- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.341
ayy maşalah Arda'yacnm bnm amin insallah..zaman o kadar cabuk geciorki sasiriosun..ben minigimi tanidimda 6 bucuk mm di dun gittigimde 36 cm olmus masallah..senin nasil gidior tatlim?
cnm bnm ben siizi hep takip ediorum genelde cepten yazdiklarinizi hep okuorum kim ne yapmis nasil olmus elimden geldiginde vakit buldukca bakiorum yani unutmadim tabiki sizleri..iyiyim cnm ne yapim dun doktordaydik seker yuklemem vardi bide gecen gun oglum vajinama ole bi tepioduku sanki gelmek ister gibi vajinamdan cikio sadim korktum doktora soledim once karindan bakti benm bebis basi asagida bnm anlattiklarimla da erken dogum riskimi var acaba die alttan da bakti ama cok sukur bi risk yokmus ole iste bnm durumlar fransizcaya calisiorum bebk alisverisleri fln fln derken bi bakmisim gun bitmis sicak havalarda ustelik mahfoluorum carpintim oluor bazen cok doktor normal dio ama rahatsiz edio insani..cok sukur az kaldi 1 ekim e..sen neler yapion tatlimm
cnm aklina kotu selyer getiripte kotu cagirma hersey guzel olucak akintini da fazla dert etme ustune adet gorenler bile var dinlen bisi yapma doktora gidene kadar bide bol su ic denio niyeyse bole durumlarda...insallah hersey guzel olur hakkinda..
ve diger kizlar hepinizi tek tek opuroummmm hepinize selaaaammm
bdroner dualarımız seninle canımiçini ferah tut ve dua et..
baharın bugün test günü sanırım..
ama yok(
slm kızlar napıyonuss ?? behiye varmı gelen gıden canım ??
nilayla bebiş tatılde ne hoş bebiş bugun gıdıyor valla ne guzel
nilayyyyyy 10 dönüm bostan yangel yat osman
benım dun kremsı bı akıntım oldu halvet de oldu inş. bebekde olur
pek bı halsız bitkinim bu ara
oli ya hiç karsılasamadık msn de sorun var galıbaa
35.gün ateşim 36,6
ateş ölçme yöntemi benim vucudumda gecerliliğini yitirmiş gibi...
kızlar adet olamamak ne kötü bir şeymiş yaa..
sizce ne zamana kadar bekliyip doktora gitmeliyim.ilaçla adet olan var mı aranızda?ilk defa böyle oluyorum.ilaç alınca kac gün sonra başlıyor kanama?
valla ne diyeceğimi bilemiyorum..sizleride çok meşgul ettim ama kusura bakmayın.. belki Cenab-ı Allah sabrımı sınıyor .. inşAllah ben bu sınavı da hayırlısıyla geçerim o zaman diyorum.. tam gülüyorum hoop bir üzüntü ekleniyor.. kahverengi akıntım başladı şu an itibariyle.. Allah tan hayırlısı olsun inşAllah..
cnm bnm amin insallah..zaman o kadar cabuk geciorki sasiriosun..ben minigimi tanidimda 6 bucuk mm di dun gittigimde 36 cm olmus masallah..senin nasil gidior tatlim?
cnm bnm ben siizi hep takip ediorum genelde cepten yazdiklarinizi hep okuorum kim ne yapmis nasil olmus elimden geldiginde vakit buldukca bakiorum yani unutmadim tabiki sizleri..iyiyim cnm ne yapim dun doktordaydik seker yuklemem vardi bide gecen gun oglum vajinama ole bi tepioduku sanki gelmek ister gibi vajinamdan cikio sadim korktum doktora soledim once karindan bakti benm bebis basi asagida bnm anlattiklarimla da erken dogum riskimi var acaba die alttan da bakti ama cok sukur bi risk yokmus ole iste bnm durumlar fransizcaya calisiorum bebk alisverisleri fln fln derken bi bakmisim gun bitmis sicak havalarda ustelik mahfoluorum carpintim oluor bazen cok doktor normal dio ama rahatsiz edio insani..cok sukur az kaldi 1 ekim e..sen neler yapion tatlimm
cnm aklina kotu selyer getiripte kotu cagirma hersey guzel olucak akintini da fazla dert etme ustune adet gorenler bile var dinlen bisi yapma doktora gidene kadar bide bol su ic denio niyeyse bole durumlarda...insallah hersey guzel olur hakkinda..
ve diger kizlar hepinizi tek tek opuroummmm hepinize selaaaammm
selam canlar nasılsınızzzz çok özledim sizleri
beni sorarsanız çok yorgunum misafirlerim gitmedi.
az kaldı ama gidecekler.
ateş tablom bu şekilde kızlar.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yani büyük ihtimalle 16.gün çatlamışım.ateşe göre 16.gün olmuş ve bugün benim 12.günüm dpo.
.aslında çatlama iğnesi 12.gün aşılama 14.gün yapıldı.
tabi ölçümlerim pek sağlıklı değil çünkü bi gün 6da bi gün 7de ölçtüm
ama aşağı yukarı böyledir.ve bugün biraz saldım misafirleri ve eve gelirken bi test aldım.işte sonuç.
Eki Görüntüle 459446 Eki Görüntüle 459447
haa bu arada lütfen ateşin iyi testte çıkmamıştır gibi yorumlar yapmayın.
