Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

çok özledim memleketimii kararsızım şimdi mi yoksa bayramda mı gideyim diye

bence sımdı gıt kafa dınlersin belkı eşinde farkına varır hatasının
oturup konussa... tedavı ıcın bile oturup napmak istedıgını söylese. bu aralar aklım hep sende soni inan bana çok dua edıyorum senin için

valla söylemk istediğim çok şey var ama tutuyorum kendimi ..bu iş inan tek başına çekilecek halledilecek bişey değil ne zmanki karı -koca girişilir o zman halolur ki ben sorunun eşinde olduğunu düşünüyorum açıkcası ..valla bence çok iyi düşün karar ver istediği şey seni korkutan şeyse sende onu kaybetme korkusunu taşıma ...çok kızgınım çok seni çok iyi anlıyorum diycem ama yaşamayan anlayamaz hiç bir zaman işin zor rabbim kolaylıklar versin umarım herşey düzelir ve dört dörtlük olur..tedavi olmasan olmazmı demişya ben olmasam olur ama senin olman lazım hareket sorunu var desene ne den kendini kusurlu gibi yansıtıyorsun..
çok özledim memleketimii kararsızım şimdi mi yoksa bayramda mı gideyim diye

atla uçağa gel ya trabzona inersin 1 saate burda sın ...
deli gibi yağmur yağıyor burda bildiğin şakır şakırrrr

Hamdolsun iyidir olicim sen nasılsın

oli pasi siz nasılsınız???

oli şeker ilacımı kullancan bı yazıdamı okudum ne benmı yanlış hatırlıyorum ??

Hamdolsun iyidir olicim sen nasılsın

bende iyiyim pasican ne olsun çatlattık yumurtayı bekliyoruz işte

oli pasi siz nasılsınız???

oli şeker ilacımı kullancan bı yazıdamı okudum ne benmı yanlış hatırlıyorum ??

kullanıyorum cnm 2. ayımdayım hatta..
bunu burdan yazmak isterim her pkolu kesinlikle kullanmalıııı
ve mümkün mertebe glisemik indeks diyetine uygun beslenmeli
yani bol lifli ürünlerle en az rafine edilmiş şekildeki yiyecekleri tüektmeli bu sıralarda bunla kafayı bozdum hep soğan hep soğan nereye kadar yahuuu

evet kesinlikle beni uyku manyağı etmıstı

başına mevzunun sorun yaşadınızmı bu bi kavganın devamı mı sonı yaa çok canımı sıkıyo eşin haa

nasılsın bugun

çok güldüm şimdi biz hiç bebek için oturup konuşmadıkki o konuşmuyorki ben onu zorla konuşturuyorum bizim evde bebek mevzusu olmaz hiç ancak ablamlara gittiğimde onlar sarar dört bi yanımı bi dr.var oraya ayarlıyalım şu bu vs..

sağol bitanem duaların senide bulsun güzel dileklerin için çok sağoll

bilmiyorum olicim yaa tekrarlıcaktık onun testinide öyle kaldı diğer doktorlar bişey yok deyince..
zaten inan içimdende gelmiyor öyle bişeye kalkışmak
ama öyleyim be tatlım pko var iştee

Hosbuldum canım nabersin

iyiyimmm desemmm
sen nasılsın canımm nasıl gidiyor hayat

bende pkoluyum ama dr gıdıp yazdırmadım henüz ilacı ama aklımda hemen yazdırıcam
özelden bana detaylı yazarmısın neler yapmalıyım ilaç harıcınde ??

olii eee sen pko isen adetlerin düzenlii ? maşallahh tamam baharda düzenli mesela ama onun görüntüde imişş :26:

bide şu diyet yada doğru beslenme listeni bizimle paylaşır mısınn

hayırlısı hakkında sonicim o vakit ne dıyım Rabbim yard.olsun
dualarım seninle

İyi ol iyi
İnan hayat kötü yaşamakla cekilmaz ani yasa bence
Benimde iyi gidiyor çok şükür
Deniz aksamdan beti huzursuz ona canım sıkkın biraz

bende pkoluyum ama dr gıdıp yazdırmadım henüz ilacı ama aklımda hemen yazdırıcam
özelden bana detaylı yazarmısın neler yapmalıyım ilaç harıcınde ??

