- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.801
midende bi bulanma varmı peki?
olmaz mı kus kus öldüm
canım da nasıl erik çekiyor
Allahım yoksaaaa
ya ama ben dalga geçmiyorum
mide bulanması
baş dönmesi
adetten önce kahve leke gelmesi
ateşin yüksek gitmesi
karın kasık ağrısı
meme hassasiyeti
bunlar hep vertigo belirtisi canımcım
ya ama ben dalga geçmiyorum
mide bulanması
baş dönmesi
adetten önce kahve leke gelmesi
ateşin yüksek gitmesi
karın kasık ağrısı
meme hassasiyeti
bunlar hep vertigo belirtisi canımcım
kız midem bulanmıyor deliii
valla canım yarın ateş bana diyecek ki DErya umutlan, ya da umutlanma
bakalm hangisini hayırlısını
aaaaaaaaaaa benim 5 tane kalbim olmuş.biri ben biri kocişim biri oğluşum biride kızçem yuppiiiiiiiiiiiiii ailemiz tamam artık ben doğurmam siz doğurun gari
ben geldimmmmsonnur gelmedıgıne göre test yaptı aklını kacırdı buraya gelmeyı unuttu
evet snow sanırsam öle oldu canımm
sen nasılsın kız bu aralar görüşemiyoruxzzzzzzzzzzzz
hamiş olsun da yeter ugramasada bıses etsın bugun bır hamıle haberı9 aldım 2.sı fena olmaz hani
nasıl olayım kusum ya kayınvalıde gıttı dedemız yogun bakımda kayınlar kayınpeder bende yogunum yemekten sonra herkez dagılda rahatım
seni, sormalı umutlu beleyıse devam degılmı
çok geçmiş olsun canım inşallah tez zaamanda iyileşir.
ben umutla beklemeye devam canımm ne yapalım elimizde bir tek umudumuz ve allahın bize verdiği sabır var.
saol cnm ınsallah:)
allah hepımıze sabır versın bnde bazen bunalıyorum allahım hep mı hersey benı bulacak daha nereye kadar dıyorum sonra boyle dusundugum ıcın kendıme kızıyorum
artık ınsanlardan bıktım benden sonra evlenen suanda hamıle olan bırkac kısı var gormek konusmak ıstemıyorum sankı acır gıbı bakıyorlar ayy yıne bagladım psıkopata daha devam edersem kk yı cokertırım wallahı
bağlama kız psikopata falannnn
olsun napalım onlar bizden daha erken yaşlancakçocuk büyütmek kolaymı.
ama yaşlanmayada razıyızzzzzzzzzzzz ayyyyyy bende giriyorum bunalımaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yok gulum sen dur bır topıge bır bunak yeter
ayyyyyyyyyyyy ben sonnuru çok merak ediyorum amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaa gelse hemennnnnnnnnnn
kızz bdroner ses versene annemmm ne okuyosun
ayyyyyyyyyyyy ben sonnuru çok merak ediyorum amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaaaaaa gelse hemennnnnnnnnnn
kızz bdroner ses versene annemmm ne okuyosun
annaaa yakalamış heemen :) geçmişi okuyum dedim hadi hayırlısıyla bi gebe haberi geliyor herlde.. Allah tan hayıırlısı olsun.. inşAllah gebedir.. bende aynı taas aynı hamam..
saol cnm ınsallah:)
allah hepımıze sabır versın bnde bazen bunalıyorum allahım hep mı hersey benı bulacak daha nereye kadar dıyorum sonra boyle dusundugum ıcın kendıme kızıyorum
artık ınsanlardan bıktım benden sonra evlenen suanda hamıle olan bırkac kısı var gormek konusmak ıstemıyorum sankı acır gıbı bakıyorlar ayy yıne bagladım psıkopata daha devam edersem kk yı cokertırım wallahı
maalesef bende aynı durumdayım.. gebe olan kimse ile görüşmek istemiyorum.. Resmen tek arkadaşım sizler bide eşimsiniz.. Sizler gebe kalırsanız inanılmaz mutlu olurum.. eşiminde hamile kalabilme olasılığı yok.. dışarıdaki insanlarında kaç yıllık evlisiinz 4 çocuk var mı yok olur ya hayırlısı demeleri iyice yoruyor beni kim nereden biliyor ki ne yaşayıp yaşamadığımızı.. Allah hepimize tez vakitde hayırlısıyla kısmet etsin inşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?