- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.401
rezene yakaldı bizi eyvaahhhkızlar buldum sizi (hepberaber,karanfilce,olimbera)ateş topiğine gelmeyince ben de başka yerlere aktım, bir baktım buradayım:)
baharında ateş tablosunu gördüm burada iyi gidiyor dpo 14 te hayırlısı
ayrıca herkese iyi akşamlar
merAK ETME gelen annem ve ablam olunca zaten bir iş yapmıyorumSağlığına dikkat et bebişimm ALLAH'a emanet ol dualarımdasınız hepiniiz
oy nilayım merak etme soniye de dedim zaten iş miş yaptığım yokslm hepınızeeee
gcmıse şöle bır goz attım daa
behıye tatlım gonlunu ferah tut stres yapma bebişin ınsallah senınledır kutlama yapıcaz ama sözmü bu boyle olmadı
oli bahar stres yapmayın bu alısık oldugumuz durum zaten gelmelı surprz degıl artık zamanı beklıcez allahım daha fazla bekletmez ınsallah
sonnur sende ıyısındır umarım
orlıcım senı bılıyorum zaten gorusucez senınle bugun ılgılenemedım pek senınle
melis cgm iyi tatıller olsun tek gıdıp cıft donenlerden ol ınsalllahhhh
hepberaber sende mısafır agırlıgım derken yorma kendını tatlmmm
kım kaldıııııııı???????????gerı kalan herkezıde operım o zaman olarmıııı
bugün işlerim vardı sabahtan çıktım evden cnm şimdi girebiliyorum ancak..
daha iyiyim hamd olsun..
sen nasılsın?
baharcım ateşin düşmüş ama adetin neden gecikti bu ay anlamadım .:44:..hayırlısı olsun ve bayram şekerlerimiz gelsin ..yeniyıl sevgililer günü evlilik yıldönümü doğum günüsü artık gelsinnn yahuuuu
daha iyiyim hamd olsun..
sen nasılsın?
baharcım ateşin düşmüş ama adetin neden gecikti bu ay anlamadım .:44:..hayırlısı olsun ve bayram şekerlerimiz gelsin ..yeniyıl sevgililer günü evlilik yıldönümü doğum günüsü artık gelsinnn yahuuuu
rezene yakaldı bizi eyvaahhhhoşgeldin canım
merAK ETME gelen annem ve ablam olunca zaten bir iş yapmıyorum
oy nilayım merak etme soniye de dedim zaten iş miş yaptığım yok
daha iyiyim hamd olsun..
sen nasılsın?
merAK ETME gelen annem ve ablam olunca zaten bir iş yapmıyorum
oy nilayım merak etme soniye de dedim zaten iş miş yaptığım yok
hoşgeldin canım
Kızlaaarrrrr hepinizi çok özlediimmmmm sizsiz olmuyoorrr hepimiz tek tek sıfırlanıyoruzz baharımm seni merak ettimmm :26:
yarın doktora gidiyorum hesaplamalarıma göre ramazanın ilk gününefln gelecek ne kafasızım nasıl hesap etmişim blmedim klomeni çift kullanırsam ramazan arefesinde olur tek kullanırsam ramazanın 3. gününe fln denk gelebilir bakalım hayırlısı olsun eşimde bende orucumzu tutamıycaz o gün sanırım cnm sıkıldı bunada ...
bahar adetin teşrif etmiş cnm ..................
oliiiiiiiii bebeğimmmm çok özledimmmm ay bi iki gün ama çok uzun geldi bana.
diğer kızlar sizleride özledim.geçmişi okuyamadım beni merak edenler varsa evet adet oldum dün oldum hemde
hayırlısını istedim hayırlısı buymuş demekki.artık bu konuda bişey düşünmek istemiyorum inanın kusturdu artık bu bebek mevzusu
evliliğimizin bile tadı kaçıyor bu yüzden.
bizler şanssız kişileriz.anne olmak için uğraşıyoruz çabalıyoruz ama buna rağmen olamıyoruz.hepimiz çok şükür sağlıklıyız ama bazen isyan noktasına geliyoruz.
allahım isyan ettirmesin.demekki bizim için hayırlısı böylesi belkide bizim için anne olamamak hayırlıdır.ne bileyim bu düşünceye girmeye başladım artık.
vazgeçtim her şeyden aşılama ve diğer aşamalar hepsinden vazgeçtim.bu yoğun zamanımda gelmesi iyi oldu inanın karalar bağlamadım.
ama ne olursa olsun ister tatil ister başını kaşıyamayacak zamanlar olsun yinede aklımızdan çıkmıyor.
bu konu artık saplantı oldu ve korkuyorum kendimden düşüncelerimden.gerçekten çok ama çok korkuyorum beni boğan bunaltan asabi olmama neden olan bu konudan.
