Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sonnur denk gelemiyoruzki cnm olurmu hiç öyle şey ..
bn yokken griyorsunuz bende her zman alıntılayıp kimse yokken bişiler karalamak istemiyorum ...

kızlar biz şimdi yola çıkıyoruz tatile gidiyorum bir hafta yokum
inşallah döndüğümde güzel haberler alırım
hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun canlarım...öpüyorum hepinizi

hsg çekilmeden adetinde düzensizlik yaşayan olmaz mı?

olmaz mııı koca bir beeeeeeennnnnn

sonnur denk gelemiyoruzki cnm olurmu hiç öyle şey ..
bn yokken griyorsunuz bende her zman alıntılayıp kimse yokken bişiler karalamak istemiyorum ...

datlum benimm aa ben sana kızamamkiii
ama dün sabah sana yazdım ateş topiğindende burdanda ondan öle dedim
kimse yoktu seni gördüm öle yazayım dedim yanii

kızlar biz şimdi yola çıkıyoruz tatile gidiyorum bir hafta yokum
inşallah döndüğümde güzel haberler alırım
hepinizi seviyorum kendinize iyi bakın Allaha emanet olun canlarım...öpüyorum hepinizi

çook güzelll bir tatil olsun inş bol boll dinlennn

heheh bende yola çıkamıyorumm şuan biizmde yolda olmmaız gerekiyordu hazırlıklarımı yaptım ama son anda benimki huysuzluk edince planlar alt üst oldu

baharcım üzülme yaa Rabbim hepimize verecek inş.
bugunde cumartesıkı kımse olmaz artık ben calar ben oynarım
yumurtlama gunlerımde (tahmını tabı) hep kocişle kötü oluyoss bu bir tesadüfmu acebbaa bu ayda sadece 1 kez denedık
üffff
derya nerde yaa ortada yok???

can lar selamlar.. anlatayım hemen ne olduğunu doktora gittiimmm.. üstten muayene etti alttan şu an gerek yok dedi.. herşey normal görünüyor dedi.. kese zaten aramıyorum dedi.. rahme bakıyorum o da iyi dedi.. kandan sonra konuşalım dedi kan değerim yine çok düşük çıktı dğer 65 olmuş :26: doktor 45 dahi yetiyordu dedi.. ama düşük dedim.. görünürde sıkıntı yok dedi.. tabi oda yarını nasıl bilsin.. neyse en azından dış değilmiş ama.. rahimden anlıyorlar çünkü.. gönlün rahat olsun dedi.. bir hafta git gönlünce tatilini yap geldiğinde de bir hafta da bekle 15 gün sonra gel dedi.. Allah ım hayırlısını nasip etsin.. yani şu an yine beklemeye alındım açıkcası.. o progestaran mı ne ilaç var ya ondan verdi.. folic asidi yazdı ama konuşuruz onu dedi sonra iç istersen dedi sonra muayene geldiğinde bakarız ona dedi niye öyle anlamadım.. Yani an itibariyle akıntım devam ediyor. Doktor sabırlı ol diyor.. Ben hala endişe içindeyim.. ve beklemedeyim.. eşimde hala hiçbirşeye inanmıyor galiba yorumsuz kaptırma kendini diyor.. Allah tan hayırlısını diliyorum.. inşAllah güzel haberlerle karşılaştırsın beni, sizi heeerrkeesii.. Hepimize Allah ım tez vakitde bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin.. çok rica ediyorum bu arada listede 3 temmuzu değiştirip hiç birşey yazmayalım sonra terslik olunca o yazıyı yine değiştirince de gözyaşı döküyorum.. gördüğünüz üzere hiç hamile modum yok.. içimdende gelmiyor zaten Mevlam hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah.. Bu arada belki artık giremem.. daha hiç bir eşya hazırlamadım durumum net değil diye.. eve gdip hazırlık yapayım yarın kısmetse gidiyoruz.. uçaktanda korkuyorum Allah ım yardım etsin inşAllah.. kızlar hepiniz hakkınızı bana helal edin yola çıkıyorum.. Hepinizden Allah razı olsun.. hepinizi çok seviyorum.. inşAllah çok çok güzel haberllerle karşılarız birbirimizi..

