Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selam topiğin gülleri,

cumartesi tabi attınız kendinizi dışarılara, hava kötü biz kapalıyız evde, benim yerimede gezin,

ben de aylardan sonra dün uzayan akıntıyı gördüm, bi garip oldum yazmak istedim bu arada pasimi bende merak ediyorum, pasiiiiiiiii çocuk bak bak nereye kadar, arada nefes al gel iki sohbet edek, öpüyorum topunuzu

bencede murada ermektir cnm inşallahta en kısa zamanda olur.
aksine tatlım inan belki erkenden olsa olurdum ama çok giydirmemek çok hijyen olayını abartmamak v.s v.s gibi fikirlerim oluştu bu süreçte bakalım bi gelsin dünyayla buluşsunda bakarız bişiler..
bence yapmak ama ara vere vere bnm gibi abartmadan yapmak ve işe bi ucundan başlamak lazım diye düşünenlerdenim bende...sen sanırım birazdaha bekleyp direk tüpe gitmek istiyorsun ...herşeyin hayırlısı olsun bu arada söyledimmi bilmiyorum ama ben 3-4 gündür sabahları arısütü yiyorum sabahları bi çay kaşığı

aynende öyle oldu olsun cnm bu süreci atlatınca sende kuzucunla daha eğlenceli gezmeleere çıkarsın inşallah....
pasi arada uğruyor iyiyiz diyor gidiyor bu sıralar bi daha uğrama vkt geldi pasimmm hadi dön artık yoksa bu denizoğlanın gazı vaarda hiç durmuyormu

babiesssssssssssssss where are you???******????????
but I'm bored,please come here
haydeeeeeeeeee haydeeeeeeeee sayıyorummm 1 2 3 ...............1000

Son düzenleme:
keşkee anlasam.. umarım kötü bişey yoktur.. hamilelik tablon olsun bu

bende bilemedim tatlım yaa daha çatladımmı çatlamadımmı bilmiyorumm.
gerçi geçen ayda 17.gün çatlamışım ama yinede endişeliyim.
bugünkü ateşimde aslında çok doğru değil çünkü sabah 6da ölçtüm normalde 7de ölçüyorum.

çatlamamışsın sanırım daha canım yaaa..
ben soğan kullandığım ay tam 28 günde adet olmuştum

evet karanfilcim bencede çatlama olmadı henüz.aslında bi kaç gün önce hem yoğun akıntım hemde ağrım oldu ama onlara güvenmiyorum artık.
neyse bekliycem elimden bişey gelmiyor.soğanıda tam anlamıyla yapmıyorum zaten bi kaç gündür hep bir bardak içiyorum.yarın bitiricem adamakıllı 8 9gün yapmış olcam toplamda 12gün ama

yok yokk deryoş gitmediii daha yakınıma geldi msn de şimdiiii
baakalım olim yaaa görücezzz ilerleyen günlerdee.

bu arada eurovisionda tahminleri alalım kaçıncı olcazzzzzzzzzzzzzz

4 ve alt rakamlarından biri oluck diye düşünüyorummm..
umarım birinci oluruz çünkü sempatikliğini sevdim çocuğun..

üff gelmezeniz gelmeyiniz
ama gelince bakın bakalım tablomaa bu soğan kürü beni altüst etti sanırsam
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ben yorum yapıyorumm veee 13.gün diyorumm

eurovisiondada büyük ihtimalleeeee kötünün iyisi diyerek belkii 5.oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…