- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.441
merhaba arkidişler.sonunda 5 aydır kaçtığım hsg den kurtuldum.hastaneye gidene kadar eşime 2-3 defa ben vazgectim çektirmicem dedim.ayaklarım hep geri geri gitti.eşim çok moral verdi sağolsun.hastaneye ulaştık ben başladım ağlamaya.ama nasıl korkuyorum.sanki açık kalp ameliyatına giricem ha..hayatımda hiç bayılmadım onun heyecanı var.neyse içeri aldılar.anestezi uzmanı da geldi. damar yolunu açtı.kırk kere soru sordum.acıyacak mı doktorum nerde? o yapacak demi?siz anestezi doktorusunuz demi vs vs...adam en sonunda sakinleştirici yapalım istersen dedi.ben de çok konuştum galiba dedim ve sustum.sonra doktorum geldi.ilacı vermeye başladılar.benim uykum geliiooo demeye kalmadı tam 10 sn içinde bayılmışım.sonra eşim yanımda beni uyandırmaya çalışıyor.üstümü de giydirmiş sağolsun.ama çok kanamam olmuş.20 dk uzandım sonra kendime iyice geldim.asıl önemli konu....sonuçlarım tertemiz bu ay koruncaz.diğer aya adetin 3. günü çağırdı doktorum.en büyük kabusum bitti kızlar.bu arada iyiki anestezili olmuşum.eve geldigimde çok sancım vardı.ağrı kesici aldım ama o etki edene kadar 1 saat ağrı çektim.sonrası böyleyse demek ki yapılma aşamasında çok daha kötü olurdum diye düşünüyorum.neyse haber vereyim dedim...
nazz geçmiş olsun canım sonunda kurtuldun
çok sukur sorunsuz hallomus gecmıs olsun...sonuclar da temızmıs gozun aydın....
darısı basıma artıkınburda bı ben kaldım heralde hsg cekılmeyen ormalde dr 8.ay da gel dedıde belkı bu ay reglımde gıderım bana bellı olmz
birde naz anestezı ıcın ekstra ne kadar ucret odedın ozelde mı cekıldın ?muhtmelen bende anestezı alıcam bana bıraz bılgı vereblırsın?
canım ne sormak istersen sorabilirsin tabiki..ben istanbulda yaşıyorum.sende istanbuldamısın?benim gittigim doktor anestezili çekim yapıyor zaten.normal çekimi pek desteklemiyor.kendini kasarsan açık olan kanallar bile tıkalı çıkabiliyormuş. hele ki benim gibi üst düzey stresli biriysen kesinlikle anestezili tavsiye ediyorum.şuan hiç çekilmemiş gibiyimfiyatına gelince 12 tl muayene 250 tl da hsg ücreti.anestezi almazsan 150 TL miş.hastanede benimle epey ilgilendiler.anestezi uzmanını çileden çıkardım mesela. kısaca fena bir yer degildi.bir an önce çektir canımcım...
naz adetin gelmiş seninde Allah ım hayırlısını nasip etsin.. inşAllah rahim filmin temiz çıkar.. bebeğinde kendi imkanlarıyla tez vakitde gelir inşAllah
merhaba arkidişler.sonunda 5 aydır kaçtığım hsg den kurtuldum.hastaneye gidene kadar eşime 2-3 defa ben vazgectim çektirmicem dedim.ayaklarım hep geri geri gitti.eşim çok moral verdi sağolsun.hastaneye ulaştık ben başladım ağlamaya.ama nasıl korkuyorum.sanki açık kalp ameliyatına giricem ha..hayatımda hiç bayılmadım onun heyecanı var.neyse içeri aldılar.anestezi uzmanı da geldi. damar yolunu açtı.kırk kere soru sordum.acıyacak mı doktorum nerde? o yapacak demi?siz anestezi doktorusunuz demi vs vs...adam en sonunda sakinleştirici yapalım istersen dedi.ben de çok konuştum galiba dedim ve sustum.sonra doktorum geldi.ilacı vermeye başladılar.benim uykum geliiooo demeye kalmadı tam 10 sn içinde bayılmışım.sonra eşim yanımda beni uyandırmaya çalışıyor.üstümü de giydirmiş sağolsun.ama çok kanamam olmuş.20 dk uzandım sonra kendime iyice geldim.asıl önemli konu....sonuçlarım tertemiz bu ay koruncaz.diğer aya adetin 3. günü çağırdı doktorum.en büyük kabusum bitti kızlar.bu arada iyiki anestezili olmuşum.eve geldigimde çok sancım vardı.ağrı kesici aldım ama o etki edene kadar 1 saat ağrı çektim.sonrası böyleyse demek ki yapılma aşamasında çok daha kötü olurdum diye düşünüyorum.neyse haber vereyim dedim...
