Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bebisimolsun sizin sperm değerleriniz nasıl canım ve eşinin yaşı kaç?
bizde yaş ilerledikçe sayı artıyo hız azalıyo da

Son düzenleme:
hayırrr gitmeeee
ben bi fırt çekmiş diye kocasına küsmüş adamım

gittim geldim bile
sen küs cnm hklısın küsmekle sen...bnmde içmemem lazım biliyorum ama engel olamıyorum ..
bebiş gelsin onada elveda diycem kesinlikle..allah izin verirse bebişim doğduktan sonrada içmiycem inş...
herşey ona bağlı yani...

doktora önce bi sorsana cnm rapor için yeterlimi sayınız diye ..
evet canım sormam lazımm
bebisimolsun sizin sperm değerleriniz nasıl canım ve eşinin yaşı kaç?
bizde yaş ilerledikçe sayı artıyo hız azalıyo da

ocak gibi verdi eşim sayı olarak hatırlamıyom ama ileri hız ve morfoloji 2 çıktı
eşimin yaş 31 benimki 29

melis sperm sayısının 5 milyon ve üzeri olması durumunda aşılma şartı varmış hız ve hareketle ilgili bişi bulamadım henüz ..

süpersinnnn canım hadi hadi sen onuda bulursun yakında
sağol tatlım ama sayıyı hiç hatırlamıyom raporu da nereye koyduysam artık
ben o anda ileri hıza ve morfolojiye odaklamıştım

süpersinnnn canım hadi hadi sen onuda bulursun yakında
sağol tatlım ama sayıyı hiç hatırlamıyom raporu da nereye koyduysam artık
ben o anda ileri hıza ve morfolojiye odaklamıştım

melis en olmadı bu ay adetim gelince, rapor için görüşmeye gidince doktorumdan onunda detaylarını sorarım cnm ama nettede arıcam bunu

ahh bende ne kadar kızıyorum küsüyrum eşime ama hiçte tınlamıyoo

bizim hız ve morfoloji de aşağı yukarı aynı canım yalnız en son ki aşılamada hız sıfır çıkmış. benim eşim de yakında 32 olcak. ben 26 yım.
canım benim eşim içmiyor da noluyor eğer bebek için düşünürsek ama sağlık için tabiki önemli.. bizimkini evde annesi kızartmalarla makarnalarla pirinç pilavlarıyla beslerken daha iyiyimiş garibim güya ben çok sağlıkl besliyorum. tek eksiğim et. onlar çok etli yemek yiyor. ama alışkanlık işte bizde hergün et yoktur. yemeğin içinde et sevmeyiz ayrı olacak köfte gibi öyle olunca da hergün yapılmıyor.

keşke bırakman bebeğe bağlı olmasa da bebek ona bağlı olsa.. yani bebek gelmeden ona sürpriz yapsan

hemde 1.5 paket içer günde yaaa..düzensiz uyku desen alası var...beslenme desen kötü...eşim zayıf baya zaten...pc desen saatlerce kucağında..eee hal böyle olunca değerlerin düşük çıkması normal

hemde 1.5 paket içer günde yaaa..düzensiz uyku desen alası var...beslenme desen kötü...eşim zayıf baya zaten...pc desen saatlerce kucağında..eee hal böyle olunca değerlerin düşük çıkması normal

hayatında bunları düzene soksa syısıda yükselir zaten ..
sigara başta olmak üzere ,beslenme ve diz üstü bilgisayaralr çok etkili
kızlar çıktım ben yarın görüşmek üzere güzel günler diliyorum ..

eee eşin o zaman çok sallamıyo bebek işini başının etini yer parça piçik ederim..
burda sessiz sedasız göründüğüme bakmayın çok çirkefim ben
olmadı iki damla gözyaşı damardan girme desen alası
daha akşam yemeğinde proxeed içmeyi unuttu diye hakkıma giriyosun diye vicdan yaptım bi sürü

bu arada eşini tarif ederken aynen eksiksiz kaynım gözümde canlandı..
o adam pko eltimi 4. ayında kazara çift yumurta ikizine hamile bırakabildiyse bunlara da çok bakmıyor zannımca.. bu sperm olayı yapısal bişey sanırım..
ve bebek işi de nasip

tabiki bunların hepsi bahane Rabbim ol derse olur..nasip
eşim benden çok istiyor bebeği sallamamak bana ait... çok konuştum sigarayı bırakmıyor beslenme de yavaş yavaş düzene giriyor napim ya zamanı gelirnce zaman bunlara rağmen gelir bebeğim..hayırlısı diyorum

evet canım biliyorum kısmet artık
iyi geceler tatlım iyi uykularrrrrrrrr

oli ,nilay , bahar ve diğer kızlar hepinize teşekkür ederim
gerçekten stresliymiş bu iş de
ancak akşam geç saatte yazabilirim size merak etmeyin evde olmayacağım yine
öpüyorum sizleri ballı ballı

hadi kalkın gari yaaa
ben okula gideceğim son sıvamı yapacağım vııııııııınnnnnnn izmiiiiiirrrrrrr

Kuzucummm tüm dualarım seninle bugün
Pamukla tanışacaksın ayyyy nasıl heyecan verici
Deniz le ilk tanıştığım gün geldi aklıma mübarek Kadir gecesiydi
Allahım bir ömür boyu sizi ayırmasın canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…