- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #12.721
ilişki tarihine göre belirleniyor yumurta atıldıktan sonra ise erkek öncesinde ise kız oluyor diye okumuştum ..hatta bu çatlatma iğnesi olayıda yani 36 saat sonrası ilişki durumunda genelde erkek tir tabi rabbimin hikmeti bilinmez...sağlık olsunda gerisi boşş...
Bu arada iyiyim ben sen nasılsın?
BANA EŞİM SÖYLEMİŞTİ BENDE FAZNTEZİ İÇİN İSTİYOR SANMIŞTIM ...SANIRIM BNM ADAMDA ARAŞTIRIYOR BU İŞLERİ
AH KURBAN OLDUĞUM ÇOK ÜZÜLYOM BU SIRALAR ONA..
napim canm ahhhh inşallah listemiizin hepsi hamileeeeeeeeee olsun tez zamanda
baharrr nezaman doktora gideceksin,
yarın gidicem canommm inşallah herşey yolundadır
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...03x403/528527_411413315591216_544264821_n.jpg
Her kadın bir oğlu olsun ister.. gözleri sevdiği adama benzeyen..
seni bu aralar çok kocacı görüyorum sonnurucmm
ben hep kızım olsun istedim kadın değilmiyim acabagözlerinin kocişe benzemesini istedim evet ama ne şekli ne de rengi benzedi, kızım tamamen bana ve kardeşlerime benziyor, sadece kulakları babası idare etsin artık
kocişin annesinin babasının kardeşinin gözleri maviş, dedemin mavi, anneannemin babaannemin ve babamın yeşil, kızımın şu an yeşil ela arası zorla tutmuş, benim kahve bu kadar baskın olmaktan ben de hoşnut değilimOYHHH buna güldüm şimdii kocacı hee koca içerde gerilip yatıyor ben onu oda beni görmüyor
yani bir dokun bin ah işit canoo
Ne farkeder yaa kızda olsa olur artık farketmez..
ama eşimin gözlerine benzemesini çok istiyorummm mavişş mavişş
kulakları hee
kocişin annesinin babasının kardeşinin gözleri maviş, dedemin mavi, anneannemin babaannemin ve babamın yeşil, kızımın şu an yeşil ela arası zorla tutmuş, benim kahve bu kadar baskın olmaktan ben de hoşnut değilimbenzemesini çok isteyince benzemiyo, sen deki ayyy çocuğğumun gözleri asla sana benzemesin ıyyyy falan diye büyük konuş başına gelsin
hehe sanırım öyleydi..
bende iyiym canım iyi gidiyor her akşam birinde iftardayım bu dahada iyi
sen neler yapıyosunn kaçıncı günün senin ateş ölçmüyon mu tablon nirdee
Belkide fantezi içindir bilirsn erkekler genellikle kendileri için düşünüyorlar ama belkide biliyordur
Üzülmeee takmaaaa sabrettt hayırlı zaman gelsin
günaydın cancanlar
baharcım hayırlı haberle gel inşallah bugün
bu arada ikiz olacağını tahmin etmiyorum ben
ben de hesaplayınca benım de keseyi gördüğüm gün de seninki gibi bir değerdi
bence tek bebek
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
BDREONERR günaydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?