Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

oyyy oyyy en korktuğum en sevmediğim durum olmuş hayalim.
ama inşallah adetle birlikte atarsın boşver bu ay bişey yapmaman daha iyi hem kafan rahatlar hemde vücudun dinlenir.
hakkında hayırlısı olsun canımmmm

Olicim şunu unutma ki her gece yatarken duamda senin de ismin var
seni seviyom kızzz
deryoşum belkide aynı anda dua ettik birbirimize dün gece balkonda otururken tek başıma zart diye sen geldin aklıma ALLAHımmmm birde kalp atışlarınıda duyalım deyiverdim senin için..
kız şimdi sölemeyim yaptıklarımı tutarda canın çeker olmaz yani
olimm güle güle dediklerini yapıcam nar suyu alıcam gelirken .öpüldün canımmm
al cnm bende fayda etmişti soğandan sonra incelme oluyor zaten kaçış yok..

amann zaten bu sıcaklarda mide bulantısı baş dönmesi çekilmez hayal ..gez toz sende yazın tadını çıkar bk ben bile tüpü eylüle bırktım yazın çekilmez diye

oyyy oyyy en korktuğum en sevmediğim durum olmuş hayalim.
ama inşallah adetle birlikte atarsın boşver bu ay bişey yapmaman daha iyi hem kafan rahatlar hemde vücudun dinlenir.
hakkında hayırlısı olsun canımmmm
soğan suyu içerim geçmezse perşembe tekar kontrole gidicem ama kafam rahatlıcak buna eminim..

bende eylule bıraktım zaten herşeyi bu aydan sonra ekıme kadar ara vericektim ama erken tatile çıkış oldu neyse hayırlısı tatil kazandık diyelim mutlu olalım demi

kesinlikle bnmki beni bi yre götürmüyor tüpe gitcez paraya ihtiyacımız olcak diye bende ses edemiyorum..haklı çünkü

canım benım ALlah razı olsun
birbirimize yaptığımız bu iyilikten daha büyük bir iyilik var mıdır acaba?
KUlun kula duasıı

bu arada büyük ihtimal aynı anda etmişizdir ben 10'da uyudum çünkü

adetle atarsın canım inşallah
sıkma canını hemen hemen herkesin başına geliyor

her genç kızın başına gelir
ay kusura bakma yersiz bir espri oldu:26:

can'lar nasılsınız.. uzun zamandır giremedimm ben biraz rahatsızdım sigara bırakıyorum demiştim hatırlayan varsa çok zorlandım kızlar yaaaa... 2 3 gündür istifraa ede ede bi hal oldum doktor diyor ki bu normal gibi ama senin birazcık fazla.. ama içmiyorum ki hayatımda ilk defa sigara içmeden geçiyor günlerim... mutluyum ama çok eksik kaldım bu arada 15.gün yumurtladım :) testte pozitif çıktı acaba pozitif görününce anladığım kadarıyla 2 3 gün içinde yumurta oluyormuş öyle mi bu testlerde o mu demek.. amma karışık yazdım.. şimdi gçmişi okuyayım barii.. iyisiniz inşAllah hepiniz..

bahhaaaarr sen aşılama mı oluyorsun kısmetse yarın mı olucaksın.. Çok heyecanladım.. Allah inşAllah herşeyi hiç zorlanmadan kolayca yapmanızı sağlar.. inşAllah hhiiiçç canın yanmaz.. inşAllah herşey çok güzel rahat senin içine sinen şekilde olur da senin bebeğinin tutulması hemmen oracıkta başlar.. inşAllah hiç canın acımaz:. kendim yaptıracak gibi heyecanladım.. Dua larım seninle Allah inşAllah güzel şeylerle iyiliklerle karşılaştırsın Yarabbim.. Hayırlısıyla bebeğin tutunsun inşAllah.. çok güzel olsun.. çok mutlu oldum hadi hayırlısı bakalım.. hadi hepimiz dua edelim.. bu vesile ile inşAllah..

evet tatlım yarın nasipse büyük bi adım atıyorum
güzel dileklerin için duaların için çokkk teşekkür ederimmmm
hepiniz yanımdasınız bunu tüm yüreğimle hissediyorummm
ve hepinize sonsuz teşekkür ediyorum.
aslında benim hiç umudum yok yumurtanın çok iyi olmadığını düşünüyorum
eşimde çok stresli bende öyleyim.bunlar bizim içi eksi nedenler
eğer bu iş olursa bebeğim tutunursa önce allahın sonrada sizin dualarınızla olacak.
allahım hayırlı olacaksa sağlıklı olacaksa olsun diyorum hep.
ve inşallah çok canım yanmadan atlatırım da benden sonra ilk defa olacaklara umut ve cesaret verebilirim.
gerçi canım acısada söylemiycem size korkutmamak için.
tekrar hepinize binlerce kez teşekkür ederim
benim için ettiğiniz dualar inşallah en yakın zamanda size geri dönsün
inşallah hep birlikte mutlu olalım hepimiz anne olalım çünkü herkesten fazla bunu biz hakediyoruz

sen baya baya psıkopata baglamıssın allah hepımızın sonunuhayr etsın

hosgeldınnnnn bende bı ara bıraktım ama baktım olmuyor gecmyor onsuz gunler

neyse neyse bırak barıı ııdır bırakmak ...sen degerlendır bu gunlerı bolcaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…