Canım gozunaydin kurtulmussun bu dertden de Hem temizde çıkmış çok sevindim senin adına gördün mü bak hiç bir probleminiz yokmuş Allah'ın izniyle gelecek minnoslar ama çok nazlandilar annelerini üzdüler Rabbim inşallah sizlere bu günleri unutturacak meleklerinizi kucaklarımıza aldığınızda
Hepinize sevgiler hanımlar Allah yar ve yardımcınız olsun her daim
kızlar bu sabah kalktığımda adetim fazlalaşmış olarak geldi. yine düşük yapıyorum yani.. hakkımızda hayırlısı olsun.. şu an canım çok sıkkın.. görüşürüz sonra.. Allah hayırlısını nasip etsin.
canım ne sormak istersen sorabilirsin tabiki..ben istanbulda yaşıyorum.sende istanbuldamısın?benim gittigim doktor anestezili çekim yapıyor zaten.normal çekimi pek desteklemiyor.kendini kasarsan açık olan kanallar bile tıkalı çıkabiliyormuş. hele ki benim gibi üst düzey stresli biriysen kesinlikle anestezili tavsiye ediyorum.şuan hiç çekilmemiş gibiyimfiyatına gelince 12 tl muayene 250 tl da hsg ücreti.anestezi almazsan 150 TL miş.hastanede benimle epey ilgilendiler.anestezi uzmanını çileden çıkardım mesela. kısaca fena bir yer degildi.bir an önce çektir canımcım...
canım yaa okurken gozlerım doldu senınde sınavın boyleymıs elbet vardır bır hal caresı ıyı bır doktor bul hamıleleıgını kontrol altında yasa allah yardım etsın sabır versın ısyan ettırmesın ınsallahherkese selamlar..
tatilden biraz önce döndük herkesi hepinizi çok merak ettim.. bahar ımın yazdıklarını okuyunca çok duygulandım gerçektende artık hiçbir söze hiçbir soruya tahammül kalmıyor denizdeyim yüzüyorum kadın orada bile kaç senelik evlisin aa çocuk yok mu diyor.. elim karnıma gitti var mıı yok muu bilmiyorum ki dedim..( benim tatilde kanamalarım durdu bugun tekrar başladı doktora falan gitmiyeceğim önümüzde ki hafta sonuna dedi ya o zamana kadar beklicem Allah ın izniyle.. ben de hala hiç bir gebelik belirtisi yok.. ben kese olmazsa kürtaja mı gidicem diye korkuyla duruyorum.. tatildeydim de innanın sürekli korku endişe dualarla durdum.. Allah hepimizin tez vakitde yüzümüzü güldürsün.. çok seviyorum sizi.. hp aklımdaydınız.. hep güzel şeyler yaşayıp paylaşalım.. göğüslerim büyüdü bu arada ama dokununca sızı vardı o gitti.. onada ayrıca üzülüyorum.. inanın Allah hayırlara çıkarsın tatilde hep sürekli rüyalarımda ölü haberi aldım taa ilkokuldan normalde adını hatırlamadığım insanların cinayet işlediklerini duyuyorum rüyalarım hep böyleydi.. mahalleden bir sürü insanın vefat ettiğini duyuyorum tabi gündüzleri de o zaman pskilojim daha bir kötüü oldu.. herkesin minik bebekleri vardı eşimin bebeklere bakışını gördüm.. Allah a en çokda onun için yakardım çünkü benim eşim çok sabırlıdır.. hiç bir isteğini bildirmez yük olmamak için duygusal anlamda da.. ama şimdi o da bir başka.. kızlar size anlatırken şimdi pıtpıt diye akıyor gözyaşlarım bir haftadı o kadar sıktım ki kendimi.. herşey güzel olsun.. bizim yüzümüz gülsün Allah ın izniyle.. kese oluşşumunu anlar mıyız acaba? Hala hiç bir umut yok içimde Allah ın gücüne gitmesin yarabbim.. bilinçsizce sevindim çok ağladım zamanında şimdide belki bilinçsizce ağlıyorum Cenab-ı allah gücenmesin inşAllah cahilliğimden herşey yoksa gelen herşey Allah tan elbette ama korku işte.. neyse.. sizleri çok seviyorum.. farklı farklı yerlerde yüzünüzü görmesemde sesinizi duymasamda yüreklerinizi kendime hep yakın buldum.. ve güzel olsun Allah ımm hepimiz için herşey izninle inşAllah Yarabbim..
