Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Sonnurrrrrr
Nasılsın canım

Canımm tüh yaa kaçırdım senii
bu kızların çeneleri düşmüş gece gece onları oku oku anca gelebildim

ben iyiym tatlım ama bu sefer gerçekten iyiyim kocam konuşmaya başladıda

umarım herşey herkesin istediği gibi olur ..

deryaamm kıyamam canım heyecan yapmakta çok haklısın,eee nede olsa pamuğunun ilk sesini duyacaksın

off şimdi balkondayım alt komşunun oğlu sünnet olmuş karı koca oğullarıyla oynuyolar konuşuyolar off ne güzell yaa allahım ne olurr rabbim bizede bir an önce nasip et o günlerii

gunaydın kızlar
bdroner kendini dinleme kafanada takma psikolojıktır
sonnurcum sevındım inş. herşey diledigin gibi gelişir
oli bi bulusamadık hee
derya ne mutlu ve güzel bi gündesin maşallah sana
nilay nerdesin kızz
bahar melis karanfil uşaklar nasılsınız
2. aşılamayı geciktirmeyi düşünüyorum bebekler

günaydın tatlım ben kendi adıma iyiim
neden geciktirme kararı aldın.aslında iyi yapmışsın
bu ay bi vücudun dinlensin ama doktor kontrolünde olmalısın
çünkü o iğneler diğer ayada etki ediyor.çatlamama ihtimali olabilir doktor kontrolünde ol ki
çatlamadığı anda iğne falan verir.ya senin doktor zaten iğneyi çok erken yaptırdı sana bence.
en az 17diye okudum nette çok büyük olunca döllenme şansı olmuyormuş ama çokta küçük olunca kalitesiz olur heralde.
doktorunla bunlarıda konuş bebeğim.hakkında hayırlısı

günaydıınnnn

sağol bebişimm
neden öyle bişey düşündün bakalım ramazan geliyor diye mi :26:

günaydın sonnurcum eşinle düzelmenize sevindim.
hadi bakalım uzatmadan açılışı yapın bu gece.hem yumurtluyorsun sanırım akıntından dolayı ama daha kaçmamıştır merak etme.

ay 2gündür pasim geliyor ama ben bi türlü yakalayamıyorummm öpüyorum sen pasimmmmmm

deryoşummm hadi akşam güzel haberlerle gel inşallah bebeğimmmmm

yok tatlım dr um cagırmıyo bu ay dogal sekılde olursa olurmus dınlencem zaten bu ayda ben 2 3 ay ara vercem şu şeker hapnı isticem gittiğimde mecbur vercek yoksa pko görunumunu alcam elinden saglık ocagında yazdırcam. 2 3 ay ara bu ılac için... gerci akapuntur dr um pankreas için sakıncalı aslında deneme dedi ama denicem.
ilaçlarım bozulmaz umarım 2 3 aya kadar ignem var cunku 1 çatlama ıgnem yok

öyleyse soğan suyu yapmanı tavsiye ederim canım eğer müsait olursan.
en azından çatlamana faydası olur.yani ben olduğunu düşünüyorum.
ilaçlarını buzdolabında sakla soğutucu kısmında ama sakın dondurucuya koyma.

günaydınn baharımmm

sence 23.günde yumurtluyor olabilir miyim vede klomensiz acaba gerçekten yumurtlama olmuş mudur :26:

vede bu kadar her ay gecikmeyle yumurtlama oluyor mudur :26:

vedeeeeeeee biz açılışı yaptık geceeee :78:

BEN 1 KEZ YAPTIM SOGAN SUYU ilk gebelıgımde sogan etkılıydı hatta ama sonra yapışlarımda dengemi bozdu
genemı başlasamkı yanı

evet neden olmasın ki.sonuçta senin döngülerin uzun sonnurcum bugünlerde yumurtlama olması gayet normal.deryoşunda 24.gün olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
aferin sana açılışı yaptığın iyi olmuş.böyle kavgaların arkasından yapmak daha güzel.

BEN 1 KEZ YAPTIM SOGAN SUYU ilk gebelıgımde sogan etkılıydı hatta ama sonra yapışlarımda dengemi bozdu
genemı başlasamkı yanı

valla yavrum eğer düzenini bozduğunu düşünüyorsan yapma.ya da sadece 1 hafta falan yap bırak.yinede etkisi oluyor emin ol.
ben ilk yaptığımda 7gün yaptım sonrasında bi tane bile kistim kalmamıştı.ve ben inanıyorum ki çok içtikçe vücut alışıyor.ilk günler daha etkili.
benim ilk günlerde baya akıntım geldi sonrasında tık yoktu.

biz kalamdık oda kalmasınn
yenı evlı zaten otursun evlılıkleri

denıyım olmadı 1 hafta epeydır yapmıyorum cunku yararı olur inş.
sen nasılsın kacıncı gunun agrın falan varmı

öylemi dersin bahar yaa eğer öyleyse ben gece yattım sabaha kadar belki tutmuştur
bide biz korunduk 2 defa zaten doğru dürüst olmadı
hani olursada düşüyomuş falan diyolarya hsg den sonra

yenı evlı zaten otursun evlılıkleri

denıyım olmadı 1 hafta epeydır yapmıyorum cunku yararı olur inş.
sen nasılsın kacıncı gunun agrın falan varmı
benim aşılamadan sonraki 7.günüm canım.ağrım sızım hiçbişeyim yok
gebe kalanlara bakıyorumda hepsi bel ağrısından kasık ağrısından meme hassasiyetinden bahsetmişler.
benim memişler bile jjöle gibi.yani tık yok bende.

öylemi dersin bahar yaa eğer öyleyse ben gece yattım sabaha kadar belki tutmuştur
bide biz korunduk 2 defa zaten doğru dürüst olmadı
hani olursada düşüyomuş falan diyolarya hsg den sonra

ya alakası yok bence.korunmayada gerek yok anestezi almadığın sürece.
peki sonnur nasıl hissediyorsun kendini yani hsg çektirdiğine inanabiliyormusun.
ben hala nasıl çektirdim inanamıyorum.çünkü gözümde çok büyütmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…