- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.261
canım çok sağol sadece sen merak etmişsin teşekkür ederim..bahar açıklamış canım eltim dün ameliyat oldu sürekli hastanede oluyorum henüz eve çıkmadı..eve çıkınca da yanında olurum o yüzden fazla giremiyorum
yok ne tüpü canım erteledim biraz olsa hemen size haber veririrm zaten..her anını heyecanla paylaşırım sizinle...
birsee canım aşılaman olmamış üzüldüm gerçekten ama Rabbim sağlık versinde inşallah bebeğimizde olur hayırlı bir zamanda...
bahar canım aşılaman inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlanır...
diğer kızlaar sizler beni merak etmeseniz de hepiniz aklımdasınız sizlerde iyisinizdir inşallah...bu mübarek günlerde Rabbim hepimizin dileğini kabul etsin inşallah...önce sağlık,mutluluk,huzur sonrasında da hayırlı,sağlıklı bir evlat nasip etsin...
aleykümselam canım
Nasılsın canım
Senseniz aşılama oluyorsun bu ay
iyiyim sağol canım siz nasılsınız bıdıkla..
diğer sorunu anlayamadım :111:
Melisssss canikom şükür kavusturana
Nasılsın canım eltine çok gecmis olsun
kusurumuza bakma canım
geçmiş olsun
sonunda kavuşabildik pasicimm iyi olmaya çalışıyorum canım saolasın sen nasılsın deniz nasıll
estağfurallah ne kusuru canım teşekkür ederim
Hamdolsun iyiyim canım
Deniz de iyi çok şükür uğraş dur iste altını değiştir kusar üstünü değiştir emzir gazını çıkar
İnşallah Rabbim tez zamanda hepinize böyle uğraşlar nasip edecek
Kızlar bana musade hepinizi öpüyorum
Seviyorum sizi
Deryosum demek pamuk seni uyutmaya başladı
Neyse şimdilik uyu sonrada uyutmamak için elinden geleni yapacak
canımmsınn yaaaa
çok güsel yazmışsınn.haklısında bak hiç o tarafınmdan düşünmedim kocişe çemkirip duruyorum sabahtan beri tavır.
ama şu işim bitsin onla ozaman görüşcez.
çok heyecanlıyım ama heyecanım korkumdan kaynaklanıyor.
çok acıyormu idilim ya doğru söyle.o spekulum daha mı farklı büyükmü
can yakıyormu.gerçi senin arkadaşın yapmış insaflı olmuştur.
doğumgününde şimdiden kutlu olsun tatlımm nice mutlu seneler inşallah herşey gönlünce olsun bu yaşında
birde minik bi hediye göndersin rabbim sana bu ay inşallahhhhh
aminnnnnn cnmmm insallahhhhhhhhh
benim en buyuk fobim cnmm o muayene isii bacaklarimin nasil titredigini gorsennnnn buna ragmen ben yeptirdiysammmmm herkes aptirir asilamayii
hicbir agrisi sizisi yokk merak etme cnmmmm
uzannnnnn dua okuuu
bide meleklerim yanimda olun lutfen ve hicbisey duymamami saglayinn
spermlerin yumurtamla en guzel en hayirli sekilde bulusmasina yardim edin deeeeee bebisimm hazirim ben hadi gel dee
muayene de kullanilanin aynisi cnmmmmm
hicbisey yokkkk
sakin korkmaaa
dusun ve mutlu ol cnmmm bak bebisin sana neguzel yaklasiyooooo
ben yaptirdiysam herkessssssssss yaptirir
oyle diyeyim ben sanaa cnmm
sakin korkmaaa ve kasma kendiniiii hicbiseyy yokkkkkkkk
ertesi gun halvete devam cnmmm ve bir sonraki cunde
ctesi - pazar halvettt sonra gun atlayarak devammmmmmmmmmmmm
hadii insallahh olucakkk bu bebisssss yoldaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa geliooooooooooo cnmcmm
oyyyyyyyy idilimmm bi gaz verdin ki sorma
kızz ben bu gazla uzaya bile giderimm
söylediklerini diycem yumoşla bağlantıya geçicem sevicem onları.
çalışmaya devam edicem yani acırsa yapamam ama.
birazdan iğnemi olucamm inşallahhhhh hayırlı olur.
çokk teşekkür ederim canımbenim desteğin için.
cnmmm bittikten sonra bende kasmamdan dolayi az kanama olduuuu
olabiliyomuss merak etmee
inan aci maci yokkkkk
hee sonrasindada laf aramizda ama kocisle 1 hafta ayri kalmistikkkkk gece halvet olduu haberin olaaa aci maci yokkkkk sonrnasinda tam gaz halveteee devammmmm
cnmm benimmm
hadii ignende hayirli olsun insalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
catlasinnn yumurtalarrrrrrrrrrrrr
gelsinnn supermennspermcanlarrrrrr
ardindanda hayirli bebeissssssssssss
optum seniiii
allah yolunu acik etsinnnn
guclu oll en guzel gununnn cnmmm
rabbim sana sabır versin karanfilim ve eşin çok mantıklı bi adammış,Allah bozmasın
off bu kaynanalar offf...
canım benim neden bu kadar erken pes ediyosun? eşin çok haklı...
eğer olmazsa bu ay kısmet değilmiş dersin...
ama mutlaka denemelisin canım...
sinirlerinin bozulması, ağlaman çok normal... hatta ağla ki rahatlayasın...
dualarımda hep seni de anıcam canım
orlic canım bu hayal kırıklığını her birimiz kaç kere yaşadık...
biliyorum çok üzülüyorsun, söylenecek çok bi söz yok, teselli edecek kelimeler yok ama seni çok iyi anladığımızı bil yeter...
tek bildiğimiz rabbim nasip etmeyince olmuyor.
