- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #14.461
he yaa bende sabah berı okuyorum hamiş haberi nerde yazıyo diehay sizin çenenizeeeeeee oku oku bitiremedimmmm
bebişi aradım azönce 7.30da çıkacakmış sonuç.labaratuarın bişeyi bozulmuş
kan almadan önce sölememişler aldıktan sonra demişler.neyseki az kaldıııı
valla çok heyecanlıyım bennn bebişimde çok heyecanlı sesinden anlaşılıyorrrrrr
allahımmmm inşallah güzel haberler gelsinnnnnnnnnnnnnnn
kesinlikleya biz kişi sayısı en az topiğiz sanırım ama işte farkımız bu
iyi ve kötü günlerde hep birlikteyiz.birbirimizi hiç yalnız bırakmıyoruz.
allahım huzurumuzu bozmasın.orlic ne güzel demişti kocaman aileyiz diye işte biz buyuz.iyiki varsınız hepiniz.
seviyorum len ben siziiiiiiii
valla haaa tam o durum olmus aksamAyyy heyecandan sütüm kesilecek şimdi
kızlarrrrrrrrrr ALLAHIMA BİNLERCE KEZ ŞÜKÜR
HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
DEĞERİM 599
Günaydınnn kızlarrr
elhamdülillahh diyerek başlıyorum günümee
nasılsınızz
günaydın soniii
sen nasılsın biz bomba gibiyiz
ateş, aşılama, bahar, baharın oğlu olacak, bdroner gebe, bdroner gebeş, bdroner gebeş yuppiiii, bdroner hamile, bdroner hamişşş, bebek, bebik in the göbik, bebisimolsun, bebiş gebeş, bebiş gebeş yuppiiiii, bebiş hamile, bebişim ikiz doğurcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, bebişin ikizler geliyorrrrrrrrrrr yuppiii, cananın kızı mavi gözlü yuppppiiiiiiiiiiiiiiii, deryoş gebe, deryoş gebeş yuppiii, deryoş hamile, deryoş hamişşşşşş, deryoş yumurtluyor yuppiii:), deryoşşş gebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yupiii, doğum, eteş ölçme, gebeliğe engel durumlar, gebelik, hayal, hayal gebe, hayal gebeş yuppiiii, hayal hamile, hayal hamiş, hayal in hayalleri gerçek olcakkk, hayalin kızı olacak, hayıt, hormonlar, imseminasyon, infertilite, kadın, klomen, kısırlık, mahrum, melis bahar hülya nerdesiniizzz, melis gebe, melis gebeş yuppiiiiiiiiiii, melis hamile, melis hamişş, meliss tatilde gebe kalacakkkkkkkk:)), naz gebe, naz gebeş, naz hamile, naz hamişşşş yuppiii:), naz nihayet hsg çektirdi, nilay tatilde gebiş olup gelecekkkkk:), oli gebe, oliii hamileeee, olimbera, olimbera gebe, olimbera gebeş yuppiiiii, olimbera hamile, olinin aşısı bu sefer olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, orlic gebe, orlic gebeş yuppiii, orlic gebeşşşşşş, orlic hamiş, ovitrel, ovulasyon, ovulasyon testleri, pamuğun kalbi güm güm:)))))))))))), pasi doğurdu doğuracak:)))), pasiflora, pasimizin oğlu hoşgeldinnnnnnnn, prolaktin, puhahhahaaa :d, saçak maçak olicim düşünme, snowflaken gebe, snowflaken gebeş, snowflaken gebeş yuppiii, snowflaken hamileee, soğan kürü, sohbet, soni hsg çektirecek olllleeeeeye, sonnur gebe, sonnur hamile, sonnur hamiş, spermn analizi, tondora gebeş yuppiiiii, tüp bebek, şeytanın bacağı kırıldı forumdaki herkes gebeşşşşş
yani bahar bu iş sırayla ise ben sona kalmışımmm
