- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #1.441
Uzun bir aradan sonra merhaba arkadaşlar,
Umarım herkes iyidir, Ben de iyi olmaya çalışıyorum, Dün kontrolüm vardı, Allah bana bir kız bebek nasip etti, İnşallah hepimiz, sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız, hepinizi öpüyorum görüşmek üzere..
Insan umutlaninca elbet uzuluyo ama ne zaman nasipse o zaman olucak diye teselli ediyorum kendimi vardir bi hayri diye, ben kendimi bildim bileli hep 3-4 ayda bir olurdu regllerim evlendim dongusu degisti biraz 45 gunde 1 ayda 2 ayda simdide adet sokturucu hap iciyorum gebelik olmazsa tedaviye basliycam. evlendigimde 71 kiloydum 1 sene icinde 80 oldum duzensiz yedim ve 1,5 ayda duzenli ve az yiyerek ve gunde 30 dk yuruyusle 9 kilo verdim basladigimda 78 kiloydum simdi 70 im 65 olmam lazim ama su aralar yine biraktim istahim acildi regl oldugum icinyine dikkat etmem lazim. ben aslinda hemen olsun istedim korunmak istemedim hap felan da kullanmadim zaten esim 1 sene istemedi simdide istiyoruz Allah nasip ederse olucak hayirlisini versin Rabbim herkese.. guzel sonuclar aliriz ins..
Umarım herkes iyidir, Ben de iyi olmaya çalışıyorum, Dün kontrolüm vardı, Allah bana bir kız bebek nasip etti, İnşallah hepimiz, sağlıklı bir şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız, hepinizi öpüyorum görüşmek üzere..
slm beni de aranıza alırmısınız bende uzun süredir bekleyenlerdenim...eşimle uzun yıllar flort ettikten sonra evlendik....1,5 yıllık evliyiz ve 1 yıldır korunmuyoruz...doktora gittik eşimin hareletli sperm sayısı çok az çıktı...bu sayıyla hayyatta gebe kalmazsın die kesin konuştu doktorumda....üroloji takibine başlıyacağız ama biraz bekleyecek..erkkeklerin duruma alışması zor oluyo...remen yanıyorum ya bebek hasretiyle...bende evlendikten sonra 15 kilo aldım bunları verip hamile kalayım derken bugün bu sonucu öğrenince resmen yıkıldım....sanki ellerim hep boş kalacak gibi hissetiyorum...
slm beni de aranıza alırmısınız bende uzun süredir bekleyenlerdenim...eşimle uzun yıllar flort ettikten sonra evlendik....1,5 yıllık evliyiz ve 1 yıldır korunmuyoruz...doktora gittik eşimin hareletli sperm sayısı çok az çıktı...bu sayıyla hayyatta gebe kalmazsın die kesin konuştu doktorumda....üroloji takibine başlıyacağız ama biraz bekleyecek..erkkeklerin duruma alışması zor oluyo...remen yanıyorum ya bebek hasretiyle...bende evlendikten sonra 15 kilo aldım bunları verip hamile kalayım derken bugün bu sonucu öğrenince resmen yıkıldım....sanki ellerim hep boş kalacak gibi hissetiyorum...
sevinç hoşgeldin canım,sende durumlar nedir?
sağol hayalcim ya evet artık pimpiriklenecek bişey kalmadı ama ben bulurum yine bilirsinsen gittin mi doktora canım.bittimi reglin?
bebişş maşallah ateş zirve yapıyor.hep böyle gitsin canım inşallah.bayram hediyesi olarak gelsin bebişin.
teşekkür ederim canım.inşallah herşey güzel olur.hepimiz birlikte bebişlerimizle devam ederiz bu yolda.
çok geçmiş olsun,hoşbulduk canım bende durumlar ne olsun 2. düşüğüde yaptım temmuz ayında
sol yumurtalığımda 3 cm kist varmış dr doğum kontrol hapı verdi ilk aydan eridi ama 3 ay kullandırttı
bu ay kullanmadım klomende içtim dr. düzenli takipteydi
bir yumurtalığımda 3 yumurta diğerinde 1 yumurta oluştu
çatlatma iğnesi için gittim bide ne göreyim 3 yumurtada gelişmemiş öle kalakalmış
soldaki yumurta da yok dr çatladıysa doğal hamilelik olabilir dedi yoksada bi sonraki aya kalır dedi
offf offff bilmiyorum kafam çok karışık soldaki folikül nereye gitti bilmiyorum çatlamış olabilirmi acep :44:
çok geçmiş olsun,
canım bazen doktorlarda tam net birşey diyemiyorlar bak 'çatladıysa'diyor.
e hamile kalabiliyorsun inşallah bu sefer sağlam tutunur bebişin
bende klomen kullanırken yumurtalar gelişiyordu çok iyi çok iyi deyip duruyodu doktorum
sonra aa çatlamamışş diyordu yani. heralde klomenin vücut yapımıza göre etkileri değişiyodur.
bat ne zaman?
canım listeyi sen düzenliyorsun sanırım göremedim ama benide ekle dicektim ne yazıyorduk
canım listemiz ilk sayfada oraya bakabilirsin sadece bat yazman yeterli tatlım ekliyorum...
bat 18 kasım ..
tüm tahlillerim yapıldı ve bişi çıkmadı daha önce de klomen kullanmıştım çok iyi tepkiler verdi vücudum bu sefer seraphon mu ne öle bi ilaçtı ama dr 3 ay doğum kontrol hapı kullandın ya hemen tepki vermeyebilir dedi
ama ben merak ediyorum sol yumurtalıktaki foliküle ne oldu kendi kendine yok olurmu yoksa çatlamışmıdır
dünden beri kafam karışık perşembe yine gel dedi gidecem bakalım ne dicek
canım 18 kasım eklersen sevinirim
belki çatlamış döllenmiştirde
banada klomen iyi geliyordu en az 2 ovul gelişiyordu çatlıyordu.
ama olmadımıda olmuyor..
senin bu ikinci gebeliğin olacak dimi?:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?