Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım ismin neydi
dua edeceğim senin için
iyi geceler tatlım

sana bişey sorucam geç döllenme dediğiniz zaman sizce kaç gün geçmesi lazım acaba? yani adet zamanımdan 2 3 gün mü geçmesi lazım.. geç olması için.. şimdi benim hesabıma göre 15 günlük hamileyim o zaman ben bu geç döllenme sayılır mı içim şişti bir umut arıyorum Allah ımmm inşAllah dış gebelik olucağına yarına inşAllah adetim gelir.. hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin Mevlam

canım zaten çift çizgiyi gördügün gün degil takip eden gün yumurtluyorsun.16.gün yumurtladın.üstüne 14 ekle bugün senin adet günün yani..bugün böle çıkması da çok normal...sevinmelisin bence....

naz inşAllah seninde bebeğin gelir bu ay inşAllah... Naz ımm ben havalara uçamam çünkü bir dış gebelik ve dşük deneyimim var.. onlarda bile değer bu değildi.. dış gebelikde 2000 di değerim düşüktede 300 lerdeydi.. şimdi bu değer doktorun gözünde direk dış gebelik dicek.. Hakkımızda hayırlısı olsun inşAllah.. kızlar kısmetse pazar günü tatile gidiyorum.. ctesi günü bi daha kan veririmm.. inşAllah dış gebelik değildir.. dışsa eğer doktor yatış yapalım diicektir.. Allah ım sen koru Yarabbim.. düşürmesin ne olur böyle hastanelere.. Allah kimseye vermesin Yarabbim hastalık.. herkese sağlık versin inşAllah bana da..

olumsuz düşünme lütfen...hele bi sakin ol.degildir inş yaa...yarın bi git bakalım doktora ne dicek...Allah yardımcın olsun.melegin seninledir inş...benim olay uç bir nokta. okadar şanslı olabilecegimi düşünmüyorum.adetim gelse bi tedavi sürecine girsek diyorum ama nafile....

nasıl yani olabilir mi acaba Naz ya inşallah dediğin gibidir.. inşAllah Yarabbim.. Allah hiç birimizin gözünü yaşlı bırakmasın.. çok korkuyorum naz ben ya.. çok üzgünüm.. inşAllah yarabbim senin dediğin gibidir. inşAllah Allah ım

ya kızlarda bilir.benim bildigim böle.çift çizgi yumurtlama yakın mesajı veriyo.36 saat sonra bile çatlayabiliyorsun.dediigm sana moral vermek için degil.internete yaz çıkar...

valla adetin gelmediğine göre hla umut bitmiş sayılmaz.. ben doktora yarın gitmicem ctesi günü gidicem çünkü kanı 2 günde bir vermem lazım ya ctesi günü bi kan veririmm sonrasında da Allah büyük..

Bebişşş eltine allah sağlık acil şifa versin..
sanada şimdiden güzel bir tatil diliyorum..
benim lekelenmem başladı akşam ama çook açık kahve pembe gibi sabah baktım koyulaşıyor..
bir kaç gündür ateş ölçüyordum kafama göre tahminde bulunacaktım güya baktım ateşte hafiften düşüyor ..
tatil matil hayal oldu bizim için eşimle yine papaz olduk bakalım sonra ne olur

brdoner canım neden sevinmiyorsun dua edelim dediğin gibi çıkmasın bence hiç bekleme hemen doktora git bak tatil falan diyorsun ona göre erteleme yaparsınız bence bekleme yarını git bugün.

35.gün ateşim 36,6
ateş ölçme yöntemi benim vucudumda gecerliliğini yitirmiş gibi...
kızlar adet olamamak ne kötü bir şeymiş yaa..
sizce ne zamana kadar bekliyip doktora gitmeliyim.ilaçla adet olan var mı aranızda?ilk defa böyle oluyorum.ilaç alınca kac gün sonra başlıyor kanama?

CAN LAR DOKTORLAR konuştum yarına gel dedi.. ağlama sakın şu an için iyi dedi tahminen 15 günlük bir gebelikten bahsediyoruz bu değer çıkar ancak dedi hemen dış gebelik olucak değil dedi.. sen umutlu dik dur bakalım bi dedim.. inşAllah bu sefer tamam oldu diyeceğiz dedi.. tatile gidecektik iptal edelim mi dedim.. yarın bi muayeneni ol, kan testini ver bi seni göreyim sonraaa gidersin büyÜK İHTİmal bu doktor bana ne zaman iyimser konuşsa odasından ağlayarak çıktım Allah ımm sen koru Yarabbimm. sen kötü haberlerle karşılaştırma.. içim de biraz daha umut oluştu doktorla konuşunca.. Allah ım inşAllah hayırlısını kısmet eder.. hiç birimizi bekletmesin.. inşAllah..

valla ne diyeceğimi bilemiyorum..sizleride çok meşgul ettim ama kusura bakmayın.. belki Cenab-ı Allah sabrımı sınıyor .. inşAllah ben bu sınavı da hayırlısıyla geçerim o zaman diyorum.. tam gülüyorum hoop bir üzüntü ekleniyor.. kahverengi akıntım başladı şu an itibariyle.. Allah tan hayırlısı olsun inşAllah..

