Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Bilmiyorum olicim
Ağzında birkaç pamukcuk benzeri seyler çıkmış dün farkettim omu yapıyor acaba
Doktoru aradım bı ilaç söyledi onu kullanıyorum inşallah bir an önce gecer huzursuzluğu

annesi süt yapıyor onu emzirdikten sonra bir çay kaşığı su ver ..birde böle gazlı bez gibi göz göz tülbentler olyoya az karbonatlı su ile ağzını sil geçer ..
doktor bilgisidir cnm bu nerden biliyo deme

İyi ol iyi
İnan hayat kötü yaşamakla cekilmaz ani yasa bence
Benimde iyi gidiyor çok şükür
Deniz aksamdan beti huzursuz ona canım sıkkın biraz

tabii deryam yaa bende öyle yapıcam kocamın g... ü bekleyecek değilim
sıkıldım yanii

gaz sancısı mı acaba ama yazmışsın heralde pamukcuk o rahatsız ediyordur olinin dediği gibi yap bakalım iyi gelir inş

ben bunları biliyorum ama 3 de 1 ini yapıyorumm

olsun oda bişe

birse msj kutun dolu cnm...

ŞU AN nasıl canımın sıkkıldığını anlatamam.. bende yaklaşık 1-2 haftadır burdada söyledim tuhaf farklı ağrılar mevcut.. midem ağrıyor bazen çarpıntım oluyor neyse bugün karnımın alt kısmında ağrı var ama adet ağrısı değil.. tuhaf bir ağrı araştırdım netden tümmm bunların sebebii.. dış vgebelik olabilir yazıyor.. Allah korusun Yarabbim:18:

daha once yasadıgın talıhsızlık yuzunden paranoya oldun normal ama takma bu kadar arastırma dur bakalım herseyın var bır caresı bol bol dua et cnm

kızlar nabersiniz
ben annemle ilgileniyorum o nedenle yokum bu ara
yarın b u saatte doktorda olacağım kalp atışları için
nolur dua edin
öpüyorum sizleri

kızlar nabersiniz
ben annemle ilgileniyorum o nedenle yokum bu ara
yarın b u saatte doktorda olacağım kalp atışları için
nolur dua edin
öpüyorum sizleri

aklımdasın cnm ateş topiğindede yazdım hatta bugün senii...
güzel haberlerinizi beliyoruz yalnız pıt pıt diye çıkmıymuş o ses gup gup diye çıkıyomuş haberin olsun

sonnurcum diyecek bişey bulamıyorum valla.şu erkekler bazen çok can sıkıyor.işte ozamanlarda ben evlendiğime hep pişman olurum.
aman boşver canı isterse konuşsun istemezse kendi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…