Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

BELİM ağrıyor çok.. ya benim 17.günüm daha sanırım artık gerçektende 22 günde bir adet oluyorum.. bel ağrım başladığına göre adet sinyalim geliyor.. gerçekten çok üzgünüm..

Allah nazarlardan korusun.. MaşaAllah.. MaşaAllah.. Allah bize de böyle tatlı bebekler kısmet etsin inşAllah.Amin.

yürekten amin canım, inşallah hayırlı sağlıksıyla...

Canım neyle besliyorsun bu fındığı yanaklara bak tombik tombik maaşallah senin cemre bebeğe

ben denizle besleniyo milkanın mor ineğiyim

Eki Görüntüle 432440

slm teyzeleri, pasimin olişini görünce aklıma geldi bu da benim kara üzümüm

ayyyy allahımmm şunun tadına bakkk yaaaaaaaaaaaaaa
ya yanımda olcak şimdi nasıl ağlatırdım onuu yanakları ısısrırdım kesin dayanamazdım cano yaaa benim yerime bi ısır.
annem bunlar niye kara kara pasinin oğlanda öle sanırım geçen seneki bebişler hep kara benim yeğenimde böle esmer
ama bu ne sana ne kocana benzemiyor cano.
sütün yarıyor demekki maşallah canooomm kendinide inek yaptı hemen

he yaa, bide benim kociş sapsarıdır ve mavi gözlüdür, hele bi çocukluğu var saçları direk pilatin rengi, ben de beyaz sayılırım, bu ikimizdende kara ,

teker teker gelin looooo
maşallahhh tostili bu
rabbim nazarlardan korusun uzun sağlıklı sıhhatli ömürler versin kara kuzuna amin...

ayy oli yaa dışarı çıkarmaya korkuyorum, herkes aaaaaa 4 aylık gibi bu hareketlere bak boya kiloya bak diyolar, korkuyom be nazardan, çok güzel değil öle ama baya iri kıyım anası ve babası gibi dikkat çekiyo:44:

valla cnm yaniii haklısın bende öyle olurdum heralde ama ne zamana kadar çıkartmıycam
Ne yiyosunda sütün verimli oluyor cnm bilgimiz olsun sütünede bin kere maşallah

sonnur hakkında hayırlısı olsun canım kırmızıları gormeden umudunu kaybetme ınsallah hamişssindir pesınden bızde gelırız

sonnur hakkında hayırlısı olsun canım kırmızıları gormeden umudunu kaybetme ınsallah hamişssindir pesınden bızde gelırız

olur olur olmazmı gel psıkopata baglayalım senınle aglayasım var bugun a
yok annem ben almayayım zaten başım ağrıyorr sende çık şu psikopat moddan kız
bugün bir kez daha anladımki o mükemmel bir baba olacak
çok duygulandım onun o bebeği ayakta uyutma çabasına

oli anlamadım ben
kim kimi uyuttu
sen neden duygulandın
kim ayakta kaldı

yok annem ben almayayım zaten başım ağrıyorr sende çık şu psikopat moddan kız

oli anlamadım ben
kim kimi uyuttu
sen neden duygulandın
kim ayakta kaldı

ablam bendede yaramaz oğlunu eşim oynatıyor ..uyutalım dedik uyutmayınca aldı eline yastığı o sallamaya bşladı tabi oda uyutamadı ama çok tuhaf oldum ben görünce öyle şeyler yapabileceği hiç aklımdan geçmezdi aşık gibiler ikisi babasından çok eşimle oynuyor herkez çağırıyor ona gidiyor fln fln....
kendim için üzülürken bugün onun o hallerini görünce birde onun için üzülmeye başladım nolacak böyle ya rabbimm ..
zaten sigaramda yok kafam dumanlııı iiceeeee

oli gel sen bana bahar ın keyfı yok zaten

offff nolucak bızım bu halımız yaa wallahı aglıcam sımdı her gun bırının bebegının cınsıyetını bırının hamıle bırının dogum haberını almaktan bıktım allahın takdırı beklıyoruz ama ıcım erıyor pfffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…