- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.421
olii kızz allah nasip ederse ramazanın ilk günü memleketteyimmmm
geliirm ziyaretine
baharr aynenn sana katıla katıla katılıyorummm mübarek insanlarız bizz sabır işi bizimki olacak ama bir gün olacakk
kızlar doktora gittim aşılama yine kaldı çünkü klomen değil iğne ile yapılacakmış onun içinde en geç 3. gün olmalı imiş bnm 5. günümdü bi çok tstler fln yapıldı bi sorun yok kabaca ..
ramazan sonuna kaldı yani..hayırlısı olsun..
vardır bunda da bi hayır.belki de aşılamaya gerek kalmayacak.inş öle olur.bana da dua edin.cts günü rahim filmi çektiriyorum.inş sorun çıkmaz..
kızlarrrr ben geldimmmmmmmmmmmm
hepinizi çok ama çook özledimmmmmmmmmmm
nasılsınız gelişmeler varmı yaa çok okuyamadım geçmişi
bende çok iyiym tatilimiz tek kelimeyle harikaydı... o kadar rahatladım ki doping etkisiyle döndüm aranıza çok şükür...bakalım bizim bebiş gelecek mi bu ay tatilde yüz güneşlen ye iç halvet yap gün böyle geçtiartık hayırlısı...
şimdi gidip çamaşırlarla uğraşıcam akşama gelirim inşallah öpüyorum sizii
saol cnm hayırlısı olsun evet..acaba prenses mi gliyo kiiNAZ hiç korkma canım hsg den
evet biraz canın yanabilir ama inan kısa sürecek ve temiz çıkacak
OLİMMM hayırlısı olsun
pasi de geçen sene tüpe bayramdan sonra gidecekti ama bir şey oldu ve bayrama bebişiyle girdi
senin de öyle olur inşalalh
MELİS kız ne zaman gelcen
galiba sen geleceksin ben gideceğim tatile
Antalya sıcaktır dikkat et kendinee
BAHARR
hadi gel kuzum sen de artuık yaaa
BDRONER ve bebişi nasıl acaba
ORLİC kız sen nasılsın
HAYAL nerelere kayboldu gene
SONİİİİ sen nerelerdesin
kızlarrrr ben geldimmmmmmmmmmmm
hepinizi çok ama çook özledimmmmmmmmmmm
nasılsınız gelişmeler varmı yaa çok okuyamadım geçmişi
bende çok iyiym tatilimiz tek kelimeyle harikaydı... o kadar rahatladım ki doping etkisiyle döndüm aranıza çok şükür...bakalım bizim bebiş gelecek mi bu ay tatilde yüz güneşlen ye iç halvet yap gün böyle geçtiartık hayırlısı...
şimdi gidip çamaşırlarla uğraşıcam akşama gelirim inşallah öpüyorum sizii
selam canlarım cok özlemısım sizleri gecmısı bıraz okudumda herkesin keyfı yerınde maşallah Allah bozmasın.. Ben nete hıc giremez oldum bulantılı sorunlu gecen bı hamılelik sonunda bebegımı kucagıma aldım cok sukur Darısı sizlerin Basına Rabbım isteyen ehrkese nasip eder inşallah..
Bıraz yaramaz oldugu ıcın netten tamamen kopmus durumdayım kızmayın bana ne olur
Sizlerle sohbet etmeyı dedikodu yapmayı kocalarımızı çekiştirmeyı cok özledim :))) Bıraz büyüteyım Su veledi yıne gelırım kısmetse aranıza.. Öpüyorum hepinizi Hayırlı guzel haberlerini almak dileğiyle Canımsınız...
selam canlarım cok özlemısım sizleri gecmısı bıraz okudumda herkesin keyfı yerınde maşallah Allah bozmasın.. Ben nete hıc giremez oldum bulantılı sorunlu gecen bı hamılelik sonunda bebegımı kucagıma aldım cok sukur Darısı sizlerin Basına Rabbım isteyen ehrkese nasip eder inşallah..
Bıraz yaramaz oldugu ıcın netten tamamen kopmus durumdayım kızmayın bana ne olur
Sizlerle sohbet etmeyı dedikodu yapmayı kocalarımızı çekiştirmeyı cok özledim :))) Bıraz büyüteyım Su veledi yıne gelırım kısmetse aranıza.. Öpüyorum hepinizi Hayırlı guzel haberlerini almak dileğiyle Canımsınız...
merhaba arkidişler.sonunda 5 aydır kaçtığım hsg den kurtuldum.hastaneye gidene kadar eşime 2-3 defa ben vazgectim çektirmicem dedim.ayaklarım hep geri geri gitti.eşim çok moral verdi sağolsun.hastaneye ulaştık ben başladım ağlamaya.ama nasıl korkuyorum.sanki açık kalp ameliyatına giricem ha..hayatımda hiç bayılmadım onun heyecanı var.neyse içeri aldılar.anestezi uzmanı da geldi. damar yolunu açtı.kırk kere soru sordum.acıyacak mı doktorum nerde? o yapacak demi?siz anestezi doktorusunuz demi vs vs...adam en sonunda sakinleştirici yapalım istersen dedi.ben de çok konuştum galiba dedim ve sustum.sonra doktorum geldi.ilacı vermeye başladılar.benim uykum geliiooo demeye kalmadı tam 10 sn içinde bayılmışım.sonra eşim yanımda beni uyandırmaya çalışıyor.üstümü de giydirmiş sağolsun.ama çok kanamam olmuş.20 dk uzandım sonra kendime iyice geldim.asıl önemli konu....sonuçlarım tertemiz bu ay koruncaz.diğer aya adetin 3. günü çağırdı doktorum.en büyük kabusum bitti kızlar.bu arada iyiki anestezili olmuşum.eve geldigimde çok sancım vardı.ağrı kesici aldım ama o etki edene kadar 1 saat ağrı çektim.sonrası böyleyse demek ki yapılma aşamasında çok daha kötü olurdum diye düşünüyorum.neyse haber vereyim dedim...
hadi gözün aydın ..sonuçlarda temiz..
saol canım.hamilelik yolunda yolun yarısı bitti gözüyle bakıyorum.bakalım neler olacak?sizin doktorunuz da 1 ay korunun demişmiydi?bide ben ne zaman duş alabilirim?
valla cnm üzerinden vakit geçti ama bana ne duş alma nede ilişki konusunda birşey denmedi eve geldim duş aldım, korunma flnda olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?