Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

günaydın canlarrr nasılsınz.
dün geece 1de iğnemi oldum.yarın büyük gün olacak.ama iğneden sonra hiç ağrım falan olmadı bu tuhaf
aklımda bir sürü sorular var yumurtam küçük acaba çatlamazmı acaba zamanında çatlamazmı eşim sperm verirken rahat olacakmı
spermde stresle azmı çıkacak biz onu hastaneye nasıl götürcez bozulurmu ölürmü.canım acıyacakmı tutacakmı ................
bu soruları kafamdan atamıyorummmm....

orlic bugün 3.gününse neden kontrole gitmedin sonuçta doktorun bakması lazım diğer yumurtalar ne olmuş çatlamışmı yoksa kist olarakmı kalmış.
olimm henüz çatlamamışsın çatlamadığın için ateşin böle gitmesi normal benimde böle tablom çok.geçen ay 18.gün çatlamışsın bu ay içinde 17ve 19.günlere dikkat et
o günlerde çatlayabilirsin.

yumurtan çatlıycak bunu sıkıntı etme ağrında olmaması normal çünkü daha vakit var çatlmaya ..
acısız geçecek kendine güleceksin bumuymuş ya diye oli dediydi dersin...

valla cnm arada bi saat olduğu için bilemedim şimdi ama ben olsam bu güne girerdim.cuma gününe aşılamanı girersin ona göre hesaplarız ve takip ederiz..
bhar çok gerginsen sarı kantoron çayı içsene cnm kaslarını gevşetir daha rahat olursun..
hatta bi mahsuru yok sa eşine bile içirebilirsin..

sarı kantaron çayı neki yavru.hiç duymadım.bu arada oli benim aşılamaya umut bağlamamın sebebide rahim kalınlığım artmamış 4mmde kalmş.
iğneyi bugüne girdim cnm haklısın

canım benım neden öyle dedin msn de konuştuk ama seninle
çok çok geçmiş olsun tekrardan
umarım annenden de eltinden de iyi haberlerveririsin bize
seni seviyoruz

ayy baharımm burda ezan okunyor
mübarek ezan vakti yüzü suyu hürmetine Rabbim hayırlı sağlıklı akıllı bir evlat nasip etsin sana bu aşılamadan

tabi ki herkese

son cümlene bayıldım

sarı kantaron çayı neki yavru.hiç duymadım.bu arada oli benim aşılamaya umut bağlamamın sebebide rahim kalınlığım artmamış 4mmde kalmş.
iğneyi bugüne girdim cnm haklısın

tatlım doktorun eğer bu boyutu az bulsaydı boşuna yapmazdı sanırım aşılamanı ..
kafanı takma demekki cumaya kadar 2mm daha artma gibi bi durumuda var heralde..6 mm yeterli oluyor ..
sen sarı kantoronu boşver nar suyu içmeye başla hmn ..ne bulursan iç yada bize en iyisi bu olur heralde
sarı kantoronda gerginliği alan bitki..
hatta depresyon vb gibi psikolojik rahtsızlıkları olanlar bu çayı ilaç niyetine kür şeklinde uyguluyorlar..

kızlar çıkmam lazım misafir gelcek öpüldünüz ...
gülü gülü bebek
sen şimdi neler neler yapmışsınıdr

bu arada benım içim hiçbir şey almıyor yaaa
hele ki et türü şeylerrr
ooffff doktor öğün atlama dedi
dikkat ediyorum ama
biraz fazla yesem hemenn foooooşşşşşş

ayy baharımm burda ezan okunyor
mübarek ezan vakti yüzü suyu hürmetine Rabbim hayırlı sağlıklı akıllı bir evlat nasip etsin sana bu aşılamadan

tabi ki herkese

üüüüfffffff bahar konuşsana yaaaa

teşekkür ederim bebeğimmm duaların içinn çokkk sağol.
sanırım hepinizin duasına en çok ihtiyacım yarın olaacak.
bugün dışardaki işlerimi halledicem.canım şimdi gidiyorum çok öpüldün
ayrıca yemene içmene dikkat et bol sebze meyve ye et yemeyide ihmal etme sakın.
bi şekilde ye döner falan seversen öle ye yada kıyma eklinde köfte falan ye.
pamuğa iyi bak

güle güle canım
en de uyuyacağım çok uykum var
öpülüdn kolay gelsin

ben alayım bugun durda dur sen

yok caarmadı telde konustuk bu ay dınlenceksın dedı gelecek ay adetınde gel dedı
2. deneme son inşallah olmazsa tüp isticem
ağrısız bi işlem ama psikolojık olarak hiç kolay deıl

kızlar doktordan gelıyorum moralim bozuk aslında ama çok mutlu davranıyorum psıkopata bağladım yani anlıcağınız aynen böyleyim yani
ne anladıysanız işte böyle yumurtamın biri çatlamış bır tane 15 mm lik yumurta büyüyüp kist olmuş yani bu ay tedavi yok bebek yok hiç bir şey yok..
tatil yaparım ne diyim artk teselli olarak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…