- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.001
mıden bulanıyormu?basın donuyormus goguslerde sıs lık hassayet varmı
bunların hepsı varsa hamıle olmayabılırsın de
günaydın hemşommm
niye üzülcem kız daha adet olmadımkiiiiiiiiiiiiiii
AH BE CANIMMM..
BEN BU ay sıyırdım zaten.. daha sat 20.günümdeyim hergün 10 kere sayıyorum 20.günümdeyim kesinama kendimi hamile sanıyorum
Telden yazıyorum kusura bakmayın
Ekiar. Kızlar adet olmadım yarını bekliyorum meclis kuzum dernden de iyi haber bekliyor tepeden
e o zmn sen bendensın
benımde 12.gunum mesela ve duygusalım hamıleyım dıye dusunuyorum bende sıgarada pasıf cııccı oluyorda hamılelıkte pasıf hamılelık olmuyormıu yaaaa:44::44::44::44::44:
sıyırdım dımı yıne
ee o zaman yaşasın.. sen bendende felaketsin.. bende bir tek kendimim sanıyordum 20.gününde gebe sanan.. senin ki de iyiymişhadi inşAllah ya.. belki içimize doğuyor ki buna inanıyorum.. aralık ayında dış gebelik geçirdim daha bat ım 10-11 gün falan vardı gidip kan testi yaptırdım sonrasında dış gebelik teşhisi kondu ama kaç doktor muayene etmişti hepsi dedi ki bir insan neden bat a bu kadar çok varken gidip kan verir.. bir türlü anlatamadım ama hissetmiştim.. sonra mart ayında nasıl üzgünüm bebeğim yok diye.. ki o ay tek ilişki olmuş umut da yok.. bi yerlere gittik millet alkol aldı tek yudum içmedim.. başım çatladı günlerce hiç ilaç içmedim hiç umudum yoktu ama içimde yine değişik bir his vardı.. oda düşükle sonuçlandı ama hissim haklıydı.. yani Allah ın mucizeleri, o ol derse oluyor.. o yüzden hayırsıyla bizlere kısmet edecek de inşAllah .. inşAllah tez vakitde inşAllah.
güzel bir hafta sonu diliyorum herkese
ben hala adet olmadım kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bu sessizlik inşallah fırtına öncesi sessizliğidir
seni gördüm bir selam vereyim dedim bahar
umarım herşey yolundadır
bizim son 3 haftamız, bekleme moduna girdik artık her an olabilir diye
sancılar da başladı hafiften
hayırlısı
hosgeldın canımmm benim bugun keyfım yerınde bunalımda fln degılımkaçma taaammııı
inşallahhh benrazıyımbu sessızlıge o halde
maşallahhh allah bozmasın canımm hep böyle ol tamam mı
bunalım yok umut hep var.
başladımı çalışmalar bakalımm
aminn canım cumlemız ınsallah
yokk yaa baslayamadımpazartesı 1 hafta olck tık yok o yorgun ben buhramlı orta yolu bulamadık
bakalım sımdı ark var mac ızlıyorlar ıcerde ben de balkonda aldım pc mı hele bı gıtsın baslıcaz calısmalara ınsallahh
sende ne var ne yok gelmez olası kırmızıları ne zmn beklıyorsun?
başla tatlım çalışmalara verimli günlere girmek üzeresindir.
ben bekliyorum yumurtlama sonrası 4.5.günüm falan heralde ama 10gün daha bekliycem zaman hiç geçmiyor
evet cnm muhtesem gunler
hadı bakalım hayırlısı allahtan ınsallahh tutunmaya calısyırdur sana melegın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?