Selam kızlar
Baharım niye uzuyorsun kendini zaten bir tanesi güzel kaliteli olsun yeterli
Cumaya kadar oda uygun boyuta gelir zaten dualarım seninle bitanem
Birse canım seninde hakkında hayırlısı boyleymis kızlara katılıyorum bende senin kendiliğinden hamile kalacağına inanıyorum
BAHAR bitanem sen şimdi neden kendini bu kadar sıkıyorsun
bak şuan 17mm lik yumurtan var
önemli olan bir tane ama kaliteli ki o cumaya 19-20 mm olur bu da çok iyi demek
aşılamanı yaptır gerisini düşünme canım
Rabbim hayırlısı ise zaten aşılama olmasan bile bu yumurtayla verecek
ORLİC
canım ne desem ki
hani derler ya kelimeler kifayetsiz kalıyor
aynen öyle bir durum
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah
teşekkür ederim hepinize ve desteginizebahar canım 17 mm yumurtan var daha ne istıyorsun cuma gününe kadar 21 olur zaten.zaten genelde pco hastalıgına cok yumurta gelişiyor.benım doktorum her zamn tek yumurtanın daha ıyı olduğunu söylüyor ki bencede öyle yok eger 3 üz 4 üz doğurmaya meraklıysan benim gbi bilememorlic geçmiş olsun canım bırdahakıne ınşallah benım günüm dündü olmadım bugunde beklıyorum ama adetten bır gun once evde test yaptım bıse cıkmadı.beklıcem artık yapıcak bırşey yok
benım 16 mm ken yapıldı ondanmı tutmadı acabacanım arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim yanımda olduğunuz için desteğiniz için.allah hepinizden razı olsun ve inşallah hepinizin gönlünce olsun herşey.
üzgünüm ama napim yapacak bişey yok.iğnem bugün yapılacak.benim aklıma takılan iğneden 36saat sonra çatlıyor ya yumurta acaba o 36saat içinde hiç büyüymezmi dururmu büyümesi.büyüyeceğini bilsem çok üzülmem çünkü cumaya 19falan olur oda bana yeter.zaten ben bi tanecik olsun tam olsun istiyordum çok yumurta değil amacım.ama 17mm iken çatlayınca tutmaz gibi geliyor.ben ikinci klomen kulanmamda 3 yumurta vardı ve en büyüğü 17mm iken iğnem yapıldı ve kist oldu ondn korkuyorum yine aynısı olur diye.
baharcım 18 mm de çatlatma iğnemi oluyrum ben..
emin ol senin yumurtan cuma günü 20-21 mm olur..kendinde hesap edebilirsin ilaç bittiktn sonra günde kaç mm büyüdüğünü bunu sıkıntı etme cumaya tamamdır bence..
birse aşılaman olumsuz olduğunu için üzgünüm ama bnmde iki negatifim var en azından tüpe gideceğim yoldaki tamamlanması gerekn bir iş gibi görüyorum olumlu sonuç alan yokmu tabiki var ama ikincisinide yaptır hiç düşünme ve pko için metformini doktorundan iste ....
teşekkür ederim hepinize ve desteginize
cok afedersınız ama nasıl adet oluyrum anlatamam 3. gune pek bişe kalmazdı benım ama cok fecı oluyorum ve 3. günüm hala karnım deli gibi ağrıyor bu normalmı??
benım 16 mm ken yapıldı ondanmı tutmadı acababu aşırı kanamada kist falan olmasın bahar bendekıde
çatlama ıgnesını yanlışlıkla 1 gun once vurunca bız (hemşiresi yüzünden) olsun buyur o işleme kadar demıstı doktor
3 aşı olmadan tüpe gidilmiyomu bende 2. yı yaptırmasam da tüp denesem dıyodum
metformini bu deryanın kullandıgı şeker ilacındanmı yoksa dırek pko ılacımı
eskiden aşılama 3 şartı vardı vardı artık iki kafi geliyor..
şeker ilacı deryanın kullandığı ve bnm kullandığımdan..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com bu atteş bnm resmen sinirlerimi bozuyor 9 tablom var hiçbiri böyle değil çok entresan yaaa
dr aradı sabah 1 ay bekleyıp dıger adet bıtımıne gel dedı
dr demeden eczaneden alıp içsem nolurkı ;???? pko var sonucta ... inisülüğn dengesınıde kıramıyorum akapuntur dr soyledı bişe olurmu oli??
bıde ben tablodan hc anlamam kuzum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?