Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

allahın izniyle zinciri kırdık tatlımmmmmmm
önce deryoşş sonra bahar derken böööyle peşpeşe gebe olcaz inşallaaaaaaah
rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu bende çok duygulandım bgn

kızlarrr çok şükür BAHARIM da hamile kısmına yazıldı darısı hepimize inşallah

kız ağzın bal yesin emiiii inşallah hayırlısıyla olsun canım rabbim hepimizi dileğine kavuştursun tez zamanda

azına sağlık
kana gıtmemiş test yapmış
2.melegımız gelıyo (derya ve bahar )

baharrrrrrrrrrrr kalbim güm gümmmmm inanmıyorum yaaaa allahımm sen ne büyüksün en umutsuz anlarda gönderirsin mucizeniii bin şükürrr olsunnn

canım arkadaşlarımmm çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim kan testide yaptırdım değerim 3174 çıktı çok şükür demekki ben 14.gün çatladım ve bugün 7gün geçmiş oluyor.
inşallah en yakın zamanda sizlerde bu haberi vereceksiniz ozamanda ben çıldırcammm hepinize binlerce kez teşekkür ederimm.hepiniz kardeşimsiniz hepiniiz çok seviyorummmm

bizde seni seviyoruz cnmmmmm

baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

yavrum yaaaaaaaaa kıyamam müthiş bi haber yaaaaa hayırlı uğurlu olsun, hiç şaşırmadım aslında tabiki olacaktı, sonunda yumoşun bir spermi beğendi, bu böyledir çokkkk sevindim canım idrar testine bakınca diycektm ya adetin baya geçmiş ya da ikiz falan olabilir diye kıpkırmızı çizgi harika sen keseyi bikaç gün sonra görürsün, bu arada bir koç burcu bebek doğuracaksın pasiyle benim gibi, bu açıdan biraz kork derim şaka bi yana sağlıkla gelsin yavrumuz ticker bekliyoruzzzzz

canommmmmmmmmm canım benimmm çokk sağollll ikiz diyor herkes ama inşallah sağlıklı olsun tek olsunnn
ticker yapmıycam canommm
güzel dileklerin için çok sağoll demek koç olacak ben hiç bakmadım.

canommmmmmmmmm canım benimmm çokk sağollll ikiz diyor herkes ama inşallah sağlıklı olsun tek olsunnn
ticker yapmıycam canommm
güzel dileklerin için çok sağoll demek koç olacak ben hiç bakmadım.

kız tickersız nasıl takip etcez kaç haftalık olduğunu valla sende unutursun ben arada kk ya bakıyodum kaç hafta oldu diye son adet tarihin ne ki merak ettim,:44:

Heyyoooo kaynanamdan çıktım eve gelir gelmez pc i açtımm

Baharr valla bencede ikiz mi ne kız çok kırmızı çizgiler
ama değerinde çok güzel maşallah

Heyyoooo kaynanamdan çıktım eve gelir gelmez pc i açtımm

Baharr valla bencede ikiz mi ne kız çok kırmızı çizgiler
ama değerinde çok güzel maşallah

canommm hoşgeldin
ne süper bi haber aldık dimii çok şükür geçen ramazanı hatırlıyo musunuzzz
pasime transfer olcaktı ve bayramam bebişiyle girdi
baharımda bebişiyle girecek ne mutlu

canommm hoşgeldin
ne süper bi haber aldık dimii çok şükür geçen ramazanı hatırlıyo musunuzzz
pasime transfer olcaktı ve bayramam bebişiyle girdi
baharımda bebişiyle girecek ne mutlu

inşallah bebişimde olimde sonnurumda nilayımda hayalimde birselimde bdronerimde nazımda hepinizzzz yakında güzel haberler verceksinizzzzzzzzzzzz
sürüdüm gitti ayağımııııııııııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…