- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.961
haydi yap yap yapppppppppppppppppppppvarr hemde bir sürüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
ceeeeeeeeeeeee
bu fikri çokk sevdimmmm bunun üzerine yoğunlaşalım biz
evde testin varmı
ceeeeeeeeeeeee
ahh be tatlım hepimizin derdi aynı da işte elden bişey gelmiyor napalım boşver ya çık şu bunalımdan yoksa bende girecem haaaa
21 mayıs ta regl oldum tatlım yaa kendımı kandırıyorum ama senıde kandırmısım
peki üstüne altına görmüş olabilirmisin bu aralar altın yükselişe geçti:26:
peki üstüne altına görmüş olabilirmisin bu aralar altın yükselişe geçti:26:[/QUOTE
altın yukselısteyse ben gore gore anca onu gorurum
yok rıca ederım bırde sen gırmeben 2 gundur aynıyım hıccccc tavsıye etmem
altın yukselısteyse ben gore gore anca onu gorurum
evet evet ben almayım mümkünse sende terkett bunalımı
düğün sezonuda açıldı kenara atmak lazım
ter-ke-dı-yo-rum terkettım terkettım terkettım
selena gıbı oldu pehhh
aynı cnm ya ne olsun bi bakayım dedim ..gün saymaya devam sen doldurmuşsun güzel haberle gelirsin inşallah topiğe bi dahaki seferde....hoşgeldin olicimmmmmmmmmm nabersin
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:
bahar gene uçuştasın bakıyorumda
paylaşımının altındaki yorumlara koptummm şarkıyı artık sırıtarak dinliyorum inan
aynı cnm ya ne olsun bi bakayım dedim ..gün saymaya devam sen doldurmuşsun güzel haberle gelirsin inşallah topiğe bi dahaki seferde....
bahar gene uçuştasın bakıyorumda
paylaşımının altındaki yorumlara koptummm şarkıyı artık sırıtarak dinliyorum inan
aynen olim yaaaa bende ne güzel dinliyordum dün alta indim yorumlara ayy koptum ama şimdi artık bunalıma girmek için dinleyemez oldum benimde komiğime gidiyor.
neyse her şerde bir hayır varmış.ama benim kırk yıl düşünsem aklıma gelmez yaaa milletin kafası nasıl çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?