Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ayy maşalah Arda'ya
ben de 1.1 cm ile tanştım kendisiyle umarım hep iyi gider
ben de iyiyim şükür ama arada zorlanıyorum özellikle yemek konusunda
ama iyiyim ALllah'a şükür
öpüyorum seni

bdroner dualarımız seninle canım içini ferah tut ve dua et..

baharın bugün test günü sanırım..
ama yok (

slm kızlar napıyonuss ?? behiye varmı gelen gıden canım ??
nilayla bebiş tatılde ne hoş bebiş bugun gıdıyor valla ne guzel
nilayyyyyy 10 dönüm bostan yangel yat osman

benım dun kremsı bı akıntım oldu halvet de oldu inş. bebekde olur
pek bı halsız bitkinim bu ara

oli ya hiç karsılasamadık msn de sorun var galıbaa

bdroner dualarımız seninle canım içini ferah tut ve dua et..

baharın bugün test günü sanırım..
ama yok (

çok sağol canım benimm..
seninde hayırlısıyla az kaldı değil mi bat tarihine.. inşAllah Allah gönlümüze göre versin bu ay hepimizin.. Bahar yok ewet haftaya geliceğini yazmıştı inşAllah güzel haberlerle dönüş yapar..

kızlaaaarrrr valla şu an itibariyle çok çok belimde ağrım var.. şimdi işyerinde çalışırken birden gözümün önüne mandali geldi nasıl ağzımın suları aktı anlatamam :) işyerindeki arkadaşa da dedim daha 23 bhcg değerle aş eren ilk insan ben olucam sanırım diye.. ama canım çok istedi.. kokusu geldi resmen burnuma.. akıntım var aralarda kahveye çalıyor.. genelde sarımtrak wc ye gidip bakmaktan mı belim bu kadar ağrıyor diye düşünmeden edemiyorum.. :))

canımm sana daha öncede yazdım bende yaşadım bu durumu,geciktiğinde sürekli yüksek seyretti bende umutlanıp durdum sonra kana gittim ama aynen seninki gibi bhcg 1.20 idi..
o ay söktürücü içtim.
sen başla hemen olmasada 3 4 gün içinde olursun ama olana kadar içmeye devam ediyorsun oluncada bırakıyorsun.
ama doktora gitmeyi düşünmüyor musun?

Dilediğin ne varsa allah opnu nasip etsin canımm
estağfurullah meşgul etmek faln yanında olmaya çalışıcaz hep beraber dua edicez başka bir şey gelmiyor elden..

canım yazını okurken yüreğim ağzıma geldi sonra rahatladım..
senin uşak rahat edemiyo sanırsam bide sıcak fln sıkıldı demek
iyi olun geçmiş kandilin mübarek olsun tatlım.
bi ara bi fotonu koyda bakalım merak ettim yaa

Kızlar fena halde bebek sevesim var şu sizin yumurcakların resimlerini koyunda bi görelimm bekliyorumm

selam canlar nasılsınızzzz çok özledim sizleri
beni sorarsanız çok yorgunum misafirlerim gitmedi.
az kaldı ama gidecekler.
ateş tablom bu şekilde kızlar.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yani büyük ihtimalle 16.gün çatlamışım.ateşe göre 16.gün olmuş ve bugün benim 12.günüm dpo.
.aslında çatlama iğnesi 12.gün aşılama 14.gün yapıldı.
tabi ölçümlerim pek sağlıklı değil çünkü bi gün 6da bi gün 7de ölçtüm
ama aşağı yukarı böyledir.ve bugün biraz saldım misafirleri ve eve gelirken bi test aldım.işte sonuç.

haa bu arada lütfen ateşin iyi testte çıkmamıştır gibi yorumlar yapmayın.
çünkü çok üzülüyorum.ben tamamen umudumu yitirdim bu ay için.
inşallah hayırlısı olsun hakkımızda....

Son düzenleme:

tam girdim tablona baktım yüreğim zıpladı sayfa 1127 den ..sonra seni gördüm onlıne sın ama testi görünce yüreğim sızladı...
olsun be bahar bende adet oldum olcam napalım seninle battaş olmakta kurtarmadı beniii..
canımız sağolsun..
bu arada o yanılan testler bizlere denk gelmez ancak çıkan çift çizgiler yanıltır bizi aptal gibi seviniriz fln sonra .....
sağlık olsun özledim seni ben senle sohbet etmeyi..
hatta yokluğun çok koydu fln ..
topik çok sessizdi ..bugün biraz toplanmış kızlar sohbet etmişler ama bu seferde ben evde yoktum şans işte ..ALLAHa emanet ol...