insanlara tahammülüm yok bebek kelimesini duymaya birinin sanada nasip etsin demesine hiçbişeye tahammülüm kalmadı.
aslında herkes bize iyi şeyler söylüyor ama biz tahammülsüzleştik ve bu duruma kendimiz kendimizi getirdik.
belki bilmeyerek istemeyerek birbirimizi etkiledik.araştıra araştıra bilmediğimiz bişey kalmadı.
inanın bunları bilmeden önce karnımdaki gaz sancılarını bile bebek var diye düşünürdüm.
neyse fazla uzatmayacağım ben bi süre daha yokum.ama bunu bilin ki sizleri çok ama çok seviyorum.
allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah güzel günler bizleri bekler.
selam kızlarrr
baharcım seni merak ettim bakayım dedim topige
adetin gelmiş((
üzüldüm kuzum ama olsun dediğin gbi pozitif olmak zorundayız
hepimizin bi sınavı var inş rabbim bigün yüzümüzü güldürecek
sıkma canını sakın..
halecimmm aşılaman hayırlı olur inş mübarek ayda bebeğin gelir sana
en güzel bayram hediyen olur kuzum
amin deryacımmm aminnn ..inşallah bu kez olur senelerdir yaptıklarımın faydası bu ayda buluşur umarım
tabi kontrole gidip aşılamaya engel durumumuz varmı yokmu yarın belli olacak kist fln yoksa bile bana bi ödül gibi olur hayırlısını diliyorum tabi birde bi bebiş diliyorum
yarın doktora gidiyorum hesaplamalarıma göre ramazanın ilk gününefln gelecek ne kafasızım nasıl hesap etmişim blmedim klomeni çift kullanırsam ramazan arefesinde olur tek kullanırsam ramazanın 3. gününe fln denk gelebilir bakalım hayırlısı olsun eşimde bende orucumzu tutamıycaz o gün sanırım cnm sıkıldı bunada ...
bahar adetin teşrif etmiş cnm ..................
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn kuzucum inşşşş
yoktur yoktur kist missstt dur hele çağırma şmdiden
allahın izniyle bu güzel ayda hepimizin yüzü gülsün canım
gönülden dua ediyorum herbiriniz için..
şöyle bi güzel halay çekelim yaaaaaaaaa
köreldik kaç aydır
bende bu ay çok hırs yaptımmmmmm
görümceme böööyle yapmak istiyommmmmmmmmsonrada böyleeee
hoşgeldin tatlımmm
bende görümceme böylesonradaaaa bunuu
oliiiiiiiii bebeğimmmm çok özledimmmm ay bi iki gün ama çok uzun geldi bana.
diğer kızlar sizleride özledim.geçmişi okuyamadım beni merak edenler varsa evet adet oldum dün oldum hemde
hayırlısını istedim hayırlısı buymuş demekki.artık bu konuda bişey düşünmek istemiyorum inanın kusturdu artık bu bebek mevzusu
evliliğimizin bile tadı kaçıyor bu yüzden.
bizler şanssız kişileriz.anne olmak için uğraşıyoruz çabalıyoruz ama buna rağmen olamıyoruz.hepimiz çok şükür sağlıklıyız ama bazen isyan noktasına geliyoruz.
allahım isyan ettirmesin.demekki bizim için hayırlısı böylesi belkide bizim için anne olamamak hayırlıdır.ne bileyim bu düşünceye girmeye başladım artık.
vazgeçtim her şeyden aşılama ve diğer aşamalar hepsinden vazgeçtim.bu yoğun zamanımda gelmesi iyi oldu inanın karalar bağlamadım.
ama ne olursa olsun ister tatil ister başını kaşıyamayacak zamanlar olsun yinede aklımızdan çıkmıyor.
bu konu artık saplantı oldu ve korkuyorum kendimden düşüncelerimden.gerçekten çok ama çok korkuyorum beni boğan bunaltan asabi olmama neden olan bu konudan.
insanlara tahammülüm yok bebek kelimesini duymaya birinin sanada nasip etsin demesine hiçbişeye tahammülüm kalmadı.
aslında herkes bize iyi şeyler söylüyor ama biz tahammülsüzleştik ve bu duruma kendimiz kendimizi getirdik.
belki bilmeyerek istemeyerek birbirimizi etkiledik.araştıra araştıra bilmediğimiz bişey kalmadı.
inanın bunları bilmeden önce karnımdaki gaz sancılarını bile bebek var diye düşünürdüm.
neyse fazla uzatmayacağım ben bi süre daha yokum.ama bunu bilin ki sizleri çok ama çok seviyorum.
allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah güzel günler bizleri bekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?