Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

AH BE CANIMMM..
BEN BU ay sıyırdım zaten.. daha sat 20.günümdeyim hergün 10 kere sayıyorum 20.günümdeyim kesin ama kendimi hamile sanıyorum

e o zmn sen bendensın

benımde 12.gunum mesela ve duygusalım hamıleyım dıye dusunuyorum bende sıgarada pasıf cııccı oluyorda hamılelıkte pasıf hamılelık olmuyormıu yaaaa:44::44::44::44::44:

sıyırdım dımı yıne

ee o zaman yaşasın.. sen bendende felaketsin.. bende bir tek kendimim sanıyordum 20.gününde gebe sanan.. senin ki de iyiymiş hadi inşAllah ya.. belki içimize doğuyor ki buna inanıyorum.. aralık ayında dış gebelik geçirdim daha bat ım 10-11 gün falan vardı gidip kan testi yaptırdım sonrasında dış gebelik teşhisi kondu ama kaç doktor muayene etmişti hepsi dedi ki bir insan neden bat a bu kadar çok varken gidip kan verir.. bir türlü anlatamadım ama hissetmiştim.. sonra mart ayında nasıl üzgünüm bebeğim yok diye.. ki o ay tek ilişki olmuş umut da yok.. bi yerlere gittik millet alkol aldı tek yudum içmedim.. başım çatladı günlerce hiç ilaç içmedim hiç umudum yoktu ama içimde yine değişik bir his vardı.. oda düşükle sonuçlandı ama hissim haklıydı.. yani Allah ın mucizeleri, o ol derse oluyor.. o yüzden hayırsıyla bizlere kısmet edecek de inşAllah .. inşAllah tez vakitde inşAllah.

ben ım 9 aydır doguyor gelen gıden yok...

sen en azından hamıle kalabılyıorsun ve onunda emınım tedavısı var yada zamanı dgıl

ben o duyguyu o sevıncı hıc yasamadım hayalıyle yetınıyorum...

seni gördüm bir selam vereyim dedim bahar
umarım herşey yolundadır
bizim son 3 haftamız, bekleme moduna girdik artık her an olabilir diye
sancılar da başladı hafiften
hayırlısı

seni gördüm bir selam vereyim dedim bahar
umarım herşey yolundadır
bizim son 3 haftamız, bekleme moduna girdik artık her an olabilir diye
sancılar da başladı hafiften
hayırlısı

canımbenimm hoşgeldinn herşey yolunda beklemedeyiz bildiğin gibi
oyyy bebişle buluşmaya az kaldı son günlerinnn ne heyecanlı
allah hayırlı doğum nasip etsin canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhh

maşallahhh allah bozmasın canımm hep böyle ol tamam mı
bunalım yok umut hep var.
başladımı çalışmalar bakalımm

aminn canım cumlemız ınsallah

yokk yaa baslayamadımpazartesı 1 hafta olck tık yok o yorgun ben buhramlı orta yolu bulamadık

bakalım sımdı ark var mac ızlıyorlar ıcerde ben de balkonda aldım pc mı hele bı gıtsın baslıcaz calısmalara ınsallahh

sende ne var ne yok gelmez olası kırmızıları ne zmn beklıyorsun?

başla tatlım çalışmalara verimli günlere girmek üzeresindir.
ben bekliyorum yumurtlama sonrası 4.5.günüm falan heralde ama 10gün daha bekliycem zaman hiç geçmiyor
buda tablom büyük ihtimalle çizgi doğru yerde
http://www.fertilityfriend.com/home/375e51

Son düzenleme:
aaa bu arada pazartesı preseed jel e baslıcam bır tanıdıgım gonderıyor...

onunla hamılekalan da cokvar bırde onu denıcem bakalım sansıma artık

başla tatlım çalışmalara verimli günlere girmek üzeresindir.
ben bekliyorum yumurtlama sonrası 4.5.günüm falan heralde ama 10gün daha bekliycem zaman hiç geçmiyor

evet cnm muhtesem gunler

hadı bakalım hayırlısı allahtan ınsallahh tutunmaya calısyırdur sana melegın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…