Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ya ama ben dalga geçmiyorum
mide bulanması
baş dönmesi
adetten önce kahve leke gelmesi
ateşin yüksek gitmesi
karın kasık ağrısı
meme hassasiyeti
bunlar hep vertigo belirtisi canımcım

kız midem bulanmıyor deliii
valla canım yarın ateş bana diyecek ki DErya umutlan, ya da umutlanma
bakalm hangisini hayırlısını

ya ama ben dalga geçmiyorum
mide bulanması
baş dönmesi
adetten önce kahve leke gelmesi
ateşin yüksek gitmesi
karın kasık ağrısı
meme hassasiyeti
bunlar hep vertigo belirtisi canımcım

kız midem bulanmıyor deliii
valla canım yarın ateş bana diyecek ki DErya umutlan, ya da umutlanma
bakalm hangisini hayırlısını

evet snow sanırsam öle oldu canımm
sen nasılsın kız bu aralar görüşemiyoruxzzzzzzzzzzzz

hamiş olsun da yeter ugramasada bıses etsın bugun bır hamıle haberı9 aldım 2.sı fena olmaz hani

nasıl olayım kusum ya kayınvalıde gıttı dedemız yogun bakımda kayınlar kayınpeder bende yogunum yemekten sonra herkez dagılda rahatım

seni, sormalı umutlu beleyıse devam degılmı

çok geçmiş olsun canım inşallah tez zaamanda iyileşir.
ben umutla beklemeye devam canımm ne yapalım elimizde bir tek umudumuz ve allahın bize verdiği sabır var.

çok geçmiş olsun canım inşallah tez zaamanda iyileşir.
ben umutla beklemeye devam canımm ne yapalım elimizde bir tek umudumuz ve allahın bize verdiği sabır var.

saol cnm ınsallah:)

allah hepımıze sabır versın bnde bazen bunalıyorum allahım hep mı hersey benı bulacak daha nereye kadar dıyorum sonra boyle dusundugum ıcın kendıme kızıyorum

artık ınsanlardan bıktım benden sonra evlenen suanda hamıle olan bırkac kısı var gormek konusmak ıstemıyorum sankı acır gıbı bakıyorlar ayy yıne bagladım psıkopata daha devam edersem kk yı cokertırım wallahı

bağlama kız psikopata falannnn
olsun napalım onlar bizden daha erken yaşlancak çocuk büyütmek kolaymı.
ama yaşlanmayada razıyızzzzzzzzzzzz ayyyyyy bende giriyorum bunalımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bağlama kız psikopata falannnn
olsun napalım onlar bizden daha erken yaşlancak çocuk büyütmek kolaymı.
ama yaşlanmayada razıyızzzzzzzzzzzz ayyyyyy bende giriyorum bunalımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yok gulum sen dur bır topıge bır bunak yeter

ayyyyyyyyyyyy ben sonnuru çok merak ediyorum amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaa gelse hemennnnnnnnnnn
kızz bdroner ses versene annemmm ne okuyosun

sooonnnuuurrrrrrr hamıs dersem cık kırmızı dersem cıkma

nerdesın yahuuu catladık burda yok mu tel kımsede yaa

ayyyyyyyyyyyy ben sonnuru çok merak ediyorum amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaa gelse hemennnnnnnnnnn
kızz bdroner ses versene annemmm ne okuyosun

annaaa yakalamış heemen :) geçmişi okuyum dedim hadi hayırlısıyla bi gebe haberi geliyor herlde.. Allah tan hayıırlısı olsun.. inşAllah gebedir.. bende aynı taas aynı hamam..

maalesef bende aynı durumdayım.. gebe olan kimse ile görüşmek istemiyorum.. Resmen tek arkadaşım sizler bide eşimsiniz.. Sizler gebe kalırsanız inanılmaz mutlu olurum.. eşiminde hamile kalabilme olasılığı yok.. dışarıdaki insanlarında kaç yıllık evlisiinz 4 çocuk var mı yok olur ya hayırlısı demeleri iyice yoruyor beni kim nereden biliyor ki ne yaşayıp yaşamadığımızı.. Allah hepimize tez vakitde hayırlısıyla kısmet etsin inşAllah

yani direk bööle söyleyince sanki dışardaki insanlara fesatlık taşıyormuşum gibi olmuşta hafta sonu ilk defa bi komşuyla tanıştım siteden tesadüfen 5 dk konuştuk onunla geçti bu muhabbetde ona ithafen yazdım ::)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…