Alfebetik sıra yavrumateş, aşılama, bahar, baharın oğlu olacak, bdroner gebe, bdroner gebeş, bdroner gebeş yuppiiii, bdroner hamile, bdroner hamişşş, bebek, bebik in the göbik, bebisimolsun, bebiş gebeş, bebiş gebeş yuppiiiii, bebiş hamile, bebişim ikiz doğurcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, bebişin ikizler geliyorrrrrrrrrrr yuppiii, cananın kızı mavi gözlü yuppppiiiiiiiiiiiiiiii, deryoş gebe, deryoş gebeş yuppiii, deryoş hamile, deryoş hamişşşşşş, deryoş yumurtluyor yuppiii:), deryoşşş gebeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee yupiii, doğum, eteş ölçme, gebeliğe engel durumlar, gebelik, hayal, hayal gebe, hayal gebeş yuppiiii, hayal hamile, hayal hamiş, hayal in hayalleri gerçek olcakkk, hayalin kızı olacak, hayıt, hormonlar, imseminasyon, infertilite, kadın, klomen, kısırlık, mahrum, melis bahar hülya nerdesiniizzz, melis gebe, melis gebeş yuppiiiiiiiiiii, melis hamile, melis hamişş, meliss tatilde gebe kalacakkkkkkkk:)), naz gebe, naz gebeş, naz hamile, naz hamişşşş yuppiii:), naz nihayet hsg çektirdi, nilay tatilde gebiş olup gelecekkkkk:), oli gebe, oliii hamileeee, olimbera, olimbera gebe, olimbera gebeş yuppiiiii, olimbera hamile, olinin aşısı bu sefer olacakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, orlic gebe, orlic gebeş yuppiii, orlic gebeşşşşşş, orlic hamiş, ovitrel, ovulasyon, ovulasyon testleri, pamuğun kalbi güm güm:)))))))))))), pasi doğurdu doğuracak:)))), pasiflora, pasimizin oğlu hoşgeldinnnnnnnn, prolaktin, puhahhahaaa :d, saçak maçak olicim düşünme, snowflaken gebe, snowflaken gebeş, snowflaken gebeş yuppiii, snowflaken hamileee, soğan kürü, sohbet, soni hsg çektirecek olllleeeeeye, sonnur gebe, sonnur hamile, sonnur hamiş, spermn analizi, tondora gebeş yuppiiiii, tüp bebek, şeytanın bacağı kırıldı forumdaki herkes gebeşşşşş
yani bahar bu iş sırayla ise ben sona kalmışımmm
yaa öle deme kız..o alfabetik sıraya göre gidioiçin rahat olsun.
Alfebetik sıra yavrumilla bir yerlerden bişe uydurup sona kalacağını düşünüyorsun adının sonnur olmasından sebeb sanırım
KALIMCAN SONA çıkar aklından az kaldı
selam kızlaaarrrr
ne guzel bbııırrr aksamdııııııı dun geceden berı sırıtarak gezıyorummmm
umarım herkesler ıyıdırrrrr
bu arada sonnurcum yenı okudum yenı dongun hayırlı olsun...
selam kızlaaarrrr
ne guzel bbııırrr aksamdııııııı dun geceden berı sırıtarak gezıyorummmm
umarım herkesler ıyıdırrrrr
Aynen canım bende ya ne iyi geldi bize bu bebiş
bu arada sonnurcum yenı okudum yenı dongun hayırlı olsun...
ahahahahaaaa aynen yaa ama cidden öyle olur hayatımda bir çok şeyde sona kalırım kendimden biliyorum yaa
naaabıyonus kızlar
İyi canım süperiz
topik en kalabalık hafta sonunu yaşıyo
nöbetcıydım her hafta mübarek
kızlaarrr ben şimdi dışarı çıkıyorum geldiğimde yetişemeyeceğim sayfalar bulurum inşallahh
ben iyiyim nilaycımm her şey yolunda çok şükür.senin sonuçlarda inşallah güzel çıkacak.
canımmmm benimmmmmm nasılsınnnn
canımm pasimmmm ben seni daha çok seviyorum amaaaa
yavrum şimdi ben dışarı gidiyorum akşam 6gibi evde olucam ozaman arıycam seni.
güzel bi karar vermişsin işe kilo vermekle başlaman iyi olmuş.pkoda en güzel çözüm kilo vermek.
ve eğer metmorfin türü bi ilaç kullanmıyorsan doktoruna danış ve hemen başla hem kilo vermene yardımcı olur hemde pkolarda olan şeker direnci için.
aşılama ben oldum evet ama normal ilişkiden pekte farkı yok sadece yüzde 5 oranında bi artma var şansta.
benim aşılamam tutmadı sonraki ay kendiliğimden kalmıştım.
aşılamada spermi yumurta içine değil rahime sıkıyorlar daha çabuk yumurtaya ulaşsın ve yoldaki engelleri aşsın diye.
başka aklına takılan varsa sor.
hoşgeldin teşekkür ederiz.inşallah bekletmesin bebişin.
gelseneee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?