- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.281
günaydın canlarrr nasılsınz.
dün geece 1de iğnemi oldum.yarın büyük gün olacak.ama iğneden sonra hiç ağrım falan olmadı bu tuhaf
aklımda bir sürü sorular var yumurtam küçük acaba çatlamazmı acaba zamanında çatlamazmı eşim sperm verirken rahat olacakmı
spermde stresle azmı çıkacak biz onu hastaneye nasıl götürcez bozulurmu ölürmü.canım acıyacakmı tutacakmı ................
bu soruları kafamdan atamıyorummmm....
orlic bugün 3.gününse neden kontrole gitmedin sonuçta doktorun bakması lazım diğer yumurtalar ne olmuş çatlamışmı yoksa kist olarakmı kalmış.
olimm henüz çatlamamışsın çatlamadığın için ateşin böle gitmesi normal benimde böle tablom çok.geçen ay 18.gün çatlamışsın bu ay içinde 17ve 19.günlere dikkat et
o günlerde çatlayabilirsin.
sen benim tabloya bak eğer takip yapılmasaydı ve yumoşumun küçük olduğunu bilmeseydim bugünlerde çatlamışım derdim.ama iğneyi dün gece 1de oldum
ben hcg yi düne girdim oli acaba bugünemi girseydim hani 1den sonra ya.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
valla cnm arada bi saat olduğu için bilemedim şimdi ama ben olsam bu güne girerdim.cuma gününe aşılamanı girersin ona göre hesaplarız ve takip ederiz..
bhar çok gerginsen sarı kantoron çayı içsene cnm kaslarını gevşetir daha rahat olursun..
hatta bi mahsuru yok sa eşine bile içirebilirsin..
canım çok sağol sadece sen merak etmişsin teşekkür ederim..bahar açıklamış canım eltim dün ameliyat oldu sürekli hastanede oluyorum henüz eve çıkmadı..eve çıkınca da yanında olurum o yüzden fazla giremiyorum
yok ne tüpü canım erteledim biraz olsa hemen size haber veririrm zaten..her anını heyecanla paylaşırım sizinle...
birsee canım aşılaman olmamış üzüldüm gerçekten ama Rabbim sağlık versinde inşallah bebeğimizde olur hayırlı bir zamanda...
bahar canım aşılaman inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır...
diğer kızlaar sizler beni merak etmeseniz de hepiniz aklımdasınız sizlerde iyisinizdir inşallah...bu mübarek günlerde Rabbim hepimizin dileğini kabul etsin inşallah...önce sağlık,mutluluk,huzur sonrasında da hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip etsin...
sen benim tabloya bak eğer takip yapılmasaydı ve yumoşumun küçük olduğunu bilmeseydim bugünlerde çatlamışım derdim.ama iğneyi dün gece 1de oldum
ben hcg yi düne girdim oli acaba bugünemi girseydim hani 1den sonra ya.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
valla pkolulara veriyorlar helede kilo varsa hepsi veriyor ben doktorumdan zorla aldım kilon yok tüylenmen yok fln diye sayarken ..
bende çok zayıf değilim sonuçta doktor bey ..tüy sorunun yok deyince alıyoruz heralde diyerekten almıştım ilacı allam ya
sarı kantaron çayı neki yavru.hiç duymadım.bu arada oli benim aşılamaya umut bağlamamın sebebide rahim kalınlığım artmamış 4mmde kalmş.
iğneyi bugüne girdim cnm haklısın
amin deryoşş amin...ayy baharımm burda ezan okunyor
mübarek ezan vakti yüzü suyu hürmetine Rabbim hayırlı sağlıklı akıllı bir evlat nasip etsin sana bu aşılamadan
tabi ki herkese
son cümlene bayıldım
amin deryoşş amin...
doktorda bayıldı tmm yazıyorum ama yarım içceksin diyerekten
gülü gülü bebekkızlar çıkmam lazım misafir gelcek öpüldünüz ...
ayy baharımm burda ezan okunyor
mübarek ezan vakti yüzü suyu hürmetine Rabbim hayırlı sağlıklı akıllı bir evlat nasip etsin sana bu aşılamadan
tabi ki herkese
üüüüfffffff bahar konuşsana yaaaa
güle güle canımteşekkür ederim bebeğimmm duaların içinn çokkk sağol.
sanırım hepinizin duasına en çok ihtiyacım yarın olaacak.
bugün dışardaki işlerimi halledicem.canım şimdi gidiyorum çok öpüldün
ayrıca yemene içmene dikkat et bol sebze meyve ye et yemeyide ihmal etme sakın.
bi şekilde ye döner falan seversen öle ye yada kıyma eklinde köfte falan ye.
pamuğa iyi bak
ben alayım bugun durda dur senvalla pkolulara veriyorlar helede kilo varsa hepsi veriyor ben doktorumdan zorla aldım kilon yok tüylenmen yok fln diye sayarken ..
bende çok zayıf değilim sonuçta doktor bey ..tüy sorunun yok deyince alıyoruz heralde diyerekten almıştım ilacı allam ya
günaydın canlarrr nasılsınz.
dün geece 1de iğnemi oldum.yarın büyük gün olacak.ama iğneden sonra hiç ağrım falan olmadı bu tuhaf
aklımda bir sürü sorular var yumurtam küçük acaba çatlamazmı acaba zamanında çatlamazmı eşim sperm verirken rahat olacakmı
spermde stresle azmı çıkacak biz onu hastaneye nasıl götürcez bozulurmu ölürmü.canım acıyacakmı tutacakmı ................
bu soruları kafamdan atamıyorummmm....
orlic bugün 3.gününse neden kontrole gitmedin sonuçta doktorun bakması lazım diğer yumurtalar ne olmuş çatlamışmı yoksa kist olarakmı kalmış.
olimm henüz çatlamamışsın çatlamadığın için ateşin böle gitmesi normal benimde böle tablom çok.geçen ay 18.gün çatlamışsın bu ay içinde 17ve 19.günlere dikkat et
o günlerde çatlayabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?