Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yenıı hamısınızııı kutluyorummmmmmmmmm darısı hepımızın basına dıyorummmmmmm vee mucksssssssssss cokkk opuyorummmm

BAHAR cım ben turkıyyeye gelınce doktoruma gıttım femarayı aldım tahlıllerımı yaptırdım hersey normal cıktı ordan ckaleye geldım burda yumurta takıbı yapan doktorda arkadasım hadı ugrasma asılıyaverıyımm senı deııı ee pekı dedım 5 yumurtum olmus 19mm olunca catlatma ıgnemı yaptırdık esımın sperını labaratuvara verdık onlar bı sırıngaya koyup bıze 1 saatte teslım ettıler dunde hoppp asılandımmm benım muayene korkum oldugu ıcın ben azıcıkk mızmızlandıdm allahtan arkadasım dıye nazımı cektı ama normal muayene olabılen herkes yaptırabılır (helekı ben yaptırdıktan sonra herkesler yaptırır) dun asılandım 45 dak yatarak bekledım sonra progesteron hapı verdı gunde 3 tane tutunsun dıyee 2 yumurtam hazır kıvamdaymıs bakalım hayırlısı dıyorummmm ama sol kasık agrım devam edıyoooo
bana da dua edınnn kıslarrrrrrr
durum bu ozel hastanede yaptırdım malıyetı 500 tl oldu (150 lab. 330 asılama 15 de muayene ) bakalım sonucu beklıcez hayırlısı ıseeee ınsallahh bakalımmmmmmmmmmm

opuyorum herkesıııııı benım tatıl devam 12 hazıran londra donuss( ama alıstım gıdesım yokkkkkkkkkkkk

hazıran hepımızın ayı olsun ınsallahhhh
bu arada 22 hazıran benım yasgunum (aglak yengecım) bat (asıca)) 19 hazıran yanı yuce rabbımden dogum gunu hedıyemı ıstıyorum bakalım hayırlısıysa egerrr optum herkesı
allaha emanet olunuzzzzzz

yazan : komsu topık sakınııııııı mucksssssssssssssss

bu yazılanar doğrumuuuu
deryaaa maşallah cnm gözün aydın geçmişe gidiyorum son hızlaa bekleyin beniii

canımbenimmmmmmmmmmm çok sevindim aşılanıverdiğine
inşallahhh doğumgün hediyen seninle olmaya başlamıştır bileeee
hepimiz dua edicez senin içinnn inşallah seninde güzel haberini alıp kutlarız hepberaber
çokkk mpüldünnn muckkkkk
diğer ay bende aşılanmak istiyorummmmmmmmm

çatladık meraktannnn gozumuzz aydınn bır gebesımız daha varrr

darısı basımızaa ınsallahhh

anlattsanaa nasıl bır duyguuu
ayy nilay daha idrak edemedim ben yaaa

eşim inanamdı ve kan verdiğim yeri aradı ordan da size söyleyemeyız tanımıyoruz sizi deiler

bu yazılanar doğrumuuuu
deryaaa maşallah cnm gözün aydın geçmişe gidiyorum son hızlaa bekleyin beniii
canım benım çok sağol bak şakam gerçek olduu

Dostlarr selam herkeseee çok çook yoğun günler geçiriyorum..
iş ev zor oluyor ama düzene girecek inş..

deryaamm uzun bekleyişten sonra bu coşkuyu rabbim yaşattı sanada
Allah tamamnına erdirsin arkadaşımm

sağol güzelim Alalhım tez zamanda nasip etsin size de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…