- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.761
Allah ımmmm inşAllah 3 gün sonra sana sonra bahar a karanfil e oliye bana batlarını bilmediğim diğer kızlara bebeklerimizi göndersin inşAllah Yarabbim bu ay.. inşAllah Allah ımm... inşAllah..
ben hsg onca olaya rağmen çekilmedim korktum hiç bir doktor da gel bunları yaşadın çekelim demedi bahar ben aynı zamanda panik atak hastasıyım ve hastane fobim var.. bırak doktoru hastaneye girdidiğim anda nabzım fırlıyor.. biraz tedavi de oldum da panik atak direk tedavisi olan bi hastalık değil biraz destek biraz da kişinin kendini teskiniyle o yüzden ben herşeyden çok korkuyorum.. bakalım bakalım hayırlısı diyelim bu arada bişey dicem ben gebelik testi yaptım şimdialakasız biliyorum ama tekimya hani heyecan olsun dedim testimde çok ama ne oldu dersin test bozzuk çıktı ekran kırmızı komple ama çizgi çıkması gereken yerler var ya iki çizgi yeride bemmbeyazz.. sonuçta o beyazlıkta olsa çift çizgi sayılır mı
belkıde o talıhsızlıkler olumlu sonucların habercısıdır ınsallahhhh...
hakkında hayırlısı ınsallah mlegın senınledır
yok kız daha var baharındkine 7 temmuz..
bdronere ilişkilerini gösterdii ne ayıpppppppppppp
heyttt aşağıdaki etiketi kim yazdı söleyin bakalımm.
ben kendim için olan totemleri silmiştimmm ama biri oğlu olcak demiş biride aşılaması tutacak demiş..
ağzınız bal yesinnnnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhh
evet ya nerde bizim uzun uzun sohbetlerimiz melis yine kayıp hayırdır inşallah..
sonnur sen naptın canmmm umarım iyisindir..
birde sare vaardı gebeşti hiç uğramadı ondan naberler doğum yapmış olması lazım şu sıralar...
tabi tabiiiiiiiiiiiiii
iiyiz canım sen nasılsın ay ben seni tebrik etmeyi unuttum.nice senelere canım inşallah huzurlu mutlu sağlıklı bebişli bir sene olsun sizin içinnn
hosgledın canımmm bırseyler hıssedıyormusn ınsallah yıldonumunuzde bebeişiniz göbusunde olur test yaptırcakmısın?
huzurlu mutlu bebişli yıllarınız olsun ınsallah
aksilik olmazsa deneyeceğim 3. yü dediğin gibi tpte ekime kalır en fazla kasım olur ,belirgin bi sorun yok spermler şahane ,yumuoşlar çifter çifter ama demekki bi şey eksik belki metformin işe yarayacak ,doktorlarıda bi araştırcam netten ona göre bi tercih yaparım bundn çok memnunum nazik kibar ha hatır sorar ve hatırlar seni ne zman görse ..eli hafif ama bunlar yetmez banabebeğim kesinlikle ben senin bi kez daha yaptırmanı istiyorum.tamam aşılamada çok şans yok ama ikinci üçüncü denemede şans daha çok oluyor.
hem dediğin gibi belki metmorfinle daha güzel olacak herşey.ben biliyorum ki senin hala umudun var ve umut tükenmeden tüpü düşünme.
belki 1 2 ay ertelersin ama belkide bebişin sana hem maddi hem manevi çok zorlanmadan gelir.zaten sizinde çok şükür bi sorununuz yok.
adetlerin düzene girdi eşinin değerleri düzeldivarsın 1 2 ay geri atsın.hekimini değiştir bencede tebdili mekanda ferahlık vardır.belki senin nasibin o doktor olacak.
madem eşinde istiyor hiç düşünme sen.ama tabi inşallah 8 temmuzda güzel haberler alırızda gerek kalmaz.bak bende ilk aşılama yaptırdığım günler ikincyi düşünmem dedim ama
şu an bayram sonrası ikiciyi düşünüyorum.tabi inşallah gerek kalmaz.
önemli bir bilgiiii
dpo 5 panpişler kaşınmıyor ama uyku hali geldi erkeknden uyudumınsallahhamıslıktendır
progestan bende kullandım bana bırseyyapmadı gercı bunye meselsi
beni sorma gitsin ben iyi olamıyorum ne zaman olurum onuda bilmiyorum..
tatlım benim sağol düşündüğün için öpüyorum muck muck
ama senin bu saatlerde burda olman gerekirdi :26:
aksilik olmazsa deneyeceğim 3. yü dediğin gibi tpte ekime kalır en fazla kasım olur ,belirgin bi sorun yok spermler şahane ,yumuoşlar çifter çifter ama demekki bi şey eksik belki metformin işe yarayacak ,doktorlarıda bi araştırcam netten ona göre bi tercih yaparım bundn çok memnunum nazik kibar ha hatır sorar ve hatırlar seni ne zman görse ..eli hafif ama bunlar yetmez bana
neden düşünmüycen cnm tüpe daha gitmem diyorsan ara ara aşılamayı dene derim ben...gebe kalmak 5 aşamadan oluşuyormuş böyle olunca yani aşılama gebe kalmadaki 1 aşamayı ortadan kaldırıyormuşuz yani doğala göre %5 daha şans artıyormuş ..valla %5 te fena değil
dpo 5 panpişler kaşınmıyor ama uyku hali geldi erkeknden uyudum
olursun cnm herşey yoluna girer ...soni iki gecedir bi uyku bastırıyor anlatamam ..dün gece de engel olamadım uyudum artık
günaydın yavrularımmmmm nasılsınız bakalımmm ben bugün yine erken kalktım.bu ara yoğunum ancak yetişiyor.
olicim bu karara inan okadar sevindim ki anlatamam.nedense benim içimde seni tüpten önce olacağı var.metmorfin 3aydan sonra çok işe yarıyormuş pko topiğinde çok okudum öle kalanları.inşallah saana da vesile olacak.
sonnurcum sağol tatlışımmm inşallah güzel üreğinden geçen olur.kocişinlede barış artık kim yapmaya değmez hayat çok kısa.aile içinde böyle şeyler olabilir.erkekler biraz öküzlük yapsada biz onları hep alttan alan oluyoruz napalım yoksa tadı olmuyor evliliğin.
bdroner yavrum dur daha yaa sen hemen yelkenleri suya indiriyorsun daha adetine bi sürü gün var.belirtilere takılma çünkü bu kadar erken olan belirtiler zaten psikolojik olduğundan işe yaramaz.sen adet gecikmesini bekle.
