- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.681
hangi kanalda bu ay siz konuşurken merak ettim
trt 1 de canımmm ama şovlar bitti puanlara geçilcek birazdann en heyecanlı kısımmmm
hehhheyyyytttt açılınnn bakimm topacınızın başı geldiiiiiiiii...gerçi kimseler yok ama olsun
nasılsınız canlarım yaa bayadır gelemedim biliyosunuz gösterimiz vardı ve dün akşam yaptık bitti..ama varya kızlarr çocuklarım o kadar muhteşemdikii çok tatlıydı hepside süper dans ettiler beni çok gururlandırdılar..herkesten o kadar güzel tepkiler aldımki çok mutlu oldum..müdürden teşekkür plaketi-velilerimden çiçek-eşimden çiçek gelince tabii bütün yorgunluğum gitti..çok yoruldum ama değdi..
neyse artık rahatladım aranıza dönüş yaptım..
ee sizlerde durum nedir geçmişe bakamadım hiç..
hepinizi çooook özledimmmm
ne ediyonuz bakem
benım kasık ağrılarım başladı yaa oofff
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
slm kızlar nabersiniz bebiş hoşgeldin artık aramızdasınız desene..
derya ateşin hala çok güzel zaten şuanki ateşler herhangi bişi ifade etmiyor onun için sıkma canını ve adete daha çok var..
bhar senin tablonu göremedim sende durum nedir..
7. olduk evet bence ilk beşte olmalıydık ama favorim açık ara birinci oldu...helal olsun..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda bnm tablom daha önceki bi tabloma çok benziyor tablom sonu benzemesin inşallah..
ya oliii dicem dicem unutuyorum hep kız sen neden bi gün öncesinden giriyorsun ateşi bi günün hep eksik.bugün ayın 27si ama sen 26sına girmişsin annem
27nerdeeeeeeeeeeee
onun bende farkındayım ama sorun nerde çözemedim :26:
ya bi gün eksik girdin yada adet tarihini yanlış girdin ama senin günün bugün aslında ama geriden geliyorsun
hepsini tek tek taşıman gerekcek sanırım
bu olay yaklaşık bi hafta kadar önce oldu kafadan ısı griyordum şu şöle olsa bu böle olsa ne zman çatlarım fln derken sanırım girdiğim değerin birini silivedimm gariiii
yani çorba yapıveeedimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?