- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.301
güle güle canım
en de uyuyacağım çok uykum var
öpülüdn kolay gelsin
güle güle canım
öpülüdn kolay gelsin
güle güle canım
öpülüdn kolay gelsin
kızlar doktordan gelıyorum moralim bozuk aslında ama çok mutlu davranıyorum psıkopata bağladım yani anlıcağınız aynen böyleyim yani
ne anladıysanız işte böyle yumurtamın biri çatlamış bır tane 15 mm lik yumurta büyüyüp kist olmuş yani bu ay tedavi yok bebek yok hiç bir şey yok..
tatil yaparım ne diyim artk teselli olarak..
deryoşum belkide aynı anda dua ettik birbirimize dün gece balkonda otururken tek başıma zart diye sen geldin aklıma ALLAHımmmm birde kalp atışlarınıda duyalım deyiverdim senin için..Olicim şunu unutma ki her gece yatarken duamda senin de ismin var
seni seviyom kızzz
kız şimdi sölemeyim yaptıklarımı tutarda canın çeker olmaz yanigülü gülü bebek
sen şimdi neler neler yapmışsınıdr
bu arada benım içim hiçbir şey almıyor yaaa
hele ki et türü şeylerrr
ooffff doktor öğün atlama dedi
dikkat ediyorum ama
biraz fazla yesem hemenn foooooşşşşşş
al cnm bende fayda etmişti soğandan sonra incelme oluyor zaten kaçış yok..olimm güle güle dediklerini yapıcam nar suyu alıcam gelirken .öpüldün canımmm
kızlar doktordan gelıyorum moralim bozuk aslında ama çok mutlu davranıyorum psıkopata bağladım yani anlıcağınız aynen böyleyim yani
ne anladıysanız işte böyle yumurtamın biri çatlamış bır tane 15 mm lik yumurta büyüyüp kist olmuş yani bu ay tedavi yok bebek yok hiç bir şey yok..
soğan suyu içerim geçmezse perşembe tekar kontrole gidicem ama kafam rahatlıcak buna eminim..oyyy oyyy en korktuğum en sevmediğim durum olmuş hayalim.
ama inşallah adetle birlikte atarsın boşver bu ay bişey yapmaman daha iyi hem kafan rahatlar hemde vücudun dinlenir.
hakkında hayırlısı olsun canımmmm
deryoşum belkide aynı anda dua ettik birbirimize dün gece balkonda otururken tek başıma zart diye sen geldin aklıma ALLAHımmmm birde kalp atışlarınıda duyalım deyiverdim senin için..
kız şimdi sölemeyim yaptıklarımı tutarda canın çeker olmaz yani
al cnm bende fayda etmişti soğandan sonra incelme oluyor zaten kaçış yok..
amann zaten bu sıcaklarda mide bulantısı baş dönmesi çekilmez hayal ..gez toz sende yazın tadını çıkar bk ben bile tüpü eylüle bırktım yazın çekilmez diye
soğan suyu içerim geçmezse perşembe tekar kontrole gidicem ama kafam rahatlıcak buna eminim..
bende eylule bıraktım zaten herşeyi bu aydan sonra ekıme kadar ara vericektim ama erken tatile çıkış oldu neyse hayırlısı tatil kazandık diyelim mutlu olalım demi
deryoşum belkide aynı anda dua ettik birbirimize dün gece balkonda otururken tek başıma zart diye sen geldin aklıma ALLAHımmmm birde kalp atışlarınıda duyalım deyiverdim senin için..
kız şimdi sölemeyim yaptıklarımı tutarda canın çeker olmaz yani
al cnm bende fayda etmişti soğandan sonra incelme oluyor zaten kaçış yok..
amann zaten bu sıcaklarda mide bulantısı baş dönmesi çekilmez hayal ..gez toz sende yazın tadını çıkar bk ben bile tüpü eylüle bırktım yazın çekilmez diye
bahhaaaarr sen aşılama mı oluyorsun kısmetse yarın mı olucaksın.. Çok heyecanladım.. Allah inşAllah herşeyi hiç zorlanmadan kolayca yapmanızı sağlar.. inşAllah hhiiiçç canın yanmaz.. inşAllah herşey çok güzel rahat senin içine sinen şekilde olur da senin bebeğinin tutulması hemmen oracıkta başlar.. inşAllah hiç canın acımaz:. kendim yaptıracak gibi heyecanladım.. Dua larım seninle Allah inşAllah güzel şeylerle iyiliklerle karşılaştırsın Yarabbim.. Hayırlısıyla bebeğin tutunsun inşAllah.. çok güzel olsun.. çok mutlu oldum hadi hayırlısı bakalım.. hadi hepimiz dua edelim.. bu vesile ile inşAllah..
can'lar nasılsınız.. uzun zamandır giremedimm ben biraz rahatsızdım sigara bırakıyorum demiştim hatırlayan varsa çok zorlandım kızlar yaaaa... 2 3 gündür istifraa ede ede bi hal oldum doktor diyor ki bu normal gibi ama senin birazcık fazla.. ama içmiyorum ki hayatımda ilk defa sigara içmeden geçiyor günlerim... mutluyum ama çok eksik kaldımbu arada 15.gün yumurtladım :) testte pozitif çıktı acaba pozitif görününce anladığım kadarıyla 2 3 gün içinde yumurta oluyormuş öyle mi bu testlerde o mu demek.. amma karışık yazdım.. şimdi gçmişi okuyayım barii.. iyisiniz inşAllah hepiniz..
niloooooşşşşşş nasılsın canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?