Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

günaydın kızlar ....
melis gelde yaz cnm artık hadi güzel haberi sende... iki gündür derya ve sana bakmak için geliyordum derya gitti sıra sende güzel haberini ver bize bi daha uçalım havalara...
bnm adete 3 gün kala gördüğüm lekemde geldi vatana millete hayırlı olsun
bu arada sonimmm adet oldunmu sen durumun nedir??

Son düzenleme:

hadıı gelde anlattt nasıl duyguymus kutlamalar devam etsın hernayımız boyle neseyle gecsınn inşallahhhh

sen her ay bu ruyayı gorsen olmazmı kii:26::26::26::26:

Çok güzel olmuş canım maşallah
Kız susam kadarmış senin fındık kurdu
hee teyzesi susam kadar

hadıı gelde anlattt nasıl duyguymus kutlamalar devam etsın hernayımız boyle neseyle gecsınn inşallahhhh

valla niloş inan ddaha anlamadık naıl bir duygu
hele eşim hala şokta
2 hafta sonra ultrasonda görünce anlayacağım heralde

ALlahım tez zamanda size de nasip edecek inan kuzum
hepimizin evinde bebek sesi olacak

MELİİİİİİİİİSSSSSSSSSSSSSSSS gel de yaz artıkkk

9 ay o şoku bugunku gıbı yasarsınız ınsallahhep boyle agzınız kulaklarınızda olurnasıl dua ama

ınsalah pıt pıt atan kal atıslarını duyarsınız melegınızın...

inşallah canım sabırsızlıkla o gunubeklıyoruz

evet melisss ınsallahhh ondan da guzel haberler gelır...

Aminnn amin
şu iki hafta geçse de duysam kalp atışlarını binkere daha şükredeceğim

kızlar bi duş alayım
hadi gari MElis yaaaaa şimdi de sen çatlatıyon bu kızlarıı
kendimle alakalı değil yani

aaaa ne kadar harikkaaa.. 2 gün yoktuk pıt diye hamilemiz olmuş Allah ım önce hayırlısıyla kalp atışlarını duyursun inşAllah.. sonrada sağlıklı huzurlu mutlu bir evladınız olsun..

benim 21.günümde bir ağrı bir ağrı dedim ki aha da geliyor adetim.. aaa olmadım.. belki hamileyim.. belki günüm geçti.. belki benim döngüm 22 gün artık gerçektende.. diyeeee umutlanabilirdim amma yarın pazartesi olmasaydı çünkü benim adetim asla hafta sonu gelmez pazartesi işyerindeyken gelir ağrılı ağrılı

selam kızlar... 3 aydır ateş ölçüyorum ve o topikten bahar ve derya sayesinde buldum sizi...
hamilelerin hepsi sağlıkla kucağına alsın bebişlerini, rabbim bizlere de nasip etsin...

ben de kendimi tanıtayım bari
1buçuk yıllık evliyim bebek için erken demeyin 10yıl flörtün sonunda evlendim
28yaşındayım, öğretmenim...
7aydır bebek istiyoruz, dizilerdeki gibi hemen olur sandık...
3ay sonra anladıkki bu iş baya emek, çaba istiyo
bu sebeple ama asıl çalışmalarımız son 4aydır sürüyo

hoşgeldinn Ayşegülll
bu topikten hamile olmadan ayrılmak yok
hatta hamıle kalınca da ayrılmak yok

aaaa ne kadar harikkaaa.. 2 gün yoktuk pıt diye hamilemiz olmuş Allah ım önce hayırlısıyla kalp atışlarını duyursun inşAllah.. sonrada sağlıklı huzurlu mutlu bir evladınız olsun..
amin canım benım
darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah

hoşgeldin canımcım bende seni davet etmiştim ateşten ama derya bende önce davranmış
bizim topiğimiz diye söylemiyorum ama çok tatlıdır çokkkk
her ay bi gebemiz çıkardı bi kaç aydır durulmuştuk yine başladık hızlanmaya inşallah
bu arada topiğimizin muhtarıda bebişimolsun yani melistir bi ara bat yazıversin sanada

nam bi ordasınız bi burdaa
nasıl abone olunuyor konulara yaaa

birincisi şu dönemde ilişki yasak saana kuşum çünkü riskli dönemi bi atlat kocanda azcık beklesin hem sen isterken o istemezdi azcık anlasın
ikincisi melis nerde bilmiyorum ama akşam gelir inşallahh
üçüncüsü yukarda seçenek var konuya abone ol var öle olcan

hoşgeldinn Ayşegülll
bu topikten hamile olmadan ayrılmak yok
hatta hamıle kalınca da ayrılmak yok

amin canım benım
darısı sana ve tüm isteyenlere inşallah

inşallah deryacım hadi bakalım
ayşegül diyince tuhaf geliyo kızz, herkes yeşim der bana, sen de yeşim de...
ayşegüle alışık değilim, bi tek rahmetli dedem beni öyle çağırırdı, o da gidince...

oş bulduk baharcım
bak burda da buldum siziiiii
darısı başımıza
benim gelecek reglim 25haziranda, tabii inşallah gelmez

canım kusura bakma
ayşegül de diye okudum ben

heyyy bed(bdroner sana artık bed dicem çok uzun geliyor yada başka bişey dememi istermisin:44:)
ne okudun okudun gittin kızz ben sana demedimmi sen daha adet olmaman lazım diye
çalıştınmı ödevine bakem.

canım kusura bakma
ayşegül de diye okudum ben

kızzz ne kusuruuuu
dedemin munzurluğu o... annemle babam adımı yeşim koymuşlar, kimliğimi de öyle çıkartmışlar...
dedemin annesinin adı ayşe, kız kardeşi de gülmüş... ikisi de rahmetli olmuşlar... dedem adım ayşegül olsun istermiş ama kimseye dememiş bunu... sonra kulağıma yeşimi değil de ayşegülü okumuş ben bebekken
o yüzden dua ederken ayşegül diye et dedim canım
amaaannnn yeşim de işte seeennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…