bdronerrrr süper yaa hadi hayırlı olsun bi hamişimiz daha çıktı, sen hiç umutsuz olma ve değere de takılma, benimde 77 çıkmıştı, ben de o zaman dış gebelik olabilirmi diye korkmuştum, başına kötü olaylar gelmiş o yüzden tedirgin olman normal ama bhcg değeri dış gebeliği belirlemiyor yani 100 de olsa 1000 de olsa farketmez, ama bence tatile gittiğin yerde mutlaka ultrasona gir, çünkü keseyi görmene daha var için rahat eder inşallah sağlıklı bir hamilelik olur çok tebrik ederim

evet canım bu bir sınav.Sen git kontrolünü ol.Benım de 4. haftada kahve akıntım oldu hatta bir kez kırmıızya döndü ama çok açık.İyi olacak emin ol

evet canım bu bir sınav.Sen git kontrolünü ol.Benım de 4. haftada kahve akıntım oldu hatta bir kez kırmıızya döndü ama çok açık.İyi olacak emin ol

canım bir kan testi ya da doktor muayenesi olmadan sakın ilaç kullanma

canım benimm hakkımızda hayırlısı ama ben hiç ne tatil ne de gebe modundayım.. içimden inanr mısın hiç sevinmek gelmiyor.. önceki durumlarda çok sevinmiştim bunda da sevinç yok bakarsın Allah yüzümü bu sefer sonunda güldürecektir.. Eşimi de çok yıprattım dün akşam hiç konuşamadık birbirimizle o kadar doluyduk ki ikimizde sarılıp uyuduk.. sabah işe gelirkende sadece el eleydik ama konuşmadık o bana bir tek üzülme diyor bende ona.. inşallah Allah ım yarına sonraki günlerde hayırlı güzel haberlerle karşılaştırır hepimizi.. çok öpüyorum.. ve hala hiç gebelik belirtim yok ama onu da şöyle düşündük :) anneminde bizlere olan gebeliklerinde hiç bulantısı olmamış dün akşam dedi ki belirtiler için üzülme son adetinin üzerinden 40 gün geçince ancak.. bu arada çok özür dilerim sarımtrak akıntım var.. ya ne desem boş.. Allah a hep dua ettim.. sevineceğimiz gebelikler kucağımıza alacağımız bebekler nasip etsin bizlere inşAllah diye. Hakkımızda hayırlısı bakalım..

kıyamam size yaaa canım benim, sabredin, inşallah güzel neticelenecek, belirti falan olmuyo canım bende sadece adet belirtisi vardı hatta bir kaç hafta adet olcakmış gibi hep sarı akıntı oldu ıslaklık hissediyodum adet geldi diye ödüm kopuyodu, hatta benim tam 4 ay sürekli karnım ve belim ağrıdı akıntı olması normal yarın ki değerin güzel çıkacak için daha da rahatlayacak inşallah

cnm bnm amin insallah..zaman o kadar cabuk geciorki sasiriosun..ben minigimi tanidimda 6 bucuk mm di dun gittigimde 36 cm olmus masallah..senin nasil gidior tatlim?
cnm bnm ben siizi hep takip ediorum genelde cepten yazdiklarinizi hep okuorum kim ne yapmis nasil olmus elimden geldiginde vakit buldukca bakiorum yani unutmadim tabiki sizleri..iyiyim cnm ne yapim dun doktordaydik seker yuklemem vardi bide gecen gun oglum vajinama ole bi tepioduku sanki gelmek ister gibi vajinamdan cikio sadim korktum doktora soledim once karindan bakti benm bebis basi asagida bnm anlattiklarimla da erken dogum riskimi var acaba die alttan da bakti ama cok sukur bi risk yokmus ole iste bnm durumlar fransizcaya calisiorum bebk alisverisleri fln fln derken bi bakmisim gun bitmis sicak havalarda ustelik mahfoluorum carpintim oluor bazen cok doktor normal dio ama rahatsiz edio insani..cok sukur az kaldi 1 ekim e..sen neler yapion tatlimm

cnm aklina kotu selyer getiripte kotu cagirma hersey guzel olucak akintini da fazla dert etme ustune adet gorenler bile var dinlen bisi yapma doktora gidene kadar bide bol su ic denio niyeyse bole durumlarda...insallah hersey guzel olur hakkinda..

ve diger kizlar hepinizi tek tek opuroummmm hepinize selaaaammm

bdroner canım güzel düşünelim inşallah hayırlısıyla bebeğin seninledir dua etmekten başka bişey gelmiyor elden canım kendine çok stres yapma lütfen bolca dinlen iş yapma güzel haberiini bekliyorum inşallah...
özlemcim selam epeydir yoktun arada uğra özletme kendini bebişinde iyi maşallah büyümüş yaa zaman ne çabuk geçiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…