Son düzenleme:
bugün uzun zmandır görmekten kaçtığım iki insanla karşılaştım ikiside sekiz aylık gebe arka arkaya görüp birde adetimin başladığı güne denk gelince soğuk duş etkisi yaptı bende

evet olicim durum böyle işte
çok haklısın bize öyle şeyler olmaz.ama testi alırken bile kendi kendime sonucu gördüm ama salak gibi aldım gaza gelip
bi daha 3 gün geçmeden test falan almam.ne yapalım hayırlısı olsun dedik demekki hayır negatif sonuçta.
üzüldüm çok üzüldüm ama yapacak bişey gelmiyor elimden.yapacağımın fazlasını bile yaptım.
gerisi rabbimşzşn bileceği bişey.
bende hepinizi özledim ama inan hiç ama hiç vakit bulamıyorum.
akşam misafirleri başkasına sattım eve kaçtım ay sessiz dingin hayatımı özledim.
hatta ateşimi ölçtüm ama nasıl ffye girmek istiyorum giremiyorum.
bu ay benim için ateştede son ay.artık ölçmeden devam edicem yoluma.
çokk öpüyorum seni az kaldı haftaya falan burada olucam muhabbete devam inşallah........

bende senii öpüyorum cnm ....bir an önce dön aramıza tabii...
bahar kız ateşini yinede ölç sen biliyorum adet bile olsak üstüne gördüğümüzü düşünürüzya
mesela ben kanamalarımı yerleşme saymaktayım hala
neysen ateşini tablona girebilirsen sevinirim yarında merakla beklicem..

bugün uzun zmandır görmekten kaçtığım iki insanla karşılaştım ikiside sekiz aylık gebe arka arkaya görüp birde adetimin başladığı güne denk gelince soğuk duş etkisi yaptı bende

duygu karışıklığı yaşadım

ben de çok özledim seni amaaaaa

Bahaaaarrr seni, buradaki herkesi çok çok seviyorum.....sani burası evimin oturma odası gibi hissediyorum.. (hayal dünyam çok geniştir bu arada) inşAllah hepimizin yüzünü güldürsün mevlam.. gönlümüzdekini bize hayırlı kılsın.. tez vakitlerde bebeklermize kavuştursun inşAllah.. ateş konusunda tebrik ediyorum ben hiç ölçmedim geçen bi tek buraya ölçtüğümü yazdımda kızlar ya inanın nasıl etkiliyorsak beyni saat 5,30 da zınk diye açtım gözlerimi bence çok stres yapıyor o ya onun yerine siz bilirsiniz ama yumurtlama testleri daha kolaylık.. Ammaaann hayırlısını verisn Allah.. Allah "ol" dedikten sonra "olucak" hayırlısıyla.. yoksa yumurtlamayı yakalamışız falan bahane yani de işte gönül ferman dinlemiyor dedikleri bu olsa gerek..

canım benim yaa.. tahmin edebiliyorum bu hissi.. Allah onlara da bebeklerini hayırlısıyla kucaklarına almayı kısmet etsin inşAllah.. Hayırlısıyla tez vakitlerde seninde karnın burnunda onlarla tekrar karşılaşmayı nasip etsin :)

baharcım daha hiç bişi belli degil güzelim...hemen olumsuz düşünme...dur bakalım yani.ama adetin gelirsede üzülme.vardır bi hayır
benim de adetim hala gelmedi.çatlama noktasındayım.yumurtam degil de bu ay ben çatlamış olacam herhalde
bugün dişçiye gittim.bi güzel anestezi ile diş dolgusu yaptırdım.birde film çektirdim...sonuç ne biliyonuz mu? 2 yıl tel takmam gerekiyormuş.kaderde 30 yaşından sonra diş teli takmak da varmış hee

Sen neden bana pas vermiyon bakiimmm

benimde dün akşamdan beri lekem başladı şimdi baktım yoğunlaşıyor olcam ama tam gelemiyor zorlanıyor bee karnım patlıcak gibi bildiğin top

baharr ne diyeyim tatlımm çok şey ama hiçbişeyy

karnım ağrıyo kızlar hsg den sonra detinde düzensizlik yaşayan oldu mu yada tam tersi :26:

hsg çekilmeden adetinde düzensizlik yaşayan olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…