Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selam hanımlarrr uzun uzun zamandır topiğe giremiyordum bi de baktım taşınmışsınız
yeni topik hayırlı olsun güzel haberlerle inşallah..

selam canımm hoşgeldin evet buraya taşındık saol canım hayırlı uğurlu olur inşallah sende iyisindir umarım...

Son düzenleme:
sonnur canım hayırlısı olsun tatlım umutla yine devam edicez bak ne güzel pko kist yokmuş kafan rahat olur en azından canımm peki neden adetin gelemiyo dr bişi söyledimi ilaç falan vermesi gerek sanırım...
sağol güzelim,dr.bana sonucu söyleyince inan daha hiçbirşey sormak aklıma gelmedi oda demedi öylece aldım ağzımın payını çıktım odadan ama farlutal verdi azönce içtim birinciyi.

canıımm hoşgeldin.. aynen dediğin gibi ama gerçekten bu ay bende kendimden baya bi ümitliydim..
ama fosss

sağol baharımm,evet yaa bugün hastanede doktorun kapısının önünde bekleyen kadınların hepsinin karnı top gibiydi
hepsine birden dönüp dedimki gebe olmayan var mı benden başka malesef bir ben değildim
ama olsun bende bi gün hamiş gidicem sende bizdeeeeeee

ıyı geceler kızlar.soniiii ya üzülme olucak bır gun ınanıyorum ben .baharcıgım senınde tuplerın acıkmıs cok sevındım artık pımpırıklenıcek bırseyın kalmadı

vayyy hülya hanım teşrif etmişleeerr buyrun buyrun ne alırdınızz yada boşver ben içeyim bi kahve

ıyı geceler kızlar.soniiii ya üzülme olucak bır gun ınanıyorum ben .baharcıgım senınde tuplerın acıkmıs cok sevındım artık pımpırıklenıcek bırseyın kalmadı

valla doktor yaşın normal çok beklemeyin dedi bana
benim kaldı malesef daha hsg var

vayyy hülya hanım teşrif etmişleeerr buyrun buyrun ne alırdınızz yada boşver ben içeyim bi kahve

valla tatlım cok sagol ama gece gece cay kahve ıcemıcem uykum var benımsenı baharı merek ettım gunuzde annemdeydım gıremedım nete eve geldım bır bakıyım son haberlere dedımbahara sevındım sana uzuldumsen tedavıye baslıcanmı bu ay farlutaldan sonra

sağol cnm. yok heralde başlamam başlayamam..

yürüsün gıtsın ya yaşın normal cok beklemeyın ne demek sankı keyfımızden beklıyoruz.

o hastaneyi ek bina aman ters bir yerde tek buldum canım çıktı bugün doktorda öle doktor işte
içeri giren kadınla dalga geçiyodu.
ama bana aşılama tüp fln dedi yani ne yapılcaksa hemen yapılsın anlamında.

cok salak bır doktormuş neyın oldugunu anlamadan asılama tup tedavı dıyor belkı bırseyın yok..tobe yarabbım ya delı ederler bunlar ınsanı..neyse tatlım cıkıyorum ben gorusuruz yarın takma sende kafana hıc bırseyımız yok bızım hoscakal

çok sağol tatlım,iyi uykular..

15-16 gunnluk bı gebelık adet gecıkmesınden başka belırtısı varmıdır??? Arkadaşlar ... 15-16 gunlluk gebe olan bı ınsanın adet zamanı her zaman kı gıbımı gecer agrısı sancısı sadece kan mı gelmez acaba? Kızlar lutfenn yardımmm edınn(

canım bu konuda tecrübeli değilim,ama burdada okuduğum kadarıyla pek bi belirti olmaz o kadar erken. ama değişebilirde yapına göre.

günaydın canım söyleyeceksin eşine canım benm sen neyle savaşıyorsun içten içe onlarda yani erkeklerde ne gerekirse yapacaklar üstlerine düşen rahat ol...evet tatlım ilk kez bu ay denicez bakalım hayırlısı....şartlamıcam inşallah hep ööle diyolar canımm

günaydın canım,bir sorunda yoktur inş..
sende istanbuldasın sanırım? bende istbuldayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…