Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

anaaa obez olmuşsun baharr 49 kg ne demekkk
ama olicim ben ki senelerdir 46 47 arasında gider gelirdim hiç değişmezdi ne olduysa klomenden sonra oldum.
ahahah
benim kilom baharın kılosunun x katıdır, gene baharın kilosu olinin kılosunun y eksigidir baharın kilosu 49 ise benim kilom kactr?

bahar de get yahuuuu bıngıl bıngılım maşallah 49 diyosun sende
şekerim şimdi ben bu denklemi çözemiycem.
ama ben kendi kilomun tersine bıngılları çok severim
kadın dediğin bıngıl bıngıl olur.ben azcık kemik yığınıyımda.
kız şekli değil tadı midemi bulandırıyoduu
yuh bahar akrep nalan olmuşsun seennn kızım senin boy kaçki 49 neki yavriii 70 olsan napcaktın
..

canımcım boy kilo orantılı işte demeyim şimdi boyumu
yada bil gitsin boy 1,58cik.
gerçi şakiradan uzunum o 1.5 metre.

Son düzenleme:

bı korunup bı korunmamak da neymıs yaabi isteyp bı ıstememekhayırlısı olsun cnm hakkında inş daha fazla bekletmez senıde melegın

bakalım tatlım reglım bugun yarın bıter hiiçç ilişki fln ıstemıyorum yanında yatasım yok son gunlerde...artık oldugu kadar

gunaydınnnn

inşallah nilay
oyyyy annesinin kuzusu darısı bizlre inşallah tez zamanda
istemem yan cebime bebito bırak
hayırlısı
ne güzel işte ömür boyu kılo derdin yok yürü koş zıpla hopla yok yan gel yat
gebeliğindede alırsın azcık kilo ohhh süper fit hatun olursun

reglınden sonra hemen yumurtlamıyosun nasılsa yap nazını pozunu yumurtlaman başlarken indirirsin yelkenleri dostum
ama uzatıncada dayanamıyo insan oda var amaan ne bilim sen en iyisini bilir yparsın

Son düzenleme:
güzel sonuç alırsın umarım anestezllimi çektireceksin...

yok canım anestezi almadım hiç daha önce bu yüzden nasıl uyanacağımı bilemedğimden almamayı tercih ederim ki zaten istermisin diye soran olmadı 5dk sürüyomuş sanırım ne yapim saatlerce adet sancısını en üst seviyede yaşayan biri olarak 5-10 dk sürecek bişe için dayanırım herhalde ne yapim...

gunaydınn tatlımmm

olsa solleee bıtane kokusuyla uyansak ohhh mıssss

naz da yapıyorum kzııyorumdaa bıraz once sarılıyoo hopp dedım dur ordadoyokı ama bızım cocugumuz olacak yapma ole dıyo kendımı zor tutuyorum affetmemek ıcın ama hala kırgınım:26::26:

çekilmeden yarım saat önce iki majezik iç..bana doktor öyle demişti...evet cnm çok kısa sürüyor ağrıda anlık bi ağrı...korkulacak bişi yok...

Son düzenleme:

canım kesinlikle bende anestezi almanı tavsiye etmem
gerçekten çok hafif bi işlem
ben ki canı çok tatlı olan biriyim azıcık adet sancısına dayanamam
ama benimde çekilirken sinek ısırığı kadar bi ağrım sızım olmadı.
evden çıkmadan önce bi tane apranax aldım oraya gittiğimde bi tane minoset
hastanede zaten ağrı kesici iğne yapılıyor.ve 5dk da işlem tamam
o çekilsem mi acaba tüpüm kapalımı soruları inan daha çok acı veriyor.

bana iğne fln yapılmadı birde yarım saat öncesne değil ilacı içtim on dk sonra çağırdılar beni erken aldılar yani hiçbişiysiz çektirmiş gibi oldum ona rağmen dayanılmayacak bişi değil böle uzatarak yazayımda sonnur hanımda belki acımadığına karar verir ve oda çektirir
bugün rüyamda ALLAH hayırlara çevirsin evin içinde bi bölgede toplanmış uçuşan sinekler gördüm...tabirlere baktım kötü şeylerde yazıyordu ama çok sink görmek kısmındada yeni ir rızkın oluşmasınada dalalettir yazıyordu yoksa dedim bana düşen rızk mı geliyor

rahim filmindenmi bahsediyorsun
bende yarın çekilcem yaaa

affet ayyy yazık adama
ben hiç kıyamam

bahar rahim filmimi bu bahsettigin bende yarın çekilcem gerçektn bu kadarmı
bende anestezısız olcam tırsıyorum yaaa

