- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.321
canım ismin neydi
dua edeceğim senin için
iyi geceler tatlım
sana bişey sorucam geç döllenme dediğiniz zaman sizce kaç gün geçmesi lazım acaba? yani adet zamanımdan 2 3 gün mü geçmesi lazım.. geç olması için.. şimdi benim hesabıma göre 15 günlük hamileyim o zaman ben bu geç döllenme sayılır mı içim şişti bir umut arıyorum Allah ımmm inşAllah dış gebelik olucağına yarına inşAllah adetim gelir.. hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin Mevlam
canım gayet iyi işte.daha nolsun. o sonuç bende olsaydı havalara uçmuştum.1,20 çıkmışken sonucum hala adet olmadığım için acaba diyorum...salı gününe kadar olmazsam yeni bi kan testi yaptırmayı düşünüyorum.canını hiç sıkma.bebeğin Allahın izni ile seninle.darısı bizim başımızaaaaa
naz inşAllah seninde bebeğin gelir bu ay inşAllah... Naz ımm ben havalara uçamam çünkü bir dış gebelik ve dşük deneyimim var.. onlarda bile değer bu değildi.. dış gebelikde 2000 di değerim düşüktede 300 lerdeydi.. şimdi bu değer doktorun gözünde direk dış gebelik dicek.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah.. kızlar kısmetse pazar günü tatile gidiyorum.. ctesi günü bi daha kan veririmm.. inşAllah dış gebelik değildir.. dışsa eğer doktor yatış yapalım diicektir.. Allah ım sen koru Yarabbim.. düşürmesin ne olur böyle hastanelere.. Allah kimseye vermesin Yarabbim hastalık.. herkese sağlık versin inşAllah bana da..
canım zaten çift çizgiyi gördügün gün degil takip eden gün yumurtluyorsun.16.gün yumurtladın.üstüne 14 ekle bugün senin adet günün yani..bugün böle çıkması da çok normal...sevinmelisin bence....
nasıl yani olabilir mi acaba Naz ya inşallah dediğin gibidir.. inşAllah Yarabbim.. Allah hiç birimizin gözünü yaşlı bırakmasın.. çok korkuyorum naz ben ya.. çok üzgünüm.. inşAllah yarabbim senin dediğin gibidir. inşAllah Allah ım
olumsuz düşünme lütfen...hele bi sakin ol.degildir inş yaa...yarın bi git bakalım doktora ne dicek...Allah yardımcın olsun.melegin seninledir inş...benim olay uç bir nokta. okadar şanslı olabilecegimi düşünmüyorum.adetim gelse bi tedavi sürecine girsek diyorum ama nafile....
selam kızlar uğrayamadım dünkü güzel kandil gecesinde hepimize dua ettim önce sağlık mutluluk huzur sonrasında da yuvamıza hayırlı sağlıklı bir evlat ver diye..Allahım kabul etsin inşallah...
kızlar dün eltimin sonucu belli oldu durum iyi değil kanser vücuda hızlı yayılan çeşittenmiş çok üzüldük hepimiz Allah herkese sağlık acil şifa versin..denecek başka bişey yok
annemde bugün giitti doktora tekrardan ultrason çekilecek ta 18 ine gün vermişler bekliyoruz bakalım sonuç iyi olacak inşallah...
bende durumlar böyle kızlar cuma akşamda tatil için yola çıkcaz kısmetse..önceden ayarlanmış olmasaydı gitmezdik belkide ama sonuçta elden birşey gelmiyor Rabbimin takdiri böyle...hazırlık yapıyorum işte ufaktan..
nazcım sonucun negatif çıkmış sağlık olsun ne diyimki tatlım bence biran önce hsg çekir ve başla biyerden
bdroner canım inşallah güzel haberini alırız
olicim ve baharım ateşiniz nasıl merak ettim
diğer kızlar hepiniz iyisinizdir inşallah öpüyorum hepinizi
evet canım bu bir sınav.Sen git kontrolünü ol.Benım de 4. haftada kahve akıntım oldu hatta bir kez kırmıızya döndü ama çok açık.İyi olacak emin olvalla ne diyeceğimi bilemiyorum..sizleride çok meşgul ettim ama kusura bakmayın.. belki Cenab-ı Allah sabrımı sınıyor .. inşAllah ben bu sınavı da hayırlısıyla geçerim o zaman diyorum.. tam gülüyorum hoop bir üzüntü ekleniyor.. kahverengi akıntım başladı şu an itibariyle.. Allah tan hayırlısı olsun inşAllah..
evet canım bu bir sınav.Sen git kontrolünü ol.Benım de 4. haftada kahve akıntım oldu hatta bir kez kırmıızya döndü ama çok açık.İyi olacak emin olvalla ne diyeceğimi bilemiyorum..sizleride çok meşgul ettim ama kusura bakmayın.. belki Cenab-ı Allah sabrımı sınıyor .. inşAllah ben bu sınavı da hayırlısıyla geçerim o zaman diyorum.. tam gülüyorum hoop bir üzüntü ekleniyor.. kahverengi akıntım başladı şu an itibariyle.. Allah tan hayırlısı olsun inşAllah..
canım bir kan testi ya da doktor muayenesi olmadan sakın ilaç kullanma35.gün ateşim 36,6
ateş ölçme yöntemi benim vucudumda gecerliliğini yitirmiş gibi...
kızlar adet olamamak ne kötü bir şeymiş yaa..
sizce ne zamana kadar bekliyip doktora gitmeliyim.ilaçla adet olan var mı aranızda?ilk defa böyle oluyorum.ilaç alınca kac gün sonra başlıyor kanama?
