Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Nese soni oyalamıyım seni git sen hastayım zaten grip oldum evde yatıyorum.Başka zamn takılırırz artık

kızlar 1,5 aylık evliyim çok istiyorum bebeğimin olmasını malesef pkoyum
progestan içiyorum kalmak için ve adet düzenlemek için ama malesefki bu ay adet oldum

aynısını ne olcakk

aslında güzel olurdu hee kız nazz bak üçümüz buluşalım o halde opk sen bi dönde istanbula

ablamlarla buluşucaz tatlım bizim eve bişeyler bakıcam

Evet evet buluşalım
kolay gelsin canım sende de abla trafiği yoğun he maşallah

progestan içiyorum kalmak için ve adet düzenlemek için ama malesefki bu ay adet oldum

ben seni açtıgın diğer topikten biliyorum.bence sorunlarını çözmeden bebek düşünme derim.ben evliliğimin 3.yılından sonra düşünmeye başlamıştım.bu acelen ne ki?yaşında küçük.seni bi çok kişi uyarmıştı açtığın topikte.yinede sen bilirsin.

Evet evet buluşalım
kolay gelsin canım sende de abla trafiği yoğun he maşallah

tamam canım nazın teli var bende haber vercek o sanada haber veririm toplaşırız kızlar banada gelebilirsiniz güzel olur

abla doluuu bide anadolu yakasında var onları karıştırmıyorum bile

hafta sonları eşimle geciyor benim.hafta içi çalıştığım için göremiyoruz birbrimizi.pek razı olmaz yani çıkmama..

Hmm anladım canımsiz soniyle buluşursunuz ben azıcık geç gelırım hafta içi görüşürüz inşallah ..

1.5 aylık evlisin daha
tabi ki çok isteyebilirsin ;ama acele etme önünde zaman var daha
hemen yelkenleri suya indirirsen bir pko lu olarak söylüyorum bu iş biraz zaman alabildiği için çok üzlürsün

sen hamilesin galiba cnm hikayen nedir tedaviylemi kaldın

evet canım Allah'a şükür hamileyim
2 yıllık evliyim ve bebek istemeye başladığımızdan tam bir yıl sonra hamile kaldım
o bir yılda 3 kez klomen kulandım tek doz ama yumurtam büyümüedi bile
biraktım takibi o arada Metformin içerikli şeker ilaçlarını öğrendim
pko tedavisinde kullanılıyor doktorumla konuştum o da kullanmamı söyledi
ve kullandığım ilk ay kontrole gitmeden çatlatma iğnesi olmadan bir baktım ki hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…