Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

oliii kusum allah hakkında hayırlısını versın ısnllah
amin cnm amin...
slm kızlar
olicim canım hayırlısı inş.
melısınde 8 gunu kaldı inşallah hayırlı haberını alıcaz
ayyy hepimiz kalsak hemencik artık yaa
saol cnm ..
hadi bakalım.. bu olmazsa diğer ayki tedavide (TüP) ben seni kesin hamiş olarak görüyorum.çok ama çok yaklaştın canım......:49:

nazcım bi kaç ay ara vermeden gitmem tüpe malum üst üste iğneler biraz toparlanıp öyle giderim ocak bilemedin en geç şubat tabii rapor fln durumlarınada bağlı hayırlısını diliyorum...

olicimm yavrumm yeni aşılaman hayırlı olsun daha öncede dedim burdanda yazayım.
inşallah bu son olacak ve bebişin gelecekk.allah emeklerini boşa çıkarmasın.
bu kadar çabayla en iyisini hakediyorsun canımbenimmmm

olicimm yavrumm yeni aşılaman hayırlı olsun daha öncede dedim burdanda yazayım.
inşallah bu son olacak ve bebişin gelecekk.allah emeklerini boşa çıkarmasın.
bu kadar çabayla en iyisini hakediyorsun canımbenimmmm

çabaladıkta noldu cnm çabalayan çifte gider hesabı oldu ..
zaten sıkıntımda orda bahar bu kadar emek bu kadar dua...inancım zedeleniyor inan:50:

çok mu zorlanmıştın sen anestezisiz ben senin çok zor çektirdiğini anımsıyorum ama sanki kolay geçmişti gibi anımsadım yanlış mı?

o anımsadığın belkide bendim :1:
korkma yaa korkunun hsg ye faydası yok :9:

gerçekten cnm yaa boşa bekliyorsunn belkide hiç bişey hissetmiceksin :34:

tatlım ben anestezili çektirdim. anestezisiz olmadan .ıçım yemedi demek istemiştim.anestezi sonrası uyandığımda kan gölüne dönmüştüm ve sancıdan ağlaya ağlaya bi hal oldum.ağrı kesici aldım 2 saat sonra kendime geldim.o kadar sancım olduğuna göre çekilirken ne acı çekermişim bilmiyorum.iyi ki öle yaptırmışım.herkesin ağrı eşiği farklı.çok korkan biri anestezili çektirmeli.boş yere 6 ay ertelemişim diyorum şuan.

kızz nazzz bak ben anestezi almadan çektirdim o esnada ağrı oldu evet ama hele işlemden sonra asıl o zaman ben sancıyı çektim kanamada cabası :31: yani anestezinin etkisi geçti sende yine ağrıyı çekmiş oldun boşunada narkoz almış oldun.

çabaladıkta noldu cnm çabalayan çifte gider hesabı oldu ..
zaten sıkıntımda orda bahar bu kadar emek bu kadar dua...inancım zedeleniyor inan:50:
hayır bebeğim asla zedelenmesinn bu kadar sıkıntının mükafatını alacaksın ben inanıyorum
seni koca öbekli görücez inşallahhh
ve inşallah hayırlısıyla o zaman çok yakındırrr

aşkol bahar...sağır sultan duydu bi sen duymamışsın :52:

şaka diyom kız ben seni azmı ikna ettim hsg için aşkolsun asıl sana:1:

hadi ya.aman kafayı falan çıkarma pencereden...nolur nolmaz.bende napıyım oturuyorum bişi yaptığım yok

yok kafayı bi çıkarayım dedim baktım benimki aldı ayakkabılarını gidiyor dedim nereyee bi gidim bakim diyor belki ayırırım bi bağırdım herifee ayakkabılarını geri yerine koydu :d deli yaa ayırcakmışş

canım msn i yeni açtım.aldım numarayı.yarın mesaj atacaktım.uyumadıysan çaldırayım kaydet

yok kafayı bi çıkarayım dedim baktım benimki aldı ayakkabılarını gidiyor dedim nereyee bi gidim bakim diyor belki ayırırım bi bağırdım herifee ayakkabılarını geri yerine koydu :d deli yaa ayırcakmışş

abooo iyi cesaret valla..iyi ki bağırmışssın.neyşi var ya...kavga edenlerin gözü kara olur aman aman....

Back
X