Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

baharr yaa zahmet olmasa bi söyler misinnn bu iş nasıl olduu
yani kaçıncı gün diyorsun ve sık mı yoksa seyrek mi beraberlik oldu ?
benimde yımırtlama zamanlar başlıyorya ondan

AYYYYYY ates olcmede cektim BAHARIMIN halayini ama doymadimm dahaaaaaa halayaa devammmm

BAHARCIMMM anlat bakalim ne siklikta oldu ne kadar halvetlesildi bu ay farkli bisey oldumu falan filan fisman

HADII ANLATTTT BISEYLERR tiyooo ver bizeeeeeeeee

cokkkkkkkkkkkk sevindimmmm
bizede dua etmeyi unutmaaaa
ee artik sen hamissin senin duanda cokcokcok kabul oluyo ya hihoyytttttt

Canan nasılsın bebişimmm
cemre kızımız nasıllar

canommm hoşgeldin
ne süper bi haber aldık dimii çok şükür geçen ramazanı hatırlıyo musunuzzz
pasime transfer olcaktı ve bayramam bebişiyle girdi
baharımda bebişiyle girecek ne mutlu

şu an kucağımda ağlıyoooooo iki saattir yazmaya çalışıyorum gecede binbeşyüz kere uyanıyo

BAHARCIMM bu arada benim tahminleriimle SEHZADEN geliyooo diyorummm
koc burcu bir SEHZADE hmmmmm guzelllll yakisirrr arkadasimaaaaaaa
hadi bakalim yeni bir sayfa yeni bir donem insallahhhhhh yuvana ruhuna yasamina mutluluk - bereket- huzur- saglik-neseeeeeeeee guzelll olann ehrseylerii getirsin insallahhhh

muckkkkssssssssssssSSSSSSSSSSsss

baharr yaa zahmet olmasa bi söyler misinnn bu iş nasıl olduu
yani kaçıncı gün diyorsun ve sık mı yoksa seyrek mi beraberlik oldu ?
benimde yımırtlama zamanlar başlıyorya ondan
canım bu iş önce allahın izniyle oldu yani ekstra bişey yoktu
ama bu ay ateş ölçmedim gün saymadım aama kafam rahat değildi yine bunalımdaydım yine stresliydim
bu ay ilişki bi 7.gün
bi 13.gün bi 15.gün ve bi 16.gün oldu.
15.gün banyoda oldu sıcak suyun altında
16.günden itibaren bıraktım çünkü 17.gün ateş ölçtüm ve çatlamıştım sanırım.
yani yediğim içtiğim yaptığım bişey yok aslında
rabbim bu zamanı hayırlı görmüşş

normal doğum tarihi 15 nisan.. şu durumda koç burcu bi bebiş gelicek, bu aradaaaaaaaaaaa sigarayaaaaaaa sonnnnnnnnnnnnnn
ooo tam yaza denk geliyor
sigarayı diyene baksana sen sen içmedin mi sankii
sahi canom sen ne zaman bırakmıştın

yavrum yaaa çok sağol güzel dileklerin için
inan ekstra bişey olmadı sonnurada söledim tek değişik olan banyodaki çalışmaydı ve poziişındıdiz
herzaman duamda olacaksınız canımmm allahım inşallah nasip edecekkkkkkkkkkk

bende senin gbii tahmin ediyorum...şehzade gelyoo...
Koç burcu erkeği iyidir eşimden biliyorum

şu an kucağımda ağlıyoooooo iki saattir yazmaya çalışıyorum gecede binbeşyüz kere uyanıyo

Ben onu yerim canım benim yaa
ayy bizimde karşı apartmandan mı ne bi yerden 3 gündür bebek ağlama sesi geliyor baya baya hiç durmadan gece gündüz
yazık dedim o anneye allah sabır versin ama bence hiç normal gelmedi bana o kadar ağlamak olur mu bee

kaç aylık olmuş oluyor şimdii yine resim koysana bi ara çok güzelo oluyo özlüyoruz teyzeleri olar kgörmek istiyoruzzzz
pasimm ve cardelenss merak ediyorum amaaa

bence senin olmamasının sebebi yine stresti tatlım ben öyle düşünüyorum..
birde tabiki ilk başta nasip işiydi..

banyo muuu hımm bunu bi ara konuşuruz senle ama sıcak sudada olmaz annem yaa eriyip gitmişlerdir bence 15.gün değildir
hatırlıyorum meltemde bana aynısını demişti hamile kaldığı ay hani o bilinen meşhur pozisyonu denemişler demekki işe yarıyor

diz dirsek pozisyonunu alacak herkez desene

OLiii vee İDİL nabersinizz bebişlerrr

Bahar bewnim burda gittiğim bi doktor vardı 130 tl alıyordu hem gebeş bırakıyordu ama bana sökmedi bi tek bide cinsiyetini belirliyordu 100%100 yapıyormuş hastalarına sormuştum az çok hatırladığım,yumurtlamadan önce olursa kız mı ne sonra olursada erkek falan mıydı tam bilemiyorum unuttum onu öğrenip yarın yazıcam buraya

ben günde 1 paketten fazla içen biri olarak azaltarak 7. haftada bıraktım, 12. haftada annemi kaybettim biliyosun 1 ay kadar içtim ama günde 4-5i geçmedi, daha sonra bıraktım, ama doğumdan sonra da günde 4- 5 içiyorum, ben içme derim

ilişki tarihine göre belirleniyor yumurta atıldıktan sonra ise erkek öncesinde ise kız oluyor diye okumuştum ..hatta bu çatlatma iğnesi olayıda yani 36 saat sonrası ilişki durumunda genelde erkek tir tabi rabbimin hikmeti bilinmez...sağlık olsunda gerisi boşş...

Bu arada iyiyim ben sen nasılsın?

Halvet zamanına giren herkes bu geceeee aynenn
bende dahil tabii bana meltem dmeseydi inanmazdım banan ters geliyordu rahme nasıl ulaşıyor diyordum meğer daha kolay ulaşıyormuşş :26:

BANA EŞİM SÖYLEMİŞTİ BENDE FAZNTEZİ İÇİN İSTİYOR SANMIŞTIM ...SANIRIM BNM ADAMDA ARAŞTIRIYOR BU İŞLERİ
AH KURBAN OLDUĞUM ÇOK ÜZÜLYOM BU SIRALAR ONA..

Meliss napıyon canikomm liste mi düzenliyorsunn benide yazar mıısn yakında sonnur hamile yada melis ,yada olii, yada hayal , yada naz yada orlic,yada nilay,yada yada yadaaa herkezz toptann hamiş olsunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…