Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kaçıyrdum tam hemen bu ateş ölçer :) topiği var ya orada bi arkadaş gebe kalmış hayırlısıyla demiş ki yakı yapıştım belime bende nedir diye sordum henuz yazmadı başka bi arkadaşta demiş ki bende yakı yapıştırarak gebe kaldım demiş ona da sordum nedir ne değildir diye ( bahar canım kusura bakma sen araştırırdın bunu geleceğimiz için ama ) bakalım ne diicekler ona göre davranırız yakıya karşı yumurtladığında yakıyı yapıştırmış beline gebe olan arkadaş.. hadi işte bunuda yazıyım dedim.. ben bu sefer cidii gidiyorum d (ciddinin d si yeni yerine geçmek ister)

yavrum sen o sorunun cevabını neden uzaklarda arıyorsun bu topikte yakının uzmanı var amaaaaaaaaaaaaaa

adam yattı bi fikrini sordum çizmeli kedinin kılıcını düşürdüğü an gibi baktı çook yorgunum olmasa olurmu dedi onlar laz spermi ölmezler dedi ve yattı ..sabaha deniycem şansımı baakalımm
bırtmııı ahahahhaa çok kibarsın baharcımm...

boşver ozaman canım şansını zorlama.
birazda akışına bırakmak lazımmm hayatıııı
bu arada ben yakı uzmanı var dedim yukarda ve senden bahsettim rezil olmayım ama sen bi ara yakı yapıştırıyordun dimiii.
eğer öle bişey yoksa söle mesajı düzeltem rezil olmayalımmm

valla baharcım kaç defa yaptığımı hatırlamıyorum ama 4 ay fln yaptım yumurtlama zamanlarına doğru yapıştıtıyordum 3 -5 gün hatta daha doğrusu klomene başlarken yapıştırıp çatatma iğnesiyle çıkarıyordum

ayy evet çok gülüyorum ben bu videoya bunun birde başka çakmasını çekmişler oda süper bak link veriyorum.
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...2tGHCg&usg=AFQjCNFVmz2-xLf62KlLnjiNBvS2RRq_Pw

ayrıca doğru hatırladığıma sevindimmm.bi arada ben deneyim bari şu yakıyıııı.

iyi geceler olicimmm bu arada bizim kızlar nerelerde melis hayal sonnurr özledik sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayrıca paside gelmiyor onuda merak ettimmmm

iyi geceler olicimmm bu arada bizim kızlar nerelerde melis hayal sonnurr özledik sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayrıca paside gelmiyor onuda merak ettimmmm

iyi geceler cnm..ekşınlı bi topikteydim konu kapandı ben girdim
bizim kızların işleri var bizim gibi avare değiller

evet canım allah kabul ederse

benimde canım tatlı istedi fazlaca ama akşam oldu pek bişey yemedim .
kolay geçti benim için canım iiki ikna etmişsin beniii

evet yaa cnm benimde çok iyi geçti günüm maşallah ..
tatlıyı istedim alt komşu gönderdi sağolsun ama meğer o tatlı krizi bana iftara yakın geldi tatlı geldi baktım yemedim

e sen 13.gün çatlamadın mı yaa öe görünüyo ateşine bakılırsa :26:

canım bu sefer stres yapmadan dene bence stres çok etkili bu işde

maşallah hep böyle kalsın inmesin aşaaa

sıkıştır kız ozaman hakediyor seninkii
ama tam tersinide yapabilirsinn onun senin peşinden koşmasını sağla en iyisi

bahar o nası oluyor şu işide bi araştırır mısın benim için

iyi geceler cnm..ekşınlı bi topikteydim konu kapandı ben girdim
bizim kızların işleri var bizim gibi avare değiller

oyy valla öyle gerçektende cnm :)
dün kayınvalidem ve görümcemler bana kahvaltıya geldiler
Görümcem beni rüyasında görmüş,evin her tarafını mavi renge kaplamışım her yeri süslemişim ama her şey mavi
ne iş kızlar bu ne oliyi iyi bişey mi

çok tatlısın ben bir tek bizi sanıyordum sorarak ilişkiye soran meğer hepimiz böyleymişiz:)) hiiçç doğaçlama yapımız da yok..

hayırlısı olsun canım ınsallah bu surecte melegın senınle olur....

hayırlısı olsun canım ınsallah bu surecte melegın senınle olur....

hayırlısı hakkımda en azından uçuk zaman gecikmelerı olmadı

bugün cumartesi heyooooo

günaydın canlar mutlu haftasonları diliyorum herkeze..
ff çizgimi kesikte olsa çekti bi kaç güne kıpkırmızı yapar diye düşünüyorum positıve düşünce sistemimle..
ama bi tane akıntı grince zaten kıpkırmızı yapıyor önemli diil o neysede o akıntıyı 15. güne girince o güne çekiyor çizgi ve bem o günlerde başladı kasık ağrım ve ıslaklık hissim kafam karıştı ama burası daha iyi sanki hem mübarek kandil gecesi uğur geetirsin bana ..
tablomu soonurun alıntısından takip edebilirsiniz
rüyan hayrolsun sonnurcum ama bnm çok hoşuma gitti inan..
bnm rüyamı anlatıyorum herzamanki gibi hamileyim karnıma elimi dokunduruyorum kalp atışlarını fln hissediyorum neyse aniden bakıyorum doğurmuşum 5-6 aylık bi erkek bebek emziriyorum ve göğsümden sütler akıyor ama bebek çok tuhaftı bildiğiniz küçük adam saçlı başlı kalınkaşlı koyu yeşil gözlü ..rabbim hayırlara çevirsin inşallah...

Son düzenleme:

Sanada güzel bir hafta diliyorum bebekiimmmmm
Bana ff deme benim kafa almıyor yada almak istemiyor diimm
Banada murad tır dediler bilmiyorum yorum yapmayayım iyisimi..

Oyyhhhh halee seni hamile olarak düşünemiyorum rüyalarında böyleyse..
heralde doktor kapılarından çıkmazsın kürlerlede desteklersin eminim
Kafayı tırlattıkk sanırım
Ablamda bana diyorki,gerçek bal al bide içine polen kat vs.. gebe kalmanı kolaylaştırır diye :)
oo dedim ben onların hepsini biliyorum ama henüz uygulamadım tabii dedim
Canım Anneciğim de,herşeyi bilde yapma derdi bana ondan yanii

yaaaa kızlaaarr..
galiba ben yine adet olucam yani 14. günümdeyim geçen ay 22.günümde adet oldum.. sanırım bu ay da erken olucam yanağımda kocamaaaaaaan sivilce çıktı.. geçen ayda diğer yanağımda çıkmıştı.. ağrılarım yoklamaya başladı bir hafta öncesinden herşey adeti gösteriyor.. hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…