kızlar bu sabah kalktığımda adetim fazlalaşmış olarak geldi. yine düşük yapıyorum yani.. hakkımızda hayırlısı olsun.. şu an canım çok sıkkın.. görüşürüz sonra.. Allah hayırlısını nasip etsin.
gıt bır doktora mutlaka belkı bı hal caresı vardı ....cok uzuluyorum duamdasın canım
Allah ın gücüne gitmesin de benim için çok bişey var mıdır yapılabilcek bilmiyorum hatta sanmıyorum sanırım.. ağlıyorum korkuyorum üzgünüm Allah beterinden korusun inşallah
Allah ın gücüne gitmesin de benim için çok bişey var mıdır yapılabilcek bilmiyorum hatta sanmıyorum sanırım.. ağlıyorum korkuyorum üzgünüm Allah beterinden korusun inşallah
geçmiş olsun doktor randevun yarın sanırım ..ALLAH kolaylık versin ...
henuz randevu almadım doktorda tatildeymiş tlfnu kapalı yarın arayıp konuşup direk gidiceğim randevuları doludur çünkü ona benim durumum enteresan geldiği için muhtemelen direk kabul edecektir.. artık vazgeçmezse hastası olmamdan.. sonrasında da zaten başka bir doktor bulucağım hayırlısı bakalım.. şu durum bir netleşsin bir süre uzak durucağım çocuk konusundanda ne kadar dayanabilirim inan fikrim yok.. şimdi de uzanmıştım biraz karabasan mı derler ilk defa tuhaf bişey oldu uyandım sanıyorum konuşamıyorum ağzım kaymış 2 tane çocuk görüyorum evde koşuşan ama yüzleri flu onlara diyorum ki neden biz geldik demiyorsunuz anne diye sesleniyorum sesleniyorum yok odalarda dolaşıyorum sözde bir bakıyorum eşime sesimi duyuramıyorum bir ara gerçek sandım sonrasında uyanamadığımı farkettim Allah hayırlara çıkarsın.. çok üzgünüm ya heralde o yüzden.. ya Allah tan tamamı düşmüş olsa da kürtaja falan gerek kalmasa ondanda çok korkuyorum.. hep dua da ettim kızlar eğer boş gebelikse kürtaja gerek kalmadan düşsün hayırlısıyla diye bile.. ben iyi şeyler hissedemedim ki bi türlü.. sıfır psikoloji.. Allah herkese banada sağlık sıhhat versin herşeyin hayırlısını nasip etsin inşAllah.
canım benimm geçmiş olsun...bak benim ablamda 4 kere düşük yaptı testler falan yapıldı kan pıthılaşması çıktı iğnelerle tedavi oldu ve çok şükür şuanda 2 çocuğu var maşallah...bence biraz toparlandıktan sonra bu düşüklerin nedeni için tedavini gerekli testlerini ol canım..Rabbim hayırlısını versin herşeyin...kızlar bu sabah kalktığımda adetim fazlalaşmış olarak geldi. yine düşük yapıyorum yani.. hakkımızda hayırlısı olsun.. şu an canım çok sıkkın.. görüşürüz sonra.. Allah hayırlısını nasip etsin.
bebişşş hoşgeldin..ne güzel tatilini yaptın.darısı bize artık.tedavi sürecine girdik die tatile biile gidemedik he.inş bayramda gidicez arkadan da izin yapıştırmayı düşüünyorum.
hepberaber canım yarın hsg yi anestezili çektiriyorum.ama inan ondan bile korkuyorum.ben çocuğu nasıl doğurcam bilmiyorum.sanki ilk hsg çektiren ve anestezi alan benmişim gibi geliyor.neyse dua edin bana....
hoşbulduk olicim nasılsın ne var ne yoksaol cnm hayırlısı olsun evet..acaba prenses mi gliyo kii
hoşgeldin melisssss...
hayırlısı olsun canım kızz ramazan sonunda bende düşünüyorum birlikte yaptıralım en iyisikızlar doktora gittim aşılama yine kaldı çünkü klomen değil iğne ile yapılacakmış onun içinde en geç 3. gün olmalı imiş bnm 5. günümdü bi çok tstler fln yapıldı bi sorun yok kabaca ..
ramazan sonuna kaldı yani..hayırlısı olsun..
bebiiiiiiişşşşşşşşşş hoşgeldin
oh ne güzel tatilin çok güzel geçmiş Allah içinize sindirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?