- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.801
çogunu yapıyorum ben gunluk hayatta ama
du atayımda detaylı anlat bı bana yaa
koş gel bii
gazımı varki acep
Bilmiyorum olicim
Ağzında birkaç pamukcuk benzeri seyler çıkmış dün farkettim omu yapıyor acaba
Doktoru aradım bı ilaç söyledi onu kullanıyorum inşallah bir an önce gecer huzursuzluğu
bnm msn açık cnm..
İyi ol iyi
İnan hayat kötü yaşamakla cekilmaz ani yasa bence
Benimde iyi gidiyor çok şükür
Deniz aksamdan beti huzursuz ona canım sıkkın biraz
birsecim burdan yazayım ortalama olarak senin içinde uygunsa istersen msnni at ordanda konuuruz..
beyaz ekmek hayatımdan çıktı kepek yaada tam tahıllı ekmek
sabah kavaltımda herşey normal 8-10 tane zeytin 3 dilim ekmek omlet domates salatalık bildiğiniz kahvaltı ama reçel yok balda bir tatlı kaşığı kadar ..meyve suyu yok meyveler sıkınlca glisemik indeksi artıyor çünkü o yzden yeşil çay ..siyah çayda içer isteyen ama demiri emiyor diye ben teercih etmiyorum kahvaltı dışında misafirlikte içiyorum kısır patates salatsı istediğim kadar börek fln az yiyorum şerbetli tatlı yok dondurma yiyorum ama az..
birde patates püresi fln değilde az haşlanmış salatası tüketibilir
ay kızlar biraz karışık yazıyorum ama idare edin
baklagiller et türü sebze türü hepsini yiyorum ama az pişiriyorum ve zeytin yağı ve tereyağ dışında eve margarin vb. ve diğer sıvı yağları sokmuyorum yoğurdumu kendim yapıyorum ineği olanlardan günlük süt alarak hatta lor peynirimi veya diğer peynirimide ama yoğurt tutmayınca çeviriyorum
pirinç pilavı yerine bulgur pilavı salata cacık ..
makarna kepekli yiyorum
yani başta beyaz unla yapılmış herşeyden uzak durmaktan geçyor ..tam tahıllı unlardan yapılmış herşeyi tüketebilirsini..
bu arada su içme şeklide var içecekseniz yemekten önce içeceksiniz yemek arasında değil veya hmn üstünede değil
burdaki amaç midenizi çabuk terketmeyecek az rafine ürünleri tüketerek mide yi uzun süre tok tutmak glisemik indeksi düşük yiyeceklerlerlede ünsilün direncinizi kırıyorsunuz ve yumoşlarada iyi bişi yapıyonuz ....:
tabii deryam yaa bende öyle yapıcam kocamın g... ü bekleyecek değilim
sıkıldım yanii
gaz sancısı mı acaba ama yazmışsın heralde pamukcuk o rahatsız ediyordur olinin dediği gibi yap bakalım iyi gelir inş
ben bunları biliyorum ama 3 de 1 ini yapıyorumm
ŞU AN nasıl canımın sıkkıldığını anlatamam.. bende yaklaşık 1-2 haftadır burdada söyledim tuhaf farklı ağrılar mevcut.. midem ağrıyor bazen çarpıntım oluyor neyse bugün karnımın alt kısmında ağrı var ama adet ağrısı değil.. tuhaf bir ağrı araştırdım netden tümmm bunların sebebii.. dış vgebelik olabilir yazıyor.. Allah korusun Yarabbim:18:
kızlar nabersiniz
ben annemle ilgileniyorum o nedenle yokum bu ara
yarın b u saatte doktorda olacağım kalp atışları için
nolur dua edin
öpüyorum sizleri
yoksaaa metforminle alakalı bişey miiinşşş deryoşş gibi sanada seviniriz canımın içi
valla bahar bu saatte seni burda görmek şaşırttı beni
baharımm bilmiyorsun beni tanımıyorsun doğal olrakta benim küstüğümü sanıyorsun ama tam tersi canım yaa
günlerdir konuşmuyor benle dün akşam dışarı çıkıcaktık ama yine beni erteledi ve aramadı gidemiyoruz diye kaale bile almıyor..
ben yine hiçbişey demedim sıkmıyorum sordum sıkıntın ne gel bi konuşalım dedim bir kelime bile etmiyor ve bu beni çok üzüyor kızısn bağırsın kavga edelim ama sonunda yine barışırdık bu sefer farklı inadı inat zatendün ona bişeyler aldım sabah sordum aldıklarımı beğendin mi diye hiçbişey demedi yine ayrı yatıyoruz alıştırmaya çalışıyorum bu duruma kendimi bakalım nereye kadar gidecek..
bu arada ben eğer 6 haziran akşamı adet oldumya o günü sayarsam 23.günüm ertesi günü sayarsam 22.günüm
bahar sabah farkettim aşırı akıntı geldi benden aynen şu uzayan akıntı gibi afedersin sümüksü bişey sıvı ama yoğun :26:
kızlar nabersiniz
nolur dua edin
öpüyorum sizleri
kızlar nabersiniz
nolur dua edin
öpüyorum sizleri
kızlar napıosunuz??????sabah ateşim 36,7 di..27.günüm.inşallah düşmez...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?