canım benım bak gördün mü her şey daha iyi olacak
sen kendine dikkat et,fazla hoplama zıplama havuza da girme
varsa bir hakkım üzerinde helal olsun canım benim
dönünce bomba gibi karşılayacaksın bizi
inanıyorum ve istiyorum
moralini yüksek tut annesi
iyi tatiller

evet deryaamm 1 ay çalışıp tatil paramı çıkartayım dedim
ahada bak denk geldikk gelsene kıızzz

maşallahh bak ne güzel sorun yok demiş doktorunda sonuna kadar iyi olur umarım..
benimde hakkım helal olsun sende et..

kendini çok yormadan ama kafayada takmadan miss gibi bir tatil olur inş.. öptüm tatlım

kızlar allah dileyen herkese versin birçok araştırma yapılmış olabilir eşinizle ve sizinle ilgili olarak fakat genetik araştırma yapılmadıysa mutlaka bunun üstüne gidin

maşallahh bak ne güzel sorun yok demiş doktorunda sonuna kadar iyi olur umarım..
benimde hakkım helal olsun sende et..

kendini çok yormadan ama kafayada takmadan miss gibi bir tatil olur inş.. öptüm tatlım[/QUOTE]

bırakıp gidemedim bi türlüü hemen eve glip bakayım dedim naaptınız diye şu andan itibaren bende saldım :)) Cenab-ı Allah hakkımızzda hayırlısını versin inşAllah canım benimm çok çok sağol benim pek fazla bilgim yok sizlere çok yardımcı olamadım ama sizlerden çok şey öğrendim öğreniyorum.. hakkım varsada helal olsun.. hadi ben gidip bavul yapayım bakalım çok öptüm

selam olsun kızlar.bdroner canım hakkında hayırlısı olsun.bence bebişin seninle...sen içini ferah tut..
bu arada kızlar ben hala ama hala adet olamadım.hayatımda ilk kez böyle bir şey yaşıyorum.inşallah devamı gelmez.yani adetlerim düzenlidir diye seviniyordum şimdi o özelligim de gitti hee.

nazcım sanada selamm eee sen doktora neden gitmedin cnm mutlaka bir sebebi olmalı bu durumun
belki çok basit bir sebep belkide önemli gidip öğren bakalım ne dicek doktor :44:

günaydın canlar iyi pazarlar diliyorum hepinize.
bu saatte hepiniz mışıl mışıl uyurken ben çabalamaya devam ediyorum.
ateşimi ölçüyorum ama hergün aynı saatte değil malesef.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tablom bu şekilde ama yarın asıl bat benim.çünkü 16.gün çatlamışım.
zaten düşüşe geçti.ben 36,4ile adet olurum.hamile kalmam için benim ateşimin 36,7ve üzerinde olması lazım.
hem olsaydı testte kesin çıkardı çünkü aynı zamanda erken gebelik testiydi.yani çok düşük hcg yi bile algılıyormuş.
ayrıca benim artık korkum kist falan olmasından dolayı adetimin gecikmesi.
ve şu progestandanda korkuyorum.çok düzensiz kullandım sadece 7 8 gün falan sanırım.
belim ağrıyor ama yorgunluktan mı yoksa adet olcağımdan mı çözemedim.
sabah bu saatlerde kalkıyorum gece geç saatlerde yatıyorum.
sizler nasılsınız baakalım.
olicim canım arkadaşım yeni ay yeni umut inşallah bu seferki aşılaman tutacak.
bdroner tatlım çok tebrik ederim allah tamamına erdirsin.dualarım seninle inşallah bişeycik olmayacak.
sonnur annem işten çıkmışsın.hadi yatmaya devam.
nazcım bi doktora git canım bence bu kadar gecikmesi normal değil.ve hala ateşin yüksek gidiyorsa bi kan tahlili yaptır belki geç yumurtladın geç döllendi.
bebişimde tatile gitmiş inşallah tatilde bebişi gelir ona.
orlic canım sen ne alemdesin.tedaviye devammı.
nilayıda göremedim.şöyle bi okudum ama.
pasim de iyidir canomda iyidir inşallah
deryoşumun da misafirleri gelmiş hoşgelmiş.çok yorma bebeğim kendini.
hayal de sanırım ortalarda yok
başka kimse varmı unuttuğum varsa kusura bakmasın kafam dalgın azcık.
hepinizi seviyorum öpüyorum kızlar
her şey inşallah gönlünüzce olsunnnnnnnnnnnnnnnnnn:13::13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…