- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.401
selam hanımlarrr uzun uzun zamandır topiğe giremiyordum bi de baktım taşınmışsınız
yeni topik hayırlı olsun güzel haberlerle inşallah..
sağol güzelim,dr.bana sonucu söyleyince inan daha hiçbirşey sormak aklıma gelmedi oda demedi öylece aldım ağzımın payını çıktım odadansonnur canım hayırlısı olsun tatlım umutla yine devam edicez bak ne güzel pko kist yokmuş kafan rahat olur en azından canımm peki neden adetin gelemiyo dr bişi söyledimi ilaç falan vermesi gerek sanırım...
selamlar kızlar nasılsınız?
son durumlar nedir pek takip edemedim
zaten son zamanlarda sürekli uyuyorum
ferdatcım uyu uyu zaman geçerbende akşam 7 den beri uyuyorum şimdi uyandım
baharı merak ettim
rahim filmi nasılmış geldi mi?
canıımm hoşgeldin.. aynen dediğin gibi ama gerçekten bu ay bende kendimden baya bi ümitliydim..bu arada burdanda soyleyeyim baharcım çok sevindim tüpcüklerinin açık olmasına..
hadi artık streside attınmı bebişin yola çıkacak allahın izniyle...
sonnurcum senin içinde hayırlsı boyleymiş demekki..
ama ben çok ümitliydim senden..
rabbim herşeyin en iyisini bilir en hayırlı zamanda gelsin meleklerimiz inşallah...
heyoooo
ben geldim kızlarrr.ferdatcım canımbenim sağol düşünüp sormuşsun unutmamışsın
dün sabah çektirdim canım sadece spekulum canımı yaktı sonrasında hiç ama hiçbir şey hissetmedim.
tüpler açıkmış.
sen nasılsın bebişin nasıll tatlım
pasimmmm hoşgeldinn bende uykudan kalktım günaydın
sonnurcumm tatlım hayırlısı olsun bir gün o muayeneye bebek için de gittiğin olacak canım
.biran önce gelsin de reglin ateş ölçmeye başla
ay sevindim yaa
korkuyodu baya
merak ettim ama uyumaktan giremedim hiç fırsat olmadı
inşallah canım
ıyı geceler kızlar.soniiii ya üzülme olucak bır gun ınanıyorum ben .baharcıgım senınde tuplerın acıkmıs cok sevındım artık pımpırıklenıcek bırseyın kalmadı
vayyy hülya hanım teşrif etmişleeerr buyrun buyrun ne alırdınızz yada boşver ben içeyim bi kahve
valla doktor yaşın normal çok beklemeyin dedi bana
benim kaldı malesefdaha hsg var
valla tatlım cok sagol ama gece gece cay kahve ıcemıcem uykum var benımsenı baharı merek ettım gunuzde annemdeydım gıremedım nete eve geldım bır bakıyım son haberlere dedım bahara sevındım sana uzuldum sen tedavıye baslıcanmı bu ay farlutaldan sonra
sağol cnm. yok heralde başlamam başlayamam..
yürüsün gıtsın ya yaşın normal cok beklemeyın ne demek sankı keyfımızden beklıyoruz.
o hastaneyi ek bina aman ters bir yerde tek buldum canım çıktı bugün doktorda öle doktor işte
içeri giren kadınla dalga geçiyodu.
ama bana aşılama tüp fln dedi yani ne yapılcaksa hemen yapılsın anlamında.
gercı allah kısmet ettıkten sonra tedavı hıkaye hayırlısı olsun herşeyin.....
cok salak bır doktormuş neyın oldugunu anlamadan asılama tup tedavı dıyor belkı bırseyın yok..tobe yarabbım ya delı ederler bunlar ınsanı..neyse tatlım cıkıyorum ben gorusuruz yarın takma sende kafana hıc bırseyımız yok bızım hoscakal
15-16 gunnluk bı gebelık adet gecıkmesınden başka belırtısı varmıdır??? Arkadaşlar ... 15-16 gunlluk gebe olan bı ınsanın adet zamanı her zaman kı gıbımı gecer agrısı sancısı sadece kan mı gelmez acaba? Kızlar lutfenn yardımmm edınn(
gamzeciğimm çok teşekkürler.. var sebepsiz dedikleri neden olmadan tabii bu ALLAHIN takdiri biz ne desekte değişmeyecek.dr.eşimin spermiogramınıda gördü onuda tekrarlyın dedi ama oda olabilirmiş nedeni öyle dedi.
bakalım bunu ona nasıl anlatıcam bakalım.eşime ürolog ,muayenesinde bir sorun olmadığını söylemişti çünkü.
yani sen daha hiç denemedin öyle mi ? inş olur ilk seferde ama olmasada sakın kendini şartlama anlaştık mı gamzecim
günaydın canım söyleyeceksin eşine canım benm sen neyle savaşıyorsun içten içe onlarda yani erkeklerde ne gerekirse yapacaklar üstlerine düşen rahat ol...evet tatlım ilk kez bu ay denicez bakalım hayırlısı....şartlamıcam inşallah hep ööle diyolar canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?