- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.301
Herkese kocaman bir merhabaaa :))) Tatil bayram okul açıldı derken sizlerden o kadar uzak kaldım ki hepinizi çok özledim. Beni hatırlayan var mıdır bilemicem ama ben hepinizi hatırlıyorum. Bebeğimle ilgili her bilgiyi sizinle paylaşıcağımı söylemiştim. Cinsiyetini de öğrendikk kızım olcak Allah verirse :)) Kim bu ya nerden çıktı demezsiniz umarım
sanada günaydın....
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun kızlar..
beni merak etmeyin,bugünde belim ve kasıklarımda ağrı başladı tıpkı klomenin yumurtayı çatlatırken yaptığı sancı şeklinde.
bilenler bilir :)
yarın sabah tekrar test yapıcam.
hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum..
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN...
Canım inşallah yarın güzel haber verirsin bize..
Herkese kocaman bir merhabaaa :))) Tatil bayram okul açıldı derken sizlerden o kadar uzak kaldım ki hepinizi çok özledim. Beni hatırlayan var mıdır bilemicem ama ben hepinizi hatırlıyorum. Bebeğimle ilgili her bilgiyi sizinle paylaşıcağımı söylemiştim. Cinsiyetini de öğrendikk kızım olcak Allah verirse :)) Kim bu ya nerden çıktı demezsiniz umarım
sanada günaydın....
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun kızlar..
beni merak etmeyin,bugünde belim ve kasıklarımda ağrı başladı tıpkı klomenin yumurtayı çatlatırken yaptığı sancı şeklinde.
bilenler bilir :)
yarın sabah tekrar test yapıcam.
hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum..
29 ekim cumhuriyet bayramınız kutlu olsun...
Canım inşallah yarın güzel haber verirsin bize..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
burdada paylaşayım....
bahar yeni tabloyu nasıl oluşturuyoruz cnm..girdiğinde cvp yazarsan sevinirim..
sende yarın hsg çektiriyorsun yanlış hatırlamıyorsamm umarım güzel sonuç alırsın ve herşey yolunda gider....
evet canım hatırlamaz olurmuyuz.ilk gebelik haberini bize vermiştin diğer topiğimizde.maşallah kızına.inşallah sağlıklı bir şekilde doğar ve doğum haberinide almak nasip olur.
tabikiii hatırladım canım maşallah prensesin geliyor demek ne güzel sağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım yine uğra bize güzel haberler ver canım
Hatırlandığıma çokk sevindimm :)) çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için canlarım.. Fırsat buldukça gireceğim bundan sonra :)) Eee sizlerden ne haberler var umarım her şey yolundadırr
melisssss sonnurrrrr mahrummmm(bu arada ismin neydi bilmiom hala) kimsecikler yok vallahikızlarrrr ben hala çalışıyorum yarım gün bile değil yaaaaaaaaaa bu topikte herkes şanslı sanırım ben hariç bu konuda
bebişim daha yedi günün var yükselir merak etme
henüz çok erken kafana takma
hepinizin cumhuriyet bayramı kutlu olsun
atamıza binlerce kez teşekkürler bize cumhuriyeti kurduğu için
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
sabır canım sabır...uamrım gönlüne göre olur bu arada günaydın tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?