Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

guldurdun benı

4 yıllık mı evlısın?

cevrendekıler yıne anlayıslıymıs hayırlısı olur demelerı buyuk bırsey bence...

benım dangalaklar aynen soyle ;olmuyormu! gıttınmı doktora! tembel ! bakk onun cocugu oldu bı senın cocugun olmadı!daa neyı beklıyorsun! senın ölmeni dıcem olmucak

allah bıze sabır cevremızdekılere aklıl versın daha da ne dıyeyım bana bu aksam geldıler sanırım bana da akıl lazım bu aksam

aaaaaaaaaaa benim 5 tane kalbim olmuş.biri ben biri kocişim biri oğluşum biride kızçem yuppiiiiiiiiiiiiii ailemiz tamam artık ben doğurmam siz doğurun gari
yavrum senin matematiğin kaçtı sonuç 4 ediyor daaa

canım aşılama sürecin hayırlı olsun inşallah sonunda güzel bebeğine kavuşursun

canommm nabersin kızz cemre çok mu pırtlıyoo olsun yapsında rahatlasın yavru öpüyorum ikinizideeee

gozumuz yollarda kaldıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

canım benimm yaa bende şimdi sana güldüm Allah hiç birimizin boynunu bükük bırakmasın inşAllah ya

kızlar size yine güsel şeyler sölemişler bana kadının biri ne dedi
çocuk yokmu dedi yok dedim
eee yapsanıza dedi boşuna su sabun harcıyorsunuz dedi
kadın bizim su faturasıyla sabun parasının derdinde
ama bende ne dedim biz sabun kullanmayız duş jeli kullanırız dedim döt oldu

sonnurrr bi gebelik testi daha al yap ondan sonra hmn kana uçççç rabbimmm yardımcın olsunnn

sonnurrrrrrrrrrrrrrrrr geçenki şakanın acısını çıkarmıyorsun dimiiii bak öyleyseee daha pis şakayla karşı karşıya kalırsınnn
ama inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh doğrudurrrrrrrrrrrrrrr

sonnur şaka yapmıyon dimi kızzzzzzzz
bi testi yenile canım inşallah bebişin geliyodur

Soniiiiii bana bakk eğer bizim şakanın acısı ise bu paralarım bak seniiiiiiii

soniii kız
kaçta çıkacaksın işten
çabuk gel de anlat hele naptın
şu test işini de bir kez daha konuşalım
ama sabahın köründe de şunları kandırayım demezsin heralde
demezsin ya

kızlar belim çok ağrıyor yaaa
soonur gel ve hmn yaz bakıp bakıp çıkıyorum
baharın dediği gibi olinin suçune ....

Canım arkadaşlarımm sizlere şuan çok ihtiyacım var gerçekten..
şaka fln yazmışsınız ne şakasıı yaa ben o onu unuttum bile
ama azönce eve geldim tekrar test yaptım kocaman bi tek çizgi
hayatımda hiç yaşamadığım bir an yaşadım anlatılamayacak kadar güzel ve karışık bi duyguydu yani ilk defa bu kadar çizgi belliydi yoksa bu kadar umutlanmazdım.. hala adet olmadım en son 25 nisanda olmuştum. ateşte sbit gidince ne yalan söyliyim umutlanıp testi yaptım işte..

bana da eşimin bi akrabası var sırtıma vurdu kadın deli mi ne daha niye çocuk yapmıyon aşkolsun sana demesinmi
dellendim ben size ne yaa dedim ama kadın yaşlı duyamadı beni zaten
kaynanam kızım sus nolur boşver dedi ama ben dellendim bi kere asansöre zor bindirdi kaynanam beni dövecektim gereksizi

offfffffffffffffff başlıycam bu testlere ama yaaaaaaaaaaaaa
ne diyelim canım dur bakalım daha adet olmadın çıkmadık candan umut kesilmez.

canım yaa o zaman test bozuk falan mıydıki..neyse sağlık olsun canım benim dur yinede bekle bakalım bayadır adetin gelmemiş biraz bekle istersen bi dr a görün..hakkında hayırlısı olsun

offfffffffffffffff başlıycam bu testlere ama yaaaaaaaaaaaaa
ne diyelim canım dur bakalım daha adet olmadın çıkmadık candan umut kesilmez.

evet işten geldim komşum merak etti hemen zle çaldı geldi yanıma dedi bende bi test var getireyim mi hemen götür dedim
bide onunla yaptım işte ..
bu arada bende o sabah yaptığım tessten bi tane daha var sizce oda bozuk mudur testkolik oldum artık adetimi mi bekleyeyim kızlar yani bu ateşte düşmedi baya umut doldum ama boş umut belliki..

canım yaa o zaman test bozuk falan mıydıki..neyse sağlık olsun canım benim dur yinede bekle bakalım bayadır adetin gelmemiş biraz bekle istersen bi dr a görün..hakkında hayırlısı olsun

bebşimmm senlede uzun süredir görüşemiyorduk nasılsın bitti sonunda sezon gözün aydın
doktora kesin gidicem zaten ama bekleyeyim mi ne yapayım bide işe grdim başladı izin durumları :44:
kızlar tevafuk eseri bu işi buldum aslında iş aramıyordum sonra anlatırım
giyim üzerine biraz yoğun tabii bakalım bugün ilk günümdü herade görümcemin rüyası bu iş miydiki keşke yanında bide bebek sevinci olsaydıı

canım evet saolasın iyiym ben yazını görünce çok sevinmiştim ama kısmet be tatlım belli olmaz bence biraz daha bekle ve doktora git senin düzensiz zaten adetin..yeni işin hayırlı olsun canım inşallah bebek sevincin de yakındır

ama melis sana o duyguyu anlatamam inanılmaz garip bi duyguydu bi anlıkta olsa..
ve benim o kararsızlıklarım olumsuz düşüncelerim hepsi bi anda silindi gitti beynimden ..
inşallah burdan hepimiz yakın zamanda çok yakında bebek sevinciyle coşarız

bide sabah işe gitmem lazım ama uyu uyuyabilirsen yokkk sağa sola döndüm başım döndü uyuyamadım inanımazdı yaa boşuna nasıl umutlanmışım bide ben sabırlıyımdır beklerim ama şu ateş beni çok umutlandırdı bakalım ölçücem bu sabah yine
ben gidip son işlerimi yapayım sonrada doğru uykuyaa
güzel bir sabaha uyanmamız dileğiyle inşallahhhh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…