimizden anlarlar.
fakülltede puanı en düşük alanlardan biri olduğu için aslında tercih ediliyordur sanırım...üni hastanesi olduğu için güya hekim seçme hakkım var bayan doktor tercih ediyorum e asistan yanında ne anladım o işten iştee ne diyceksin zaten çok sinir bozucu bi durum üzerine birde böle olunca ...
bi defa folikülmetri günüm doktorun gebe polikliğini yaptığı güne gelmişti ve sen yinede gel bana o gün demişti bi gittim sadece gebe olmayan bendim çok üzülmüştüm ozman ama geçtii
ben de öyle durumlarda kendime çok üzülüyorum oli.
eksik gibi hissediyor insan kendini.ama herşey allahtan tabi rabbim aratmasın hiçbirimizi.
ama yakın bi arkadaşımdan falan gebelik haberi alınca daha çok üzülüyorum kendime nedense.
evet cnm kendimi acıların kadını bergen ve acıların çocuğu emrah gibi hissediyorum arkadan boynu bükükler fonda çalıyor beynimde
normaldir cnm bende aynıyım hele bi ay maşşallah rekor kırılıp 6 tane gebelik haberi almıştım eşimin ve kendi yakınlarımdan çüş yaniii..zaten çocuksuz tek biz kaldık yani artık beni kimse üzemez tabi onlardan gelebilecek 2. bebek haberi hariç
beni de kimse merak etmio melissssss...bu arada bugün üniversiteden arkadaşımın hAAmiş olduğunu öğrendim.hiç düşünmüyordu süpriz olmuş..öle süprizler bizi de bulsa ya...
ben merak ettim seni naz ama dile getirmedim.
melishanımı hiç etmedim zaten
beni de kimse merak etmio melissssss...bu arada bugün üniversiteden arkadaşımın hAAmiş olduğunu öğrendim.hiç düşünmüyordu süpriz olmuş..öle süprizler bizi de bulsa ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?