- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.361
kızlar biz şimdi yola çıkıyoruz tatile gidiyorum bir hafta yokum
inşallah döndüğümde güzel haberler alırım
hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun canlarım...öpüyorum hepinizi
hsg çekilmeden adetinde düzensizlik yaşayan olmaz mı?
sonnur denk gelemiyoruzki cnm olurmu hiç öyle şey ..
bn yokken griyorsunuz bende her zman alıntılayıp kimse yokken bişiler karalamak istemiyorum ...
kızlar biz şimdi yola çıkıyoruz tatile gidiyorum bir hafta yokum
inşallah döndüğümde güzel haberler alırım
hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun canlarım...öpüyorum hepinizi
anladım soni...olmaz mııı koca bir beeeeeeennnnnn
datlum benimm aa ben sana kızamamkiii
ama dün sabah sana yazdım ateş topiğindende burdanda ondan öle dedim
kimse yoktu seni gördüm öle yazayım dedim yanii
:
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com yine gelmemişsin annecim ...
canım benım bak gördün mü her şey daha iyi olacakcan lar selamlar.. anlatayım hemen ne olduğunu doktora gittiimmm.. üstten muayene etti alttan şu an gerek yok dedi.. herşey normal görünüyor dedi.. kese zaten aramıyorum dedi.. rahme bakıyorum o da iyi dedi.. kandan sonra konuşalım dedi kan değerim yine çok düşük çıktı dğer 65 olmuş :26: doktor 45 dahi yetiyordu dedi.. ama düşük dedim.. görünürde sıkıntı yok dedi.. tabi oda yarını nasıl bilsin.. neyse en azından dış değilmiş ama.. rahimden anlıyorlar çünkü.. gönlün rahat olsun dedi.. bir hafta git gönlünce tatilini yap geldiğinde de bir hafta da bekle 15 gün sonra gel dedi.. Allah ım hayırlısını nasip etsin.. yani şu an yine beklemeye alındım açıkcası.. o progestaran mı ne ilaç var ya ondan verdi.. folic asidi yazdı ama konuşuruz onu dedi sonra iç istersen dedi sonra muayene geldiğinde bakarız ona dedi niye öyle anlamadım.. Yani an itibariyle akıntım devam ediyor. Doktor sabırlı ol diyor.. Ben hala endişe içindeyim.. ve beklemedeyim.. eşimde hala hiçbirşeye inanmıyor galiba yorumsuz kaptırma kendini diyor.. Allah tan hayırlısını diliyorum.. inşAllah güzel haberlerle karşılaştırsın beni, sizi heeerrkeesii.. Hepimize Allah ım tez vakitde bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.. çok rica ediyorum bu arada listede 3 temmuzu değiştirip hiç birşey yazmayalım sonra terslik olunca o yazıyı yine değiştirince de gözyaşı döküyorum..gördüğünüz üzere hiç hamile modum yok.. içimdende gelmiyor zaten Mevlam hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah.. Bu arada belki artık giremem.. daha hiç bir eşya hazırlamadım durumum net değil diye.. eve gdip hazırlık yapayım yarın kısmetse gidiyoruz.. uçaktanda korkuyorum Allah ım yardım etsin inşAllah.. kızlar hepiniz hakkınızı bana helal edin yola çıkıyorum.. Hepinizden Allah razı olsun.. hepinizi çok seviyorum.. inşAllah çok çok güzel haberllerle karşılarız birbirimizi..
