Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sen söyledin ya şimdi metformini eczaneden gider alırbak yapma öyle şeyler azıcık sabırlı ol gözünü korkutmak gibi olmasın ama bende 5 yıldır yoksanırım yaşında küçük azıcık evliliğinin tadını çıkar

slm kızlar hepinizi çok özledim ....
bebişim melisimmm sonuçtan nerdeyse emindim dedimya kutunda büyük hissediyorum diye öylede oldu rabbime şükürler olsun ki artık sende bebeğine kavuşma yolundasın artık sağlıklı sıhhatli gelsin evladın vey ların :))
bana gelince bugün 11.10 da aