- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.821
maalesef bende aynı durumdayım.. gebe olan kimse ile görüşmek istemiyorum.. Resmen tek arkadaşım sizler bide eşimsiniz.. Sizler gebe kalırsanız inanılmaz mutlu olurum.. eşiminde hamile kalabilme olasılığı yok.. dışarıdaki insanlarında kaç yıllık evlisiinz 4 çocuk var mı yok olur ya hayırlısı demeleri iyice yoruyor beni kim nereden biliyor ki ne yaşayıp yaşamadığımızı.. Allah hepimize tez vakitde hayırlısıyla kısmet etsin inşAllah
yavrum senin matematiğin kaçtı sonuç 4 ediyor daaaaaaaaaaaaaa benim 5 tane kalbim olmuş.biri ben biri kocişim biri oğluşum biride kızçem yuppiiiiiiiiiiiiii ailemiz tamam artık ben doğurmam siz doğurun gari
dün bildiginiz gib dr gittim. ve sevgılı doktorum bana artık istiyorsunuz zaman kaybetmeden aşılama yapalım dedi. bende ok dedım ve ilaçlarımı ignelerımı aldım nasıl iğne yapacagımı öğrettı doktorum ilk iğnemı yaptık yumurta takibine başladık Rabbim hayırlısını versin inşallah. iilkinde tutar inşallah dualarınızı benden esirgemeyin. bende artık bahar gibi 3 kişilik aile olmak istiyorum. geçen yiğenimle uyuduk benım yatagımda uyandımki eşim bizi izliyor nasıl istiyorsa artık Rabbim yüzümüzü güldürsün inş.
bu arada meryem suresi adetim dolayısıyla ara vermiş durumdayım yarın itibariyle geri başlıcam okumaya:126:
yettim gayriiiiii
sonnurrrrrrrrrrrrrrrr o testler yanılmaz canım, neden mi çünkü 1 -2 dakikada çıkıyosa çizgi yanılmazzzzzzzz,
Bence hamilesin,ilk tebrik eden olmak istiyorum, hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsinn
guldurdun benı
4 yıllık mı evlısın?
cevrendekıler yıne anlayıslıymıs hayırlısı olur demelerı buyuk bırsey bence...
benım dangalaklar aynen soyle ;olmuyormu! gıttınmı doktora! tembel ! bakk onun cocugu oldu bı senın cocugun olmadı!daa neyı beklıyorsun! senın ölmeni dıcem olmucak
allah bıze sabır cevremızdekılere aklıl versın daha da ne dıyeyım bana bu aksam geldıler sanırım bana da akıl lazım bu aksam
canım benimm yaa bende şimdi sana güldüm Allah hiç birimizin boynunu bükük bırakmasın inşAllah ya
aminn canım okudum da yazıdıgım yazıyı ne hıddetlenmısım bellı degıl
ınan bana okuyunca kalbım de aynı attı
had ınsallahhh kır su seytanın bacagını burada guzel bır kutlama yapalım
kac gun gectı canım kan da hemen olur aslında bı baktır kanda ve hemen haber ver...allahım ınsallah hayırlı haberlerle gelırsın dualarım senınle
inşallah anlatacagım birasdan
ayyyy sonnurcum hadı inşallah canım benim rabbim inşallah umudunu kırmasın bebişin glmiş olsun canım yaaa
kana baktırsanmı ? ama oda enjekte sonucta biraz bekle istersen kan yaptır 1 kez yaptır derim:87::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
dün bildiginiz gib dr gittim. ve sevgılı doktorum bana artık istiyorsunuz zaman kaybetmeden aşılama yapalım dedi. bende ok dedım ve ilaçlarımı ignelerımı aldım nasıl iğne yapacagımı öğrettı doktorum ilk iğnemı yaptık yumurta takibine başladık Rabbim hayırlısını versin inşallah. iilkinde tutar inşallah dualarınızı benden esirgemeyin. bende artık bahar gibi 3 kişilik aile olmak istiyorum. geçen yiğenimle uyuduk benım yatagımda uyandımki eşim bizi izliyor nasıl istiyorsa artık Rabbim yüzümüzü güldürsün inş.
bu arada meryem suresi adetim dolayısıyla ara vermiş durumdayım yarın itibariyle geri başlıcam okumaya:126:
sonnurrr bi gebelik testi daha al yap ondan sonra hmn kana uçççç rabbimmm yardımcın olsunnn
sonnurrrrrrrrrrrrrrrrr geçenki şakanın acısını çıkarmıyorsun dimiiii bak öyleyseee daha pis şakayla karşı karşıya kalırsınnn
ama inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh doğrudurrrrrrrrrrrrrrr
sonnur şaka yapmıyon dimi kızzzzzzzz
bi testi yenile canım inşallah bebişin geliyodur
Soniiiiii bana bakk eğer bizim şakanın acısı ise bu paralarım bak seniiiiiiii
yettim gayriiiiii
sonnurrrrrrrrrrrrrrrr o testler yanılmaz canım, neden mi çünkü 1 -2 dakikada çıkıyosa çizgi yanılmazzzzzzzz,
Bence hamilesin,ilk tebrik eden olmak istiyorum, hayırlı uğurlu olsun, Allah tamamına erdirsinn
soniii kız
kaçta çıkacaksın işten
çabuk gel de anlat hele naptın
şu test işini de bir kez daha konuşalım
ama sabahın köründe de şunları kandırayım demezsin heralde
demezsin ya
kızlar belim çok ağrıyor yaaa
soonur gel ve hmn yaz bakıp bakıp çıkıyorum
baharın dediği gibi olinin suçune ....
kızlar size yine güsel şeyler sölemişler bana kadının biri ne dedi
çocuk yokmu dedi yok dedim
eee yapsanıza dedi boşuna su sabun harcıyorsunuz dedi
kadın bizim su faturasıyla sabun parasının derdinde
ama bende ne dedimbiz sabun kullanmayız duş jeli kullanırız dedim döt oldu
Canım arkadaşlarımm sizlere şuan çok ihtiyacım var gerçekten..
şaka fln yazmışsınız ne şakasıı yaa ben o onu unuttum bile
ama azönce eve geldim tekrar test yaptım kocaman bi tek çizgi
hayatımda hiç yaşamadığım bir an yaşadım anlatılamayacak kadar güzel ve karışık bi duyguydu yani ilk defa bu kadar çizgi belliydi yoksa bu kadar umutlanmazdım.. hala adet olmadım en son 25 nisanda olmuştum. ateşte sbit gidince ne yalan söyliyim umutlanıp testi yaptım işte..
Canım arkadaşlarımm sizlere şuan çok ihtiyacım var gerçekten..
şaka fln yazmışsınız ne şakasıı yaa ben o onu unuttum bile
ama azönce eve geldim tekrar test yaptım kocaman bi tek çizgi
hayatımda hiç yaşamadığım bir an yaşadım anlatılamayacak kadar güzel ve karışık bi duyguydu yani ilk defa bu kadar çizgi belliydi yoksa bu kadar umutlanmazdım.. hala adet olmadım en son 25 nisanda olmuştum. ateşte sbit gidince ne yalan söyliyim umutlanıp testi yaptım işte..
offfffffffffffffff başlıycam bu testlere ama yaaaaaaaaaaaaa
ne diyelim canım dur bakalım daha adet olmadın çıkmadık candan umut kesilmez.
canım yaa o zaman test bozuk falan mıydıki..neyse sağlık olsun canım benim dur yinede bekle bakalım bayadır adetin gelmemiş biraz bekle istersen bi dr a görün..hakkında hayırlısı olsun
bebşimmm senlede uzun süredir görüşemiyorduk nasılsın bitti sonunda sezon gözün aydın
doktora kesin gidicem zaten ama bekleyeyim mi ne yapayım bide işe grdim başladı izin durumları :44:
kızlar tevafuk eseri bu işi buldum aslında iş aramıyordum sonra anlatırım
giyim üzerine biraz yoğun tabii bakalım bugün ilk günümdü herade görümcemin rüyası bu iş miydiki keşke yanında bide bebek sevinci olsaydıı
canım evet saolasın iyiym ben yazını görünce çok sevinmiştim ama kısmet be tatlım belli olmaz bence biraz daha bekle ve doktora git senin düzensiz zaten adetin..yeni işin hayırlı olsun canım inşallah bebek sevincin de yakındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?