- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.861
Allah nazarlardan korusun.. MaşaAllah.. MaşaAllah.. Allah bize de böyle tatlı bebekler kısmet etsin inşAllah.Amin.
Canım neyle besliyorsun bu fındığı yanaklara bak tombik tombik maaşallah senin cemre bebeğe
ayyyy allahımmm şunun tadına bakkk yaaaaaaaaaaaaaa
ya yanımda olcak şimdi nasıl ağlatırdım onuu yanakları ısısrırdım kesin dayanamazdım cano yaaa benim yerime bi ısır.
annem bunlar niye kara kara pasinin oğlanda öle sanırım geçen seneki bebişler hep kara benim yeğenimde böle esmer
ama bu ne sana ne kocana benzemiyor cano.
sütün yarıyor demekki maşallah canooommkendinide inek yaptı hemen
teker teker gelin looooo
maşallahhh tostili bu
rabbim nazarlardan korusun uzun sağlıklı sıhhatli ömürler versin kara kuzuna amin...
he yaa, bide benim kociş sapsarıdır ve mavi gözlüdür, hele bi çocukluğu var saçları direk pilatin rengi, ben de beyaz sayılırım, bu ikimizdende kara,
ayy oli yaa dışarı çıkarmaya korkuyorum, herkes aaaaaa 4 aylık gibi bu hareketlere bak boya kiloya bak diyolar, korkuyom be nazardan, çok güzel değil öle ama baya iri kıyım anası ve babası gibi dikkat çekiyo:44:
he yaa, bide benim kociş sapsarıdır ve mavi gözlüdür, hele bi çocukluğu var saçları direk pilatin rengi, ben de beyaz sayılırım, bu ikimizdende kara,
:
ben varımmmmmmmmmmm olurmuuuu
yok annem ben almayayım zaten başım ağrıyorr sende çık şu psikopat moddan kızolur olur olmazmı gel psıkopata baglayalım senınle aglayasım var buguna
bugün bir kez daha anladımki o mükemmel bir baba olacak
çok duygulandım onun o bebeği ayakta uyutma çabasına
yok annem ben almayayım zaten başım ağrıyorr sende çık şu psikopat moddan kız
oli anlamadım ben
kim kimi uyuttu
sen neden duygulandın
kim ayakta kaldı
ablam bendede yaramaz oğlunu eşim oynatıyor ..uyutalım dedik uyutmayınca aldı eline yastığı o sallamaya bşladı tabi oda uyutamadı ama çok tuhaf oldum ben görünce öyle şeyler yapabileceği hiç aklımdan geçmezdi aşık gibiler ikisi babasından çok eşimle oynuyor herkez çağırıyor ona gidiyor fln fln....
kendim için üzülürken bugün onun o hallerini görünce birde onun için üzülmeye başladım nolacak böyle ya rabbimm ..
zaten sigaramda yok kafam dumanlııı iiceeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?