- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.301
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim bi mucize de sana gönderir cnm
olim çok sağol canım inşallah sağlığımız yerinde olsunda bebişimiz de gelir hayırlısıyla tatlım
inşallah ateşiniz bir süpriz yapar bize ve güzl haberler verirsiniz olicim
evet ya bu tatil bana iyi gelecek inşallah.. bakarsınız orda bebişi tutturup gelirim
hemde nasılllllllll
antalya kemer tarafı canım aslında izmir düşünmüştük ama vazgeçtik sonradan uzak diye
çok istiyodum izmiri gezmeyi kısmet belki seneye
sende demişsin tatile gitcez diye nereye gidiyosunuz pamuğu yorma bak annesi sakın
kızlar ben ne zaman adet olacam yaaa???
bugün 34. gün bitti.ateşim de hala yüksek....
hiç bir adet belirtisi yok ayrıca
canım sen geç yumurtladın galiba başka sebebi olamaz
ateşin kaç çıktı bugün
keşke baştan ölçseydin ateşini
ateşim 36,5 çıktı.bana göre çook yüksek bi değer...36,1 ile falan adet oluyorum.
ateşim 36,5 çıktı.bana göre çook yüksek bi değer...36,1 ile falan adet oluyorum.
canım seni hiç tanımıyorum ama sitede dikkatimi çektin dünden beri sana dua ediyorum hakkında hayırlısı olsun.
selamlar..
kan değeri veriyorum.. 23.. pek parlak görünmüyor canım daha da çok sıkıldı.. hayırlısı ne diyim.
selamlar..
kan değeri veriyorum.. 23.. pek parlak görünmüyor canım daha da çok sıkıldı.. hayırlısı ne diyim.
hcg değerin bu demi?
yumurtlaman geç olmuş olabilirmi?
bi arkadaşımızın daha değeri böle idi yani 24 ..bebeği şuanda kucağında umutlandırmak için söylemiyorum seni ama geç yumurtladıysan değerin iyi geldi bana ?
hcg değerin bu demi?
yumurtlaman geç olmuş olabilirmi?
bi arkadaşımızın daha değeri böle idi yani 24 ..bebeği şuanda kucağında umutlandırmak için söylemiyorum seni ama geç yumurtladıysan değerin iyi geldi bana ?
canım ben bu ay ovulas.testi kullandım 15.gün yumurtladığımı gördüm çift çizgi oldu yani.. bugünde 16. gün oluyor.. üzgünüm de Allah hayırlısı versin inşAllah
canım kaç gün gecikti adetinnn
neden böyle yapıyorsun geç döllenme belli kii
sevinelim bu habere nolurr hadiiii
Allah senden de razı olsun bitanemmbugün sana Allah razi olsun diye diye bi hal oldum inşAllah hayırlısı olurda hiç sevinmedim tabi aksine çok da üzüldüm ama Allah a çok dualar ettik bana bu konuda inşAllah olmazda üzüntü varsa kısmetimde hakkımda hayırlısı olsun inşAllah.. şimdi yarın doktoru bi arıcam o da olumsuz konuşur üzüntü yanii de ne yapayım canım benim adetimin 15.günü yumurtladığımı gördüm testde bugünde 16.gün.. adetiminde bugün 30. günü
belki 2.kez yumurtladın ve o döllendii
neden kötüyü düşünüyorsun lütfenn yapma bebeğin seninle
ve Rabbim istedikten sonra da hep seninle olacak
yok olmaz maalesef dediğin gibi çünkü sonrasında ilişki olmadı son ilişki adetimin 15.günü oldu.. Yaa inan çok üzgünüm.. sanırım dış gebelik yine.. inan kelimeler takıldı boğazıma.. çok sağolun kızlar.. çıkayımda gidip uyuyayım biraz.. çok öptüm hayırlısı olsun inşAllah
selamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?