Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

soni artık 2 yıl sürer senin aşılamalar
hsg yı unuttuk bıle bakale ne zorlukla cekındın oysakı
cidden soni yandımı canın

ben hiç başlamadım bugüne dek şu kocalara bak yaa onların yüüznden tiryaki olcaz hee bende ona sinirle başladım ama paket alır mıyım hiç beleş komşu veriyor bana

hadi yaa yuh yaa ben sırf onun için adamdan kaçtım bilee
aynennnn öyleyim bende unuttum gitti bilee

soni artık 2 yıl sürer senin aşılamalar
hsg yı unuttuk bıle bakale ne zorlukla cekındın oysakı
cidden soni yandımı canın

ağrım oldu canım doğruyu söylemek gerekirse, ama hatırlamıyorum hsg mi oda ne

kızlar hayırlı cumalar..
sonii sigarayamı başladın yuhhh sana emii çok kızdım şimdi ...
durup durup 30 undan sonra sigaraya başlayan tek sensin heralde..bak bana bırakayım diye debeleniyorum ama yok bekarlıktan alışmışız bi kere.
yumurta kalitesini etkilemesinin yanında göğüs ağrısı boğaz ağrısı sarı dişlerinmi olsun istiyorsun kız sen sakınnn paket alma paket alınca sen tiryaki oldun demektr..

doktora gıttım gecen aydan oluşan kıstımi kontrol ıcın gıtmıs kıstim bırde bir 15 lik bırde 12 lik yumurtam var.bu ne şimdik ya ben nıye yumurtluyorum ılaçsız hemde.
bence takmıyorum ondan umrumda da değil bayramdan snra tatile gıdıcem inşallah kafa dınlemeye ıhtıyacım var.opuyorum sizi hoşcaklaın

Naz inşallah ateşin düşmez daha önce ölçmüşmuydun kaç çıkıyordu bata yakın

Masumiyet canım maşallah yarıyı gecmissin nasıl gidiyor hazırlıklar
Sakın sonlara çok is bırakma çünkü sona yaklaştıkça isler istediğin gibi gitmiyor

ateş tablom yok canım..sadece dün ve bugün ölçtüm ateşimi..
27 gün 36,7
28. gün 36,6
gerci düşüyor gibi ama inşallah düşmez.
bu arada sana yazmya çalıştım facede ama mesajım gitmedi..

Bakalım pek düşmüş sayılmaz bu aralar ölçmeye devam et

Benim yazım gelmiştir umarım

Canım sağolasın aldık epey bişeyeni yatakla gardrobu kaldı yoksa hemen hemen herşeyini aldık

Canımız sıkkın bu aralar bebeğin karın boşluğunda sıvı gördüler bir sürü test yaptırdık benim kanımda bişey çıkmadı şimdi bebeğin kanına bakılacak kordosentez yani kordonundan kan alınacak salı günü onun heyecanı var Allahın izniyle kızımla atlatıcaz bu günleri

Ayyy canım çok gecmis olsun Rabbim şifa versin
Ben hiçbir şey çıkmayacağına inanıyorum sende böyle duşun
Saglıkla alacaksın kucağına Allah'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…