- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.461
canım benimm geçmiş olsun...bak benim ablamda 4 kere düşük yaptı testler falan yapıldı kan pıthılaşması çıktı iğnelerle tedavi oldu ve çok şükür şuanda 2 çocuğu var maşallah...bence biraz toparlandıktan sonra bu düşüklerin nedeni için tedavini gerekli testlerini ol canım..Rabbim hayırlısını versin herşeyin...
hoşbulduk nazcım sağol...evet tatilim süperdi çok şükür..sende gidip rahatlarsın umarım..hsg çektirmişsin gözünaydın canım sonuçlar da temiz çıkmış çok şükür
hoşbulduk olicim nasılsın ne var ne yok
hayırlısı olsun canım kızz ramazan sonunda bende düşünüyorum birlikte yaptıralım en iyisi
hoşbulduk bitanem nasılsın bakim pamuğum nasıl
evet tatilimiz gerçekten çok güzeldi canım amin sen ne zaman gidiyosun darısı sana bol dinlenmeler
iyiyim cnm sen nasılsın ..
evet ama bayrama denk gelecek sanırım adetlerim ilaçsız 3 aydır zamanlı geliyor bu ayda bozulmaz sa bayrama denk gelir artık o kısmı konuşucaz doktorcumla .demek sende aşılamaya krar verdin hadi bakalım hayırlısı olsun ...
bende iyiim canım saol
ya bi aşılama diyorum bi direk tüp diyorum çok kararsızım ama ramazan sonrası bi dr uma gidiyim eşimin testini yeniletelim sonuç çok kötüyse direk tüp olabilir sonuç daha iyiyse bi aşılama yaplaım diyoruz bilmiyom olicim kafam karışık
oluruna bırak cnm bak bende tüpe gitcektim güya rapor için konuşcaktık son bi kez aşılama deneyelim kararıyla gitmiştik birde öğrendikki iğne ile yapılan 2 aşılama şartı varmış yani bnm tüp planlarım hep ileri atılıyor o yüzden sende oluruna bırak doktorun yapalım derse yaptır ..çünkü tüp işi kolay bi iş değil tamam ihtimali yüksek olabilir ama kolay bi iş değil hakkımızda hayırlısı olsun..
amin canım amin..şimdi oli o zaman aşılamada iğne şartı mı var yani
klomenin 5 defa kullanılmış olması yeterli dedi sen 7 kez kullanmışsın artık klomeni sana vermenin bi manası yok ayrıca aşılamanın iki defa iğneyle yapılmış olma şartı var rapor almak için dedi..
ve ayrıca eşimin ileri hızlısı %10 çıktı inanamadıken son testte %30 du ama doktor sayı çok olduğu için yeterli sperm sayınız dedi ama gelde bize sor ...deniycem cnm artık ne yapayım arka arkaya deniycem bir olmadı iki ayda ara verip tüpe o zman gidecem artık ,ama iğneyi dediğinde içimde bi kıpırtı oldu sanki tüpe gerek kalmayacak dedim içim den ..amin inşallah...
ahh inşallah bitanem yaaa bencede iğneyle daha iyi olur gibi ya inşallah tüpe gerek kalmaz canım
ileri hızlınız neden düştü ki acaba ya eşin sigara içiyo mu senin
hayır cnm hayatı boyunca hiç içmemiş..
doktora söylediğimde sperm testi çok değişkenlik gösterir yani bundan 15 gün sonra vereceğiniz bi test çok farklı çıkabilir ama sayınız yüksek dedi hareketlimizde %47 totelde hesapladı kitapladı doğal yolla gebelik için yeterli dedi bizde paşa paşa dinledik.
proxed plus yazdı ama almayalım dedim çünkü oldukça pahalı bi ilaç başka şeyler yedirip içircem bakalım yeterli dedi ama bnm içim rahat değil bu konuda ..
anladım canım benim eşim felaket içer de o açıdan sordum
canm bence proxeed plus alma ya biz bikaç ay aldık bişeye yaramadı ve çok pahalı ona vereceğin parayı fındık fıstık ceviz bal badem incir vs.. alırsın yedirirsin güzelce
evet bu sperm acayip değişken bişeymiş ya üffff
bizde antalyadan gelirken keçibıynuzu aldık hemde tozunu aldık
kadın şöle iyi böle iyi diye anlattı faydalarını 3 kilo aldımyapcam eşime bari şu 1-2 ay bi içsin belki artar
gerçi 3 ay yaptığımda işe yaramıştı
inşallah rabbim bizi hayrlısıyla kavuştursun yavrularımızaa
iyi yapmışsın cnm eminim işe yarıycağına geçen seferki testte keçiboynuzu pekmezi avuç avuç fındık ceviz ve buna benzer şeyleri bol bol yemişti şimdi fırsat bulamadı yoğundu ve çok yorgun geliyordu eve ..ben buna bağladım yoksa evimize organik şeyler almaya dikkat ederiz her zman beslenme konusuna çok özen gösterir eşim hep dışarda yemek yedi yorgunlukla bütünleşince sonuç ortada bakalım aşılamada ne kadar çıkacak ...
tabiki canım onların etkisi olmuştur ama inşallah aşılamaya kadar düzelir çok çok iyi çıkar canım
bu erkek infertilitesi çok zormuş be olimm
bayanda olsa yumurtlama sıkıntısı olsa iğne ilaç derken bi şeklide düzeltiliyor
ama erkeklerinki öyle değil
yemekten sigaradan radyasyondan herşeyden çabuk etkileniyor ve kolay kolay düzelmiyor
ne diyelim Allah hepimizin yardımcısı olsun mübarek günlere az kaldı o güzel günlerin hürmetine hepimizin dileğini gerçekleştirsin inşallahh
evet cnm ama şuda varki tüpte senin başarı oranın bana göre yüksek çünkü yumurta kaliteli olmayınca tutunma olmuyor azospermide bile tese ile sperm bulup döllenme oluyor valla bu iş çok zormuş ben bunu anldım hem yumurtlama hem sperm sayısı düşük bakalım nolacak halimiz...
ben bu pko işinide anlamadım millet çatır çatır doğurmuş pkolu bnm onlardan farkım ne ki bnm olmuyor bunuda merak ediyorum hiç bişeysiz doğal yolla gebelikler var ..
doktorum da dedi senin pko görünüm pkosu sendrom değil diye..ve ileri boyutta olmadığını söyledi..bi an önce vakit geçsin bu ay zaten karambole olacak herşey yumurtlamayı tayin edebileceğimide sanmıyorum ateşle ama bakıp görcez..
benden 4 tüp kan alındı heerşey incelendi kan testlerim oldukça normal değerlerde ama kan ayrıştırma testi verdi o kadar araştırdım netten bununla iligli bişey bulamadım acaba bu test ne işe yarıyorki sen duydunmu??
evet canım bu işler o kadar zorkii akıl yetmiyor bazı şeylere
yok canım hiç duymadım o testi
dr una sor istersen diğerlerinin iyi çıkmasına sevindim canm
ya bide ben acaba enfeksiyon mu var diye düşünüyorm bende
daha öncede geçirdim idrar yolları enfeksiyonuda bi gidip idrar tahlili yaptırcam bakalım
en erken bi haftaya çıkıcakmış perşemb gününe çıkar inşallah ozman da onun sonuçlrını göstercem meme ultrasonu,smear testi yapacak çok süşük rabbime sonuç alamasamda iyi doktorlar çıkarıyor karşıma...
idrar yolu enfeksyonunu bende sık geçirirdim eskiden ama şükür artık pek kalmadı...
bencede baktır enfeksyonda bu durumu çok etkiler...
kız melis birde diyorumki süt buharına yada maydonoz buharınamı otursam ama düşünürken gözümün önüne o suyun içine düştüğüm geliyor ve vazgeçiyorumyani kıçım yanarsa birde tabi başka yerimde yanacak bebek işi iyi ce rafa kalkar diye korkuyorum ...
yaa olii aynı şeyleri düşünüp duruyoruz ya
benimde hep aklımda o oturuyum diyorum dediğin gibi sıcak olunca tırsıyom tümden şeyimizden olmayalım
valla kız ama bu ortası açık oturaklar varya onlardan olsa aslında korkmamda tek mal varlığımı kaybetmek istemiyorum
aynen öyleeee
ortası açık oturak mı arayacaz bide yaaa aman
aman meliscim boşver zaten sen maşallah güzel yumurtluyorsun
saunaya kaplıcaya fln gitcem bende artık napayım ...
oturak fln arayamam şimdi
git kız valla bak faydasını gören çok oldu
hoş ben gittim de bi naneye yaramadı benle ilgili bi sıkıntı olmadığı için sanırım
aman olmasında çok şükür maşallahh benim yumoşları seviyom kız ondandır
kızz oli bak sana ne dicem
şimdi benden dün akıntının içinde katı sümük kıvamında ( ayy iğrenç oldu pardon:) içinde pembemsi renkli bişi geldi bikaç kez
bu neki şimdi
yerleşme dicem sende yuhhh falan diyecen
kaçıncı günündesin cnm yani bu yumurtlarken görende var dediğin gibi yerleşmede olabilir daha önce sanırım hiç olmamış bişe bu
ay rabbim bi mucize gönderse ne güzel olur
msj atıyrum cnm sana bak kutuna doluysada boşalt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?