çünkü çok üzülüyorum.ben tamamen umudumu yitirdim bu ay için.
inşallah hayırlısı olsun hakkımızda....
tam girdim tablona baktım yüreğim zıpladı sayfa 1127 den ..sonra seni gördüm onlıne sın ama testi görünce yüreğim sızladı...
olsun be bahar bende adet oldum olcam napalım seninle battaş olmakta kurtarmadı beniii..
canımız sağolsun..
bu arada o yanılan testler bizlere denk gelmez ancak çıkan çift çizgiler yanıltır bizi aptal gibi seviniriz fln sonra .....
sağlık olsun özledim seni ben senle sohbet etmeyi..
hatta yokluğun çok koydu fln ..
topik çok sessizdi ..bugün biraz toplanmış kızlar sohbet etmişler ama bu seferde ben evde yoktum şans işte ..ALLAHa emanet ol...
evet olicim durum böyle işte
çok haklısın bize öyle şeyler olmaz.ama testi alırken bile kendi kendime sonucu gördüm ama salak gibi aldım gaza gelip
bi daha 3 gün geçmeden test falan almam.ne yapalım hayırlısı olsun dedik demekki hayır negatif sonuçta.
üzüldüm çok üzüldüm ama yapacak bişey gelmiyor elimden.yapacağımın fazlasını bile yaptım.
gerisi rabbimşzşn bileceği bişey.
bende hepinizi özledim ama inan hiç ama hiç vakit bulamıyorum.
akşam misafirleri başkasına sattım eve kaçtım ay sessiz dingin hayatımı özledim.
hatta ateşimi ölçtüm ama nasıl ffye girmek istiyorum giremiyorum.
bu ay benim için ateştede son ay.artık ölçmeden devam edicem yoluma.
çokk öpüyorum seni az kaldı haftaya falan burada olucam muhabbete devam inşallah........
bugün uzun zmandır görmekten kaçtığım iki insanla karşılaştım ikiside sekiz aylık gebearka arkaya görüp birde adetimin başladığı güne denk gelince soğuk duş etkisi yaptı bende
ben de çok özledim seni amaaaaaevet olicim durum böyle işte
çok haklısın bize öyle şeyler olmaz.ama testi alırken bile kendi kendime sonucu gördüm ama salak gibi aldım gaza gelip
bi daha 3 gün geçmeden test falan almam.ne yapalım hayırlısı olsun dedik demekki hayır negatif sonuçta.
üzüldüm çok üzüldüm ama yapacak bişey gelmiyor elimden.yapacağımın fazlasını bile yaptım.
gerisi rabbimşzşn bileceği bişey.
bende hepinizi özledim ama inan hiç ama hiç vakit bulamıyorum.
akşam misafirleri başkasına sattım eve kaçtım ay sessiz dingin hayatımı özledim.
hatta ateşimi ölçtüm ama nasıl ffye girmek istiyorum giremiyorum.
bu ay benim için ateştede son ay.artık ölçmeden devam edicem yoluma.
çokk öpüyorum seni az kaldı haftaya falan burada olucam muhabbete devam inşallah........
uuuuubugün uzun zmandır görmekten kaçtığım iki insanla karşılaştım ikiside sekiz aylık gebearka arkaya görüp birde adetimin başladığı güne denk gelince soğuk duş etkisi yaptı bende
selam canlar nasılsınızzzz çok özledim sizleri
az kaldı ama gidecekler.
yani büyük ihtimalle 16.gün çatlamışım.ateşe göre 16.gün olmuş ve bugün benim 12.günüm dpo.
ama aşağı yukarı böyledir.ve bugün biraz saldım misafirleri ve eve gelirken bi test aldım.işte sonuç.
bugün uzun zmandır görmekten kaçtığım iki insanla karşılaştım ikiside sekiz aylık gebearka arkaya görüp birde adetimin başladığı güne denk gelince soğuk duş etkisi yaptı bende
baharcım daha hiç bişi belli degil güzelim...hemen olumsuz düşünme...dur bakalım yani.ama adetin gelirsede üzülme.vardır bi hayırselam canlar nasılsınızzzz çok özledim sizleri
az kaldı ama gidecekler.
tam girdim tablona baktım yüreğim zıpladı sayfa 1127 den ..sonra seni gördüm onlıne sın ama testi görünce yüreğim sızladı...
olsun be bahar bende adet oldum olcam napalım seninle battaş olmakta kurtarmadı beniii..
canımız sağolsun..
bu arada o yanılan testler bizlere denk gelmez ancak çıkan çift çizgiler yanıltır bizi aptal gibi seviniriz fln sonra .....
sağlık olsun özledim seni ben senle sohbet etmeyi..
hatta yokluğun çok koydu fln ..
topik çok sessizdi ..bugün biraz toplanmış kızlar sohbet etmişler ama bu seferde ben evde yoktum şans işte ..ALLAHa emanet ol...
Sen neden bana pas vermiyon bakiimmm
benimde dün akşamdan beri lekem başladı şimdi baktım yoğunlaşıyor olcam ama tam gelemiyor zorlanıyor bee karnım patlıcak gibi bildiğin top
baharr ne diyeyim tatlımm çok şey ama hiçbişeyy
karnım ağrıyo kızlar hsg den sonra detinde düzensizlik yaşayan oldu mu yada tam tersi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?