bdronerrrr süper yaa hadi hayırlı olsun bi hamişimiz daha çıktı, sen hiç umutsuz olma ve değere de takılma, benimde 77 çıkmıştı, ben de o zaman dış gebelik olabilirmi diye korkmuştum, başına kötü olaylar gelmiş o yüzden tedirgin olman normal ama bhcg değeri dış gebeliği belirlemiyor yani 100 de olsa 1000 de olsa farketmez, ama bence tatile gittiğin yerde mutlaka ultrasona gir, çünkü keseyi görmene daha var için rahat eder inşallah sağlıklı bir hamilelik olur çok tebrik ederim
canım benimm hakkımızda hayırlısı ama ben hiç ne tatil ne de gebe modundayım.. içimden inanr mısın hiç sevinmek gelmiyor.. önceki durumlarda çok sevinmiştim bunda da sevinç yok bakarsın Allah yüzümü bu sefer sonunda güldürecektir.. Eşimi de çok yıprattım dün akşam hiç konuşamadık birbirimizle o kadar doluyduk ki ikimizdesarılıp uyuduk.. sabah işe gelirkende sadece el eleydik ama konuşmadık o bana bir tek üzülme diyor bende ona.. inşallah Allah ım yarına sonraki günlerde hayırlı güzel haberlerle karşılaştırır hepimizi.. çok öpüyorum.. ve hala hiç gebelik belirtim yok ama onu da şöyle düşündük :) anneminde bizlere olan gebeliklerinde hiç bulantısı olmamış dün akşam dedi ki belirtiler için üzülme son adetinin üzerinden 40 gün geçince ancak.. bu arada çok özür dilerim sarımtrak akıntım var.. ya ne desem boş.. Allah a hep dua ettim.. sevineceğimiz gebelikler kucağımıza alacağımız bebekler nasip etsin bizlere inşAllah diye. Hakkımızda hayırlısı bakalım..
cnm bnm amin insallah..zaman o kadar cabuk geciorki sasiriosun..ben minigimi tanidimda 6 bucuk mm di dun gittigimde 36 cm olmus masallah..senin nasil gidior tatlim?kız özlem maşallah kocaman olmuşsunuz siz
hamileyim dediğin günü hatırlıyorum
sağlıkla al kucağına inşallah
şu mübarek günde Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
belki düşmeeezzz
nasılsın kuzummm
cnm bnm ben siizi hep takip ediorum genelde cepten yazdiklarinizi hep okuorum kim ne yapmis nasil olmus elimden geldiginde vakit buldukca bakiorum yani unutmadim tabiki sizleri..iyiyim cnm ne yapim dun doktordaydik seker yuklemem vardi bide gecen gun oglum vajinama ole bi tepioduku sanki gelmek ister gibi vajinamdan cikio sadim korktum doktora soledim once karindan bakti benm bebis basi asagida bnm anlattiklarimla da erken dogum riskimi var acaba die alttan da bakti ama cok sukur bi risk yokmus ole iste bnm durumlar fransizcaya calisiorum bebk alisverisleri fln fln derken bi bakmisim gun bitmis sicak havalarda ustelik mahfoluorum carpintim oluor bazen cok doktor normal dio ama rahatsiz edio insani..cok sukur az kaldi 1 ekim e..sen neler yapion tatlimmbu ay olmadıysa bir ay gelecek olacak inşallahh ama stres yapıyoruz ben kesin buna karar verdim..
sende adet gelmeyince doğal olarak üzüldün.. ama iyikide diğer testlerini yaptırdın bak temizde çıkmış maşallah..
ben hsg i 10.günümde çektirmiştim..
bende senin gibi bi doktora gidiyordum ama bana bi kere bile hsg den söz etmemişti sadece klomen ovul takibi yapıyordu.
sonra ben başka bir hastanede iyi bir dr.buldum çok ilgiliydi ayrıca,o bir kere klomen denedi baktı olmadı hsg istedi işte isteyiş o isteyiş aradan 1.5 yıl geçti ben hsg için karar verdim.hsg mide o gittiğim hastanede yaptırdım dedim madem geldim sonucuda yine hsg isteyen doktoruma göstereyim meğer kadın gitmiş doktorum meme kanseri olmuş ağırlaşmış sanırım devam edememiş görevine
ama hatırlıyorum o ay bişey yapmayalım şu hsg çekil sonrada aşılamanı yaparız demişti. ben o ay direk aşılama olucaktım işte hsg kalınca yarım kalmıştı
velhasıl bence hsg çekilceğin ay bişey yapmayın derim ben ama korunmada
Özlemmm gelmişşve gitmişş kız neden uğramıyorsun yaa yada uğrayamıyor musun nasılsın bu arada
CAN LAR DOKTORLAR konuştum yarına gel dedi.. ağlama sakın şu an için iyi dedi tahminen 15 günlük bir gebelikten bahsediyoruz bu değer çıkar ancak dedi hemen dış gebelik olucak değil dedi.. sen umutlu dik dur bakalım bi dedim.. inşAllah bu sefer tamam oldu diyeceğiz dedi.. tatile gidecektik iptal edelim mi dedim.. yarın bi muayeneni ol, kan testini ver bi seni göreyim sonraaa gidersin büyÜK İHTİmal bu doktor bana ne zaman iyimser konuşsa odasından ağlayarak çıktım Allah ımm sen koru Yarabbimm. sen kötü haberlerle karşılaştırma.. içim de biraz daha umut oluştu doktorla konuşunca.. Allah ım inşAllah hayırlısını kısmet eder.. hiç birimizi bekletmesin.. inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?