- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.641
kaçıyrdum tam hemen bu ateş ölçer :) topiği var ya orada bi arkadaş gebe kalmış hayırlısıyla demiş ki yakı yapıştım belime bende nedir diye sordum henuz yazmadı başka bi arkadaşta demiş ki bende yakı yapıştırarak gebe kaldım demiş ona da sordum nedir ne değildir diye ( bahar canım kusura bakma sen araştırırdın bunu geleceğimiz için ama )bakalım ne diicekler ona göre davranırız yakıya karşı yumurtladığında yakıyı yapıştırmış beline gebe olan arkadaş.. hadi işte bunuda yazıyım dedim.. ben bu sefer cidii gidiyorum d (ciddinin d si yeni yerine geçmek ister)
bence yapmalısın olicim yaa çünkü yumoş 24saat yaşyormuş ya hani belkim seninkide hala canlı.
ve dünkülerden belkim elektrik almamıştır.bugünde sık dişini yarın dinlenmeye geçersin.
hee gaz içinde bırt yap geçer.1:
adam yattı bi fikrini sordum çizmeli kedinin kılıcını düşürdüğü an gibi baktı çook yorgunum olmasa olurmu dedi onlar laz spermi ölmezler dedive yattı ..sabaha deniycem şansımı baakalımm
bırtmııı ahahahhaa çok kibarsın baharcımm...
ay izledinizmi bu videoyu çok komikkk yaaaaa
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...nOGCCg&usg=AFQjCNHZ25qqW_LDDJjY98GLFbrT7CCI3g
OĞLUM Bak gitttt
boşver ozaman canım şansını zorlama.
birazda akışına bırakmak lazımmm hayatıııı
bu arada ben yakı uzmanı var dedim yukarda ve senden bahsettim rezil olmayım ama sen bi ara yakı yapıştırıyordun dimiii.
eğer öle bişey yoksa söle mesajı düzeltemrezil olmayalımmm
anacım izlenmezmi heryerde bu var
yakııııııı en sevdiğim şeyy soğuk kış günlerinin ateşleme gereci oluşacak yumurtanın 1 ken 5 olması ahh yakıı ahhhh ne sevişmiştik seninle bi ara hemde aylarca
ayy evet çok gülüyorum ben bu videoya bunun birde başka çakmasını çekmişler oda süper bak link veriyorum.
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...2tGHCg&usg=AFQjCNFVmz2-xLf62KlLnjiNBvS2RRq_Pw
ayrıca doğru hatırladığıma sevindimmm.bi arada ben deneyim bari şu yakıyıııı.
iyi geceler olicimmm bu arada bizim kızlar nerelerde melis hayal sonnurr özledik sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ayrıca paside gelmiyor onuda merak ettimmmm
evet canım allah kabul ederse
benimde canım tatlı istedi fazlaca ama akşam oldu pek bişey yemedim .
kolay geçti benim için canım iiki ikna etmişsin beniii
deryoşum ateşin çok güsel gidiyor maşallahhhh tü tü tüüüüü
bu metmorfin bence sende işe yaradı.
bana gelincee benim ateşim bu ay çok uyuzzz 16.günüm ama hale normal seviyeye gelmedi acaba soğandanmı yaaa
sanırım bu ay ben çatlamıycammmm
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım bu sefer stres yapmadan dene bence stres çok etkili bu işdeHASTA OLDUM
dr arayıp randovu alcam şimdi tedavı başlıyor kızlar inş. en azından bu yönüyle sevineyım artık napım
pazartesı yada salı gıderım galıba dr a paylaşırım sizlerlede
bat 25 hazıran listeye eklermısınız
sıkıştır kız ozaman hakediyor seninkii
ama tam tersinide yapabilirsinn onun senin peşinden koşmasını sağla en iyisi
iyi geceler cnm..ekşınlı bi topikteydim konu kapandı ben girdim
bizim kızların işleri var bizim gibi avare değiller
adam yattı bi fikrini sordum çizmeli kedinin kılıcını düşürdüğü an gibi baktı çook yorgunum olmasa olurmu dedi onlar laz spermi ölmezler dedive yattı ..sabaha deniycem şansımı baakalımm
bırtmııı ahahahhaa çok kibarsın baharcımm...
HASTA OLDUM
dr arayıp randovu alcam şimdi tedavı başlıyor kızlar inş. en azından bu yönüyle sevineyım artık napım
pazartesı yada salı gıderım galıba dr a paylaşırım sizlerlede
bat 25 hazıran listeye eklermısınız
kızım bakk gittttt bak gitttttttttttttttt
ayy evet çok gülüyorum ben bu videoya bunun birde başka çakmasını çekmişler oda süper bak link veriyorum.
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...2tGHCg&usg=AFQjCNFVmz2-xLf62KlLnjiNBvS2RRq_Pw
ayrıca doğru hatırladığıma sevindimmm.bi arada ben deneyim bari şu yakıyıııı.
hayırlısı olsun canım ınsallah bu surecte melegın senınle olur....
evet yaa cnm benimde çok iyi geçti günüm maşallah ..
tatlıyı istedim alt komşu gönderdi sağolsun ama meğer o tatlı krizi bana iftara yakın geldi tatlı geldi baktım yemedim
e sen 13.gün çatlamadın mı yaa öe görünüyo ateşine bakılırsa :26:
canım bu sefer stres yapmadan dene bence stres çok etkili bu işde
maşallah hep böyle kalsın inmesin aşaaa
bahar o nası oluyor şu işide bi araştırır mısın benim için
oyy valla öyle gerçektende cnm :)
dün kayınvalidem ve görümcemler bana kahvaltıya geldiler
Görümcem beni rüyasında görmüş,evin her tarafını mavi renge kaplamışım her yeri süslemişim ama her şey mavi
ne iş kızlar bu ne oliyi iyi bişey mi
günaydın canlar mutlu haftasonları diliyorum herkeze..
ff çizgimi kesikte olsa çekti bi kaç güne kıpkırmızı yapar diye düşünüyorum positıve düşünce sistemimle..
ama bi tane akıntı grince zaten kıpkırmızı yapıyor önemli diil o neysede o akıntıyı 15. güne girince o güne çekiyor çizgi ve bem o günlerde başladı kasık ağrım ve ıslaklık hissim kafam karıştı ama burası daha iyi sanki hem mübarek kandil gecesi uğur geetirsin bana ..
tablomu soonurun alıntısından takip edebilirsiniz
rüyan hayrolsun sonnurcum ama bnm çok hoşuma gitti inan..
bnm rüyamı anlatıyorum herzamanki gibi hamileyimkarnıma elimi dokunduruyorum kalp atışlarını fln hissediyorum neyse aniden bakıyorum doğurmuşum 5-6 aylık bi erkek bebek emziriyorum ve göğsümden sütler akıyor ama bebek çok tuhaftı bildiğiniz küçük adam saçlı başlı kalınkaşlı koyu yeşil gözlü ..rabbim hayırlara çevirsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?