Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım bizlerde aynıyız işte arada güzel haber veren arkadaşlarımız oluyo ama ben kendime adıma hala bişi yok hayırlısı artık napalım bekliyoruz işte...

Umutsuzluğa kapılma lütfen.. Meleğinde şuan cennette sana kavuşmak istiyodur bence canım ve zamanı gelince onu ilk karnında hissedip sonra kucağına alıcaksın buna inan :))

umarız bebiştir canım bunları yaşamanın nedeni...süper bir neden olurrrr
bende öyle umuyorum canım ah ahh bi belli olsa artık..
hepimizin bayramı kutlu olsun...
Ne mutlu türküm diyene...
senindeeee

Tondora keşke sabah ateşini ölçseydin az çok fikir sahibi olurduk..37 fln çıkarsa sevinirdik...

sonnur canım sonnur:)
ne bilim hiç aklımada gelmedi vallahi
hani birde daha önceki ateş derecemide bilmiyorum nasıl tahmin edicezki:26:

baharr inş yarını kolaylıkla atlatırsın..

sonnur cnm sonnurr:))))
37 flnsa mesela sevinmek için bi sebep fln olurdu derecen varsa yarın sabah 7 de ölç ...gerçi ben çoookktaaaann kan testine gitmiştim senin yerinde olsaydım :)

baharr inş yarını kolaylıkla atlatırsın..

çok sağolun canlarım sizlerden dua bekliyorum.inşallah kolay atlatırım.ve sonuç iyi çıkar umarım.

olsun canım her ay aynı olcak diye bişey yok zaten sen de hastasın ondan da fazla güvenme şu sıralar olan ateşine.

Baharcim buradan cevap vereyim gayet İyiyim cepten giriyorum arada yarın için sana kolay gelsin diyorum inşallah rahat atlatirsin bende dün çatladım galiba :26:

bahar sana hamile kalmak için 2 ay vermştim hatırlarsan beni şaşırtmayacaksın bu ay kocanı yakaladıysan hamile kaldın demektir.

Son düzenleme:

Umutsuzluğa kapılma lütfen.. Meleğinde şuan cennette sana kavuşmak istiyodur bence canım ve zamanı gelince onu ilk karnında hissedip sonra kucağına alıcaksın buna inan :))

umutsuz değilim canım büyük umutla bekliyorum her ay...inşallahh Allahım isteyen herkese nasip etsin...

baharım yarın inşallah hsg yi sorunsuz atlatırsın tatlım dualarım seninle inşallah sonucun da temiz çıkacak canım benim....

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hayır olmadım bahr ama olmaya çok yakınım ve zaten bugünde ateşim düşmeye devam ediyor bu ay yine bomboşşş
boşuna çaba boşuna ilaç boşunaaa herşeyy .....tatildeyim şuan ve ben bu ay okadar emindimki şimdi geri dönmem gerekecek tedavinin devamı için ...hakkımızda hayırlısı ...
sende gelip güzel sonucunu yazarsın cnm inş...rabbim yardımcımız olsun....
sonnurrrrrrrrrrrrrrrrrrr nerdesin sen ne yaptın?

ahh canım dün eczaneler kapalıydı test alamadım
bugünde pazar..
şimdi yarına doktor randevusu alıyorum,
yarın dananın kuyruğu kopar artık :)

bahar sana hamile kalmak için 2 ay vermştim hatırlarsan beni şaşırtmayacaksın bu ay kocanı yakaladıysan hamile kaldın demektir.

baharım yarın inşallah hsg yi sorunsuz atlatırsın tatlım dualarım seninle inşallah sonucun da temiz çıkacak canım benim....

çokk teşekkür ederim canlarım sizinde dualarınızla atlattım.her şey yolunda tüpler açıkmış çok şükür.canım yandı ama sadece spekulum denen aleti yerleştirirken acıdı.
gerisi çok kolay oldu ama ben kendimi çok kastım aleti takmasına izin vermedim doktorun.o yüzden de canım acıdı.tekrar teşekkür ederim hepinize destekleriniz için.

oh çok şükür canım çok sevindim geçmiş olsun artık kafan rahatlar yola devam edersin...

güzel sonuç almana çok sevindim bahar bu güzel haberi birde gebelik haberi takip eder inş...

güzel sonuç almana çok sevindim bahar bu güzel haberi birde gebelik haberi takip eder inş...

sağol canım ama kısa bir süreliğine bu işe ara verdim ben.doktor korun demedi ama ben psikolojim düzelene kadar kendime izin verdim.
çok yıpranıyorum kişiliğimden ödün vermeye başladım.ve bu psikolojiyle doğacak bebekte pek sağlıklı olmaz gibi geliyor.
hakkımızda hayırlsı olsun hepimizin.

cnm 3 senedir... çok kafa yemelerim oldu...ama yapamadım bu ayda oluruna bırakayım diyemedim..ama sen bunu başarabilirsen psikolojin dört dörtlük demektir...oluruna bırakmak en güzeli...

cnm 3 senedir... çok kafa yemelerim oldu...ama yapamadım bu ayda oluruna bırakayım diyemedim..ama sen bunu başarabilirsen psikolojin dört dörtlük demektir...oluruna bırakmak en güzeli...

haklısın canım olmuyor ama takıncada olmuyor.inşallah bir gün takmamayı öğrenicez.o zaman zaten gelecek bebişimiz.
ama herşeyden önemlisi bize eşlerimize ailemize sağlık versin gerisi zaten allah izin verise gerçekleşir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…