- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.341
ayy hadi inşallah canım güzel haberler ver bizeeeeeeeee
canımm sağol inş yarın sabah gidiyorum doktora..
bahar vallahi çok sevindim iyi geçmişte ayyy nasıl vişey yaa korktun mu :18:
bu arada aile sağlığı merkezleri gebelik tahlili yapıyolar mı vede hemen sonucu verirler mi bi bilgin var mı
ben dışardaydım canım gezdim alışveriş yaptım kafa dağıttım biraz ohhhhhbirazdan da eşimle yemeğe gitcezz bugün haftasonu olduğu için herkes dışarda oluyo genelde senin de işin zor ama napacaksın mecburen idare et...
günaydınnnnnnnnn sonunda buldum sizi hatunlar bengeldiimmmmmhemen yazın bakıyım bat 4 kasım ama her an patlayabilirm.neyse bidahaki bat ı yazarız artık..offff herkes hamiş olmuş biz ne zaman kavuşucaz bebeklerimize
çok özledimmmmm hepiniziii kimse yok muuuu..bu arada nedense hamiş olanlar topiği niye terkediyoo ya.
günaydın sarecim hoşgeldin nerelerdeydin.bizde seni özledik.evet bir çok arkadaşımız bu zorlu yolu başarıyla bitirdi.maşallah.
3 5 kişi kaldık ama olsun sıra bize de gelecek.herkesin bir zamanı var.gidenler gitti canım kalan sağlar bizimdr.
senin de bata az kalmış inşallah bebişin seninledir.
hepinize günaydınn kızlarrrr sizleri kocaman öpüyorum...haber bekleyenler doktora gidenler doktordan gelenlerrrr hepinizin rabbim gönlüne göre versin inşallahhhh sonnurcumm senden haber bekliyom bakkkkk
kızlar şimdi geldim hastaneden,dr.muayenede bir yorum yapmadı ksit var mı dedim yok dedi.pko görünümüde yok dedi:26:
neyse zar zor o kalabalıkta baya yoruldum kan verdim saat 3 de sonç çıkıcak.şimdi ablamdayım bekliyorum. dualarla arkadaşlar ...
bu ay da umudum çok kuşum ama önümüzde ki aydan çok umutluyum inşallah.. spermiogramı yaptırdık sonunda ama sonuç canımızı sıktı biraz herşey çok normal ama sperm sayısı az çıktı 5,90 milyon10 gündür adamcağıza arı sütü ballı polen ve keçiboynuzu pekmezi yediriyorum sabah akşam.hayırlısı hakkımızda inşallah
hiç canını sıkma tatlım sonuçta var sperm 6 milyon lazım deeğil bebek için 1 tane yeter zaten.ama eğer artırmak istiyorsan bitkisel şeylerden faydalan.
keçi boynuzu pekmezinden ziiyade kürünü yap çünkü bizde yaptırdık iyi çıktı ama doktor kendisi dedi keçiboynuzu tüketin daha da artırmak istiyorsanız dedi
ayrıca çakşır otu hem kaliteyi hemde sayıyı artırırmış.bol fındık fıstık yedir.havuç yesin.
ama bunları yaparken sakın pes etme çünkü bunların etkisi ancak 3 ay sonra kendini gösterirmiş.
kuzum gebelik için mi kan verdinn :18: kaç gün gecikti adetin
evet canım o yüzden bu aydan bişey beklemiyorum ama kürünü içemedi benimki iki defa içirdim ikisinde de içer içmez midesi bulandı.pekmezini aldım bende..inşallah faydasını görürüz canım. sen napıcaksın korunucak mısın bu ay
kızlar şimdi geldim hastaneden,dr.muayenede bir yorum yapmadı ksit var mı dedim yok dedi.pko görünümüde yok dedi:26:
neyse zar zor o kalabalıkta baya yoruldum kan verdim saat 3 de sonç çıkıcak.şimdi ablamdayım bekliyorum. dualarla arkadaşlar ...
evet canım o yüzden bu aydan bişey beklemiyorum ama kürünü içemedi benimki iki defa içirdim ikisinde de içer içmez midesi bulandı.pekmezini aldım bende..inşallah faydasını görürüz canım. sen napıcaksın korunucak mısın bu ay
günaydın kızlarrr...
sonnur hayırlısı umarım bebiş vardır....
bugünki ateş tablom...
hepinizi sseviyorum .....
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?