Huuuuuuuuuuu huuuuuuuuu
inşallah vazgeçmem ..bana kalsa az daha bekleyecek güç v sabır var sanki ama eşim beklemek istemiyor ona deyince ben senin için beklemek istemiyorum diyorgünaydın yavrularımmmmm nasılsınız bakalımmm ben bugün yine erken kalktım.bu ara yoğunum ancak yetişiyor.
olicim bu karara inan okadar sevindim ki anlatamam.nedense benim içimde seni tüpten önce olacağı var.metmorfin 3aydan sonra çok işe yarıyormuş pko topiğinde çok okudum öle kalanları.inşallah saana da vesile olacak.
sonnurcum sağol tatlışımmm inşallah güzel üreğinden geçen olur.kocişinlede barış artık kim yapmaya değmez hayat çok kısa.aile içinde böyle şeyler olabilir.erkekler biraz öküzlük yapsada biz onları hep alttan alan oluyoruz napalım yoksa tadı olmuyor evliliğin.
bdroner yavrum dur daha yaa sen hemen yelkenleri suya indiriyorsun daha adetine bi sürü gün var.belirtilere takılma çünkü bu kadar erken olan belirtiler zaten psikolojik olduğundan işe yaramaz.sen adet gecikmesini bekle.
uvvvvvvvvvvvvvv kimler burda pasimm nabersiniz yehuuuu :)Huuuuuuuuuuu huuuuuuuuu
yoksaaa metforminle alakalı bişey miiinşşş deryoşş gibi sanada seviniriz canımın içi
valla bahar bu saatte seni burda görmek şaşırttı beni
baharımm bilmiyorsun beni tanımıyorsun doğal olrakta benim küstüğümü sanıyorsun ama tam tersi canım yaa
günlerdir konuşmuyor benle dün akşam dışarı çıkıcaktık ama yine beni erteledi ve aramadı gidemiyoruz diye kaale bile almıyor..
ben yine hiçbişey demedim sıkmıyorum sordum sıkıntın ne gel bi konuşalım dedim bir kelime bile etmiyor ve bu beni çok üzüyor kızısn bağırsın kavga edelim ama sonunda yine barışırdık bu sefer farklı inadı inat zatendün ona bişeyler aldım sabah sordum aldıklarımı beğendin mi diye hiçbişey demedi yine ayrı yatıyoruz alıştırmaya çalışıyorum bu duruma kendimi bakalım nereye kadar gidecek..
bu arada ben eğer 6 haziran akşamı adet oldumya o günü sayarsam 23.günüm ertesi günü sayarsam 22.günüm
bahar sabah farkettim aşırı akıntı geldi benden aynen şu uzayan akıntı gibi afedersin sümüksü bişey sıvı ama yoğun :26:
inşallah vazgeçmem ..bana kalsa az daha bekleyecek güç v sabır var sanki ama eşim beklemek istemiyor ona deyince ben senin için beklemek istemiyorum diyor
uvvvvvvvvvvvvvv kimler burda pasimm nabersiniz yehuuuu :)
çok merak ediyorum eşinin amacı ne sen bu kadar peşindeyken herşeyi yoluna koymaya çalışırken ..rabbim hayırlısını versin bundan sonra ne olur bilmem ama vakit kaybı yaşamandan korkarım ..
paçiiiiiiiii
evet kesinlikle beni uyku manyağı etmıstıbenimde acaip uykum geliyor bunuda yazın bi kenaraama progestandan olabilirmi
başına mevzunun sorun yaşadınızmı bu bi kavganın devamı mı sonı yaa çok canımı sıkıyo eşin haayoksaaa metforminle alakalı bişey miiinşşş deryoşş gibi sanada seviniriz canımın içi
valla bahar bu saatte seni burda görmek şaşırttı beni
baharımm bilmiyorsun beni tanımıyorsun doğal olrakta benim küstüğümü sanıyorsun ama tam tersi canım yaa
günlerdir konuşmuyor benle dün akşam dışarı çıkıcaktık ama yine beni erteledi ve aramadı gidemiyoruz diye kaale bile almıyor..
ben yine hiçbişey demedim sıkmıyorum sordum sıkıntın ne gel bi konuşalım dedim bir kelime bile etmiyor ve bu beni çok üzüyor kızısn bağırsın kavga edelim ama sonunda yine barışırdık bu sefer farklı inadı inat zatendün ona bişeyler aldım sabah sordum aldıklarımı beğendin mi diye hiçbişey demedi yine ayrı yatıyoruz alıştırmaya çalışıyorum bu duruma kendimi bakalım nereye kadar gidecek..
bu arada ben eğer 6 haziran akşamı adet oldumya o günü sayarsam 23.günüm ertesi günü sayarsam 22.günüm
bahar sabah farkettim aşırı akıntı geldi benden aynen şu uzayan akıntı gibi afedersin sümüksü bişey sıvı ama yoğun :26:
oliiiii birseeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?