iiçimi sızlattın be hale
MELİSSS
canım iyi tatiller bol bol dinlen eğlen
BAHAR ateşin hep böyle gider inşallah
BDRONER naptın canım merak ettim
SONİİİ kız sen işi bıraktın mı
denk gelemiyoruz bu ara
benım de annem var yarın da ablam ve yeğenlerim gelecek
daha da yoğun olacağım
can lar selamlar.. anlatayım hemen ne olduğunu doktora gittiimmm.. üstten muayene etti alttan şu an gerek yok dedi.. herşey normal görünüyor dedi.. kese zaten aramıyorum dedi.. rahme bakıyorum o da iyi dedi.. kandan sonra konuşalım dedi kan değerim yine çok düşük çıktı dğer 65 olmuş :26: doktor 45 dahi yetiyordu dedi.. ama düşük dedim.. görünürde sıkıntı yok dedi.. tabi oda yarını nasıl bilsin.. neyse en azından dış değilmiş ama.. rahimden anlıyorlar çünkü.. gönlün rahat olsun dedi.. bir hafta git gönlünce tatilini yap geldiğinde de bir hafta da bekle 15 gün sonra gel dedi.. Allah ım hayırlısını nasip etsin.. yani şu an yine beklemeye alındım açıkcası.. o progestaran mı ne ilaç var ya ondan verdi.. folic asidi yazdı ama konuşuruz onu dedi sonra iç istersen dedi sonra muayene geldiğinde bakarız ona dedi niye öyle anlamadım.. Yani an itibariyle akıntım devam ediyor. Doktor sabırlı ol diyor.. Ben hala endişe içindeyim.. ve beklemedeyim.. eşimde hala hiçbirşeye inanmıyor galiba yorumsuz kaptırma kendini diyor.. Allah tan hayırlısını diliyorum.. inşAllah güzel haberlerle karşılaştırsın beni, sizi heeerrkeesii.. Hepimize Allah ım tez vakitde bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.. çok rica ediyorum bu arada listede 3 temmuzu değiştirip hiç birşey yazmayalım sonra terslik olunca o yazıyı yine değiştirince de gözyaşı döküyorum..gördüğünüz üzere hiç hamile modum yok.. içimdende gelmiyor zaten Mevlam hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah.. Bu arada belki artık giremem.. daha hiç bir eşya hazırlamadım durumum net değil diye.. eve gdip hazırlık yapayım yarın kısmetse gidiyoruz.. uçaktanda korkuyorum Allah ım yardım etsin inşAllah.. kızlar hepiniz hakkınızı bana helal edin yola çıkıyorum.. Hepinizden Allah razı olsun.. hepinizi çok seviyorum.. inşAllah çok çok güzel haberllerle karşılarız birbirimizi..
Kızlar uzun süredir bebek istiyorum bıkmadan usanmadan dua edip bekliyorum meleğimi...Benim gibi olan eminim çok kişi vardır.Amacımız burada birbirimize destek olmak ,yardımcı olmak, birbirimizi anlamak olsun.Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum.....
[table="width: 750, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]DURUM[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[/tr]
[tr]
[td]passifflora[/td]
[td]12ağustos[/td]
[td] HAMİLEEE[/td]
[td]HOŞGELDİN DENİZ(7 Nisan)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beloved11[/td]
[td]19ağustos[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]HOŞGELDİN CEMRE(12 Nisan)[/td]
[/tr]
[tr]
[td]utopya06[/td]
[td]11ekim[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]HOŞGELDİN KUZEY EMİR[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cardelenss[/td]
[td]21ekim[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]HOŞGELDİN SARE[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sare88[/td]
[td]4kasım[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]kızımız yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pourqua[/td]
[td]24ocak[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]oğlumuz yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumiyet[/td]
[td]25ocak[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]kızımız yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mysea[/td]
[td]1 şubat[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td]oğlumuz yolda[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hepberaber[/td]
[td]1 Haziran[/td]
[td]HAMİLEEE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]olimbera[/td]
[td]8 Temmuz[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisbhr[/td]
[td]8 Temmuz[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hayal114[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]orlic[/td]
[td]20 Temmuz[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]snowflaken[/td]
[td]21 Temmuz[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bebisimolsun[/td]
[td]22 Temmuz[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]tondora[/td]
[td]???[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]naz034[/td]
[td]???[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]bdroner[/td]
[td]???[/td]
[td]BEKLEMEDE[/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
kızlar allah dileyen herkese versin birçok araştırma yapılmış olabilir eşinizle ve sizinle ilgili olarak fakat genetik araştırma yapılmadıysa mutlaka bunun üstüne gidin
selam olsun kızlar.bdroner canım hakkında hayırlısı olsun.bence bebişin seninle...sen içini ferah tut..
bu arada kızlar ben hala ama hala adet olamadım.hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum.inşallah devamı gelmez.yani adetlerim düzenlidir diye seviniyordum şimdi o özelligim de gitti hee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?