olii eee sen pko isen adetlerin düzenlii ? maşallahh tamam baharda düzenli mesela ama onun görüntüde imişş :26:

bide şu diyet yada doğru beslenme listeni bizimle paylaşır mısınn

birsecim burdan yazayım ortalama olarak senin içinde uygunsa istersen msnni at ordanda konuuruz..
beyaz ekmek hayatımdan çıktı kepek yaada tam tahıllı ekmek
sabah kavaltımda herşey normal 8-10 tane zeytin 3 dilim ekmek omlet domates salatalık bildiğiniz kahvaltı ama reçel yok balda bir tatlı kaşığı kadar ..meyve suyu yok meyveler sıkınlca glisemik indeksi artıyor çünkü o yzden yeşil çay ..siyah çayda içer isteyen ama demiri emiyor diye ben teercih etmiyorum kahvaltı dışında misafirlikte içiyorum kısır patates salatsı istediğim kadar börek fln az yiyorum şerbetli tatlı yok dondurma yiyorum ama az..
birde patates püresi fln değilde az haşlanmış salatası tüketibilir
ay kızlar biraz karışık yazıyorum ama idare edin
baklagiller et türü sebze türü hepsini yiyorum ama az pişiriyorum ve zeytin yağı ve tereyağ dışında eve margarin vb. ve diğer sıvı yağları sokmuyorum yoğurdumu kendim yapıyorum ineği olanlardan günlük süt alarak hatta lor peynirimi veya diğer peynirimide ama yoğurt tutmayınca çeviriyorum
pirinç pilavı yerine bulgur pilavı salata cacık ..
makarna kepekli yiyorum
yani başta beyaz unla yapılmış herşeyden uzak durmaktan geçyor ..tam tahıllı unlardan yapılmış herşeyi tüketebilirsini..
bu arada su içme şeklide var içecekseniz yemekten önce içeceksiniz yemek arasında değil veya hmn üstünede değil
burdaki amaç midenizi çabuk terketmeyecek az rafine ürünleri tüketerek mide yi uzun süre tok tutmak glisemik indeksi düşük yiyeceklerlerlede ünsilün direncinizi kırıyorsunuz ve yumoşlarada iyi bişi yapıyonuz ....:

Son düzenleme:
iyiyim sürecin geçmesını beklıyorum 2. aşılamaya start vermek için oda gecerse tüpe hemen gececegım. 2 .aşıdanda umudum yok saldım çayıra durumundayım
oğluşun nasıl minnoşumuz

Hadi bakalım Rabbim yar ve yardımcın olsun canım
Benimde aynı şey gelmişti basıma
İlk aşılamadan sonra kist kaldı bir d k hapı kullandım
Ertesi ay denedim ondada olmadı
Kısmet tüple gelecekmiş bebeğim öyle geldi
İnşallah senin ikinci aşılamayla yada doğal süreçte gelir
Oglusumda aksamdan beri huzursuz

gazımı varki acep

iyiyim sürecin geçmesını beklıyorum 2. aşılamaya start vermek için oda gecerse tüpe hemen gececegım. 2 .aşıdanda umudum yok saldım çayıra durumundayım
oğluşun nasıl minnoşumuz

ilaca başlamadan yaptırma sakın benden sana tavsiye..kimi doktor vermiyor kimisininde ilk işi bu ilacı yazmak oluyor araştırsana bura bi çok topikte yazıyor..
glukofen metformin glifor diye yazarsan çıkar...

çogunu yapıyorum ben gunluk hayatta ama
du atayımda detaylı anlat bı bana yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…