bahar rahim filmimi bu bahsettigin bende yarın çekilcem gerçektn bu kadarmı
bende anestezısız olcam tırsıyorum yaaa
evet tatlım kesinlikle bu kadarcık bişey
eğer acısa yada ağrı olsa inan yazardım.
çünkü beni kızlar biliyor okadar korkarak gittim ki
hatta hastaneye gittim yok ben çekilemiycem dedim ve geri döndüm
durağa kadar gidince ertelemenin bi faydası yok dedim geri dönüp çektirdim
haa şu var o spekulum denen aleti takerken canım yandı
zaten muayene olurkende taktığında doktor canım yanardı.
ondan gerisi zaten çok basit ve 5dk sürüyor.
sonrasında da ne ağrım ne acı olmadı.
ertelemenin bi faydası yok çektirip onuda kafadan atmak en güzelii
bu kadar bi işlem için anesteziye hiç ama hiç gerek yok.
inşallah seninde çok kolay geçer canım

olicim bbiliyomusun bende onu yazarken sonnuru düşündüm
gerçi biz sonnura ne desek boş klomenden midesi bulanır soğanı içemez filme gerek duymaz
yakınımda olcaktı ki elinden tutup götürürdüm.
evet evet rüyan inşallah hayır olsun ve bebişin gelsinnnn inşallahhh

rahim filmi çekilecek arkadaşlara tecrübemi ayrıntılı yazayımda daha çok cesaretlenin kızlar.
hastaneye gidiyorsun bi iğne yapıyorlar ama biraz erken gidip yaptırmakta fayda var çünkü yarım saatte etkisi gelirmiş iğnenin.
zaten dediğim gibi evden çıkmadan bi apranax ve oraya gittiğinizde bi ağrıkesici daha alırsanız hiç acımaz.
sadece pantolon ve çamaşırımı çıkarttılar bana röntgen masasına yatıyorsun
doktor aletleri hazırlıyor ve teknikerde oluyor ama o alt kısmı falan görmüyor.
zaten üzerinize bi çarşaf veriyorlar.doktor spekulumu takıyor kendinizi kasmazsanız oda kolay.
takıldıktan sonra doktor rahimi tutmak için bi alet sokuyor oda acısız bana sinek ısırığı kadar acıyacak dedi ama o bile olmadı.
zaten iç organlarda acı hissi olmazmış.neyse arkasından ilacı veriyor ve tüplere dağılışını izliyor o sıradada film çekiliyor.
ilacı verirken bazılarında basınç oluyormuş bende olmadı.ama kendimi hep rahat bıraktım ve bitecek dedim kasmadım.
ilk başta kastım doktor ilaç gitmiyor dedi korktum kapalı çıkar diye sonra rahat oldum ve hemen ilaç geçti gitti çok şükür
bu kadar kızlar kesinlikle korkmayın ve bu yükten kurtulun.

rahim filmindenmi bahsediyorsun
bende yarın çekilcem yaaa

evet cnm bende yarın çekilcem saat 1 de :18::18: az önce çekilen ark aradaı bağırmaktan sesim kısıldı dedi spekulüm çok acıdı diyince yuh dedim daha önce hiç takmadılarmı sana spekulum dedim yooo dedi kasmış kendini ondan acımış ben alışığım dedim dediki benim hiç aşağıdan muayene olmadığımdan oldu bu ağrı sanırım dedi ama sesi çokkötü geliyordu korkmadım desem yalan derim burayada girip okuyunca yazılanları ohhh dedim içimden sanırım sorunsuz atlatırım bende

inşallah benimkide senin gibi rahat gecer ya

inşallah canm yaa yarın gene görüselim benımki 15,30 da hayırlısı
banada dua et

allah senden razı olsun canıııım içimi rahatkattın.... spekulüm değildi beni korkutan sadece karnım çok ağrıdı dedi kendimi kastı acaba alışık değil ilk kez vajinal işlem yaptıyıormuş muayene bile olmamış hiç ben 22 aydır alıştım her halta valla...

inşallah benimkide senin gibi rahat gecer ya

inşallah canm yaa yarın gene görüselim benımki 15,30 da hayırlısı
banada dua et

eğer işe geri gelirsem yazarım ama filmden sonra iyi hissedersem görümcemle elbise almaya gidecez düğün var gelecek aya inş iyi geçer canım ben senden 2,5 sata önce yaptırcam sanırım... korkmayacam sakin olacak kasmayacam ne yapalım rabbim başka dert vermesin inş... sonuçlarımızda iyi çıkar inş...

ne demek canım bende sizin gibiydim çok korkuyordum buradaki arkadaşlarım sağolsun beni cesaretlendirdi.
acabalardan kurtuldum.spekulumda benimde canım yandı bir vajinismuslu olarak ama takılınca zaten acı geçiyor.
inşallah hepinizin ki çok güzel geçsinnnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…