Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

rezene yakaldı bizi eyvaahhhhoşgeldin canım
Sağlığına dikkat et bebişimm ALLAH'a emanet ol dualarımdasınız hepiniiz
merAK ETME gelen annem ve ablam olunca zaten bir iş yapmıyorum
oy nilayım merak etme soniye de dedim zaten iş miş yaptığım yok

canımm bende iyim bende yoğunum memleketten yeğenim geldi onunla takılıyoruz

bakalım kaç bahar daha geçecek Anne olabilmemiz için..............

anne ablaa ohh miss tadını çıkar tatlım
benimde yeğenim geldi sevindim ama yine işler bana kalıyooo

anne ablaa ohh miss tadını çıkar tatlım
benimde yeğenim geldi sevindim ama yine işler bana kalıyooo

Kızlaaarrrrr hepinizi çok özlediimmmmm sizsiz olmuyoorrr hepimiz tek tek sıfırlanıyoruzz baharımm seni merak ettimmm :26:

herkes bir yanda yaaa
özledim valla çılgın sohbetlerimizi
Melis çip çip yüzüyordur şimdi oh misss
siz geleceksiniz bu sefer ben tatile gideceğim
ama olsun biz sonbahar da güzel toplaşırız nasılsaa
öpüyorum canlarım seviyorum sizi

kızlar selam napıyosunuz.bende sizi özledim.bugün doktora gittim.cumartesi nihayetinde rahim filmi çektiriyorum.anestesizili çekim olacak.bu arada alttan da muayene etti. kist vs bişey yok temiz dedi.inş filmde temiz çıkar

yarın doktora gidiyorum hesaplamalarıma göre ramazanın ilk gününefln gelecek ne kafasızım nasıl hesap etmişim blmedim klomeni çift kullanırsam ramazan arefesinde olur tek kullanırsam ramazanın 3. gününe fln denk gelebilir bakalım hayırlısı olsun eşimde bende orucumzu tutamıycaz o gün sanırım cnm sıkıldı bunada ...
bahar adetin teşrif etmiş cnm ..................

oliiiiiiiii bebeğimmmm çok özledimmmm ay bi iki gün ama çok uzun geldi bana.
diğer kızlar sizleride özledim.geçmişi okuyamadım beni merak edenler varsa evet adet oldum dün oldum hemde
hayırlısını istedim hayırlısı buymuş demekki.artık bu konuda bişey düşünmek istemiyorum inanın kusturdu artık bu bebek mevzusu
evliliğimizin bile tadı kaçıyor bu yüzden.
bizler şanssız kişileriz.anne olmak için uğraşıyoruz çabalıyoruz ama buna rağmen olamıyoruz.hepimiz çok şükür sağlıklıyız ama bazen isyan noktasına geliyoruz.
allahım isyan ettirmesin.demekki bizim için hayırlısı böylesi belkide bizim için anne olamamak hayırlıdır.ne bileyim bu düşünceye girmeye başladım artık.
vazgeçtim her şeyden aşılama ve diğer aşamalar hepsinden vazgeçtim.bu yoğun zamanımda gelmesi iyi oldu inanın karalar bağlamadım.
ama ne olursa olsun ister tatil ister başını kaşıyamayacak zamanlar olsun yinede aklımızdan çıkmıyor.
bu konu artık saplantı oldu ve korkuyorum kendimden düşüncelerimden.gerçekten çok ama çok korkuyorum beni boğan bunaltan asabi olmama neden olan bu konudan.
insanlara tahammülüm yok bebek kelimesini duymaya birinin sanada nasip etsin demesine hiçbişeye tahammülüm kalmadı.
aslında herkes bize iyi şeyler söylüyor ama biz tahammülsüzleştik ve bu duruma kendimiz kendimizi getirdik.
belki bilmeyerek istemeyerek birbirimizi etkiledik.araştıra araştıra bilmediğimiz bişey kalmadı.
inanın bunları bilmeden önce karnımdaki gaz sancılarını bile bebek var diye düşünürdüm.
neyse fazla uzatmayacağım ben bi süre daha yokum.ama bunu bilin ki sizleri çok ama çok seviyorum.
allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah güzel günler bizleri bekler.

emin ol bahar biz yine iyiyiz bu kadar süreye rağmen ..yaşadıklarımızda normal kendimi düşünüyorumda adet olduğumda kötüyüm sonra gayet iyi ve normalim hatta pozitif ötesi ..
yaşadıklarımız hissettiklerimiz gayet normal ,insanların sözlerinin batması ,herşyi bebeğe yormak v.s olmasa inan garip olurdu yani bu durumlar bize has değil bu süreçte ineternet ortamında olsun olmasın herkez böyle ..rabbim bize yinede iyi güç ve sabır vermiş ...
kendi adıma bende seni çok özledim dönmeni dört gözle bekliyorum öpüldün...

selam kızlarrr

baharcım seni merak ettim bakayım dedim topige
adetin gelmiş ((
üzüldüm kuzum ama olsun dediğin gbi pozitif olmak zorundayız
hepimizin bi sınavı var inş rabbim bigün yüzümüzü güldürecek
sıkma canını sakın..

halecimmm aşılaman hayırlı olur inş mübarek ayda bebeğin gelir sana
en güzel bayram hediyen olur kuzum

amin deryacımmm aminnn ..inşallah bu kez olur senelerdir yaptıklarımın faydası bu ayda buluşur umarım
tabi kontrole gidip aşılamaya engel durumumuz varmı yokmu yarın belli olacak kist fln yoksa bile bana bi ödül gibi olur hayırlısını diliyorum tabi birde bi bebiş diliyorum

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn kuzucum inşşşş
yoktur yoktur kist missstt dur hele çağırma şmdiden
allahın izniyle bu güzel ayda hepimizin yüzü gülsün canım
gönülden dua ediyorum herbiriniz için..
şöyle bi güzel halay çekelim yaaaaaaaaa
köreldik kaç aydır
bende bu ay çok hırs yaptımmmmmm
görümceme böööyle yapmak istiyommmmmmmmm sonrada böyleeee

olii kızz allah nasip ederse ramazanın ilk günü memleketteyimmmm
geliirm ziyaretine

baharr aynenn sana katıla katıla katılıyorummm mübarek insanlarız bizz sabır işi bizimki olacak ama bir gün olacakk

hoşgeldin tatlımmm

bende görümceme böyle sonradaaaa bunuu

hakkında hayırlısı canım keske kafaya takmamak elımızde olsa ama nerdee uzuldugumuzle takdıgımızla kalıyoruz allah daha fazla bekletmedn nasıp eder ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…