Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

elle muayne olması şart elle teşhis konulunca renkli doplerle ultrason çekilmesi lazım ..
hey maşallah kıııııızzz
inşallah daha da gerek kalmaz kuzum
ay ben hatırlamıyom kız 1 yada 2 kere sanırım klomen kullandım baya uzun zaman oldu ama o yüzden hatırlamıyom

inşallah cnm bugün uzayan akıntı gördüm daha önce hiç denk gelmemiştim..
benm ılıca işe yaradı sanırım yumoş erken büyüdü ve çatladı..ama adam yok iyimii

anladım canım saol.o zaman herr ihtimale karşı gitsin bi doktora..o da bi elletsin.hep biz mi elletcez demi?

inşallah cnm bugün uzayan akıntı gördüm daha önce hiç denk gelmemiştim..
benm ılıca işe yaradı sanırım yumoş erken büyüdü ve çatladı..ama adam yok iyimii

inşallah canımm faydası olmuştur tabikii aaa nerde bu adam yaa git kolundan getir
nazcım veririm tarifi tabiki canım ne zaman istersen

slm kızlar nasılsınız ben henüz adet olmadım ama umudum yok
meliscim umarım diger sonuçlarda dilediğiniz gibi cıkar
baharcım msn den yazmıstım kapalıyken ama okumadın sanırım
olicim baya iyi bi dr a benzıyor gittigin baya araştırmış

valla ne güzel acıyan Rabbim çalışana acısın aksama kadar yatıyo evdekıler annemde dahıl sabah kadar oturuyo bizde hem çalış hem evle ugras gene yatmamız 12 yı buluyo dün 1 di hatta.
bebek konusunu takmıyorum artık prof araştırıyorum fakülteden oda pazartesı bellı olcak özelıne gidip fakulteden devam edicem olursa olur düyorum bu ara kafamda rahat düşünmuyorumda acıkcası sıkıldım her ay takip etmekten
bugun misafirim var uykum var yorgunumda :44: uyumam lazım bıraz yaa

Son düzenleme:
ya kızlar bu erkek milleti niye böyle?ne yapsam ben suçlu oluyorum.eşimle tartıştık az öncede..sinirim çok bozuldu.markette aldıgımız bisküviyi poşşete koymayı unutmuşum.dikkatsizmişim falan...sen niye almadın o zaman dedim.herşeyi benden beklio...neyse sonra ben durgun durunnca geldi öptü.iyi dedim hatasını anladı...eve geldik.tv izliyoruz.duvarda sivri sinek varmış.ilaç sıkacaktı.dur dedim.duvarda iz kalır dedim.gazete aldı..duvara bi yapıştırdı.gazetenin tüm boyası duvara çıktı.yine kıyamet koptu.ulan ben mi dedim gazete ile vur diye...yine suçlu benim.ilaç sıksam iz kalmayacaktı diyor.. kızlar bunun gibi bi sürü olay var.herşeyde ben suçlu oluyorum.ne yapmalıyım bilmiyorum.2 gün önce kendisi pilav pişirdi.bana sordu ne zaman kpatayım diye.ben de biraz sonra kapat dedim.bu salak orda da dibini tutturmuş..bilin bakalım suçlu kim?sıkıldım valla...şuan tepelemek istiyorum onu..

ay çok komikkk yaaa nazzzzz
bence hepsinde sen suçlusun ne diye unutursun milyon dolarlık bisküviyi adam piskevit yemek istemiş senin yaptığına bak
sineği öldürcekti ilaç sıkıp sen neden canilik yapıp sineği duvara yapıştırtıyorsun adama senin yüzünden cani olmuş.
pilav meselesine gelince evde yemek yapma kocan aç kalsın yemeği yapsın birde suçlu olsun

valla sinirden çatlıcam.her halukarda ben suçluyum.bide bağırıyo bi görsen..sanki adam öldürdük...konuşmayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…