Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh rabbim bi mucize de sana gönderir cnm

yormam canım doktor amcamız izin verdi
biz de Köyceğize gideceğiz

kızlar ben ne zaman adet olacam yaaa???
bugün 34. gün bitti.ateşim de hala yüksek....
hiç bir adet belirtisi yok ayrıca

selamlar..
kan değeri veriyorum.. 23.. pek parlak görünmüyor canım daha da çok sıkıldı.. hayırlısı ne diyim.

selamlar..
kan değeri veriyorum.. 23.. pek parlak görünmüyor canım daha da çok sıkıldı.. hayırlısı ne diyim.

hcg değerin bu demi?
yumurtlaman geç olmuş olabilirmi?
bi arkadaşımızın daha değeri böle idi yani 24 ..bebeği şuanda kucağında umutlandırmak için söylemiyorum seni ama geç yumurtladıysan değerin iyi geldi bana ?

evet evet aynı kişiiyi mi kastediyoruz kucağında bebeğii
hamilemz varrr yupppiiiiiiiiii

canım ben bu ay ovulas.testi kullandım 15.gün yumurtladığımı gördüm çift çizgi oldu yani.. bugünde 16. gün oluyor.. üzgünüm de Allah hayırlısı versin inşAllah

canım ben bu ay ovulas.testi kullandım 15.gün yumurtladığımı gördüm çift çizgi oldu yani.. bugünde 16. gün oluyor.. üzgünüm de Allah hayırlısı versin inşAllah

belki 2.kez yumurtladın ve o döllendii
neden kötüyü düşünüyorsun lütfenn yapma bebeğin seninle
ve Rabbim istedikten sonra da hep seninle olacak

canım kaç gün gecikti adetinnn
neden böyle yapıyorsun geç döllenme belli kii
sevinelim bu habere nolurr hadiiii

bugün sana Allah razi olsun diye diye bi hal oldum inşAllah hayırlısı olurda hiç sevinmedim tabi aksine çok da üzüldüm ama Allah a çok dualar ettik bana bu konuda inşAllah olmazda üzüntü varsa kısmetimde hakkımda hayırlısı olsun inşAllah.. şimdi yarın doktoru bi arıcam o da olumsuz konuşur üzüntü yanii de ne yapayım canım benim adetimin 15.günü yumurtladığımı gördüm testde bugünde 16.gün.. adetiminde bugün 30. günü

Allah senden de razı olsun bitanemm
ama yıne diyorum belki 2.bir yumurta oldu ve o döllendi neden böyle düşünmüyoruz
hadi nolur yüzün gülsün
endişen çok çok normal anlamaya çalışıyorum
ama iyi olacak gör bak

belki 2.kez yumurtladın ve o döllendii
neden kötüyü düşünüyorsun lütfenn yapma bebeğin seninle
ve Rabbim istedikten sonra da hep seninle olacak

yok olmaz maalesef dediğin gibi çünkü sonrasında ilişki olmadı son ilişki adetimin 15.günü oldu.. Yaa inan çok üzgünüm.. sanırım dış gebelik yine.. inan kelimeler takıldı boğazıma.. çok sağolun kızlar.. çıkayımda gidip uyuyayım biraz.. çok öptüm hayırlısı olsun inşAllah

canım ismin neydi
dua edeceğim senin için
iyi geceler tatlım

selamlar..

canım gayet iyi işte.daha nolsun. o sonuç bende olsaydı havalara uçmuştum.1,20 çıkmışken sonucum hala adet olmadığım için acaba diyorum...salı gününe kadar olmazsam yeni bi kan testi yaptırmayı düşünüyorum.canını hiç sıkma.bebeğin Allahın izni ile seninle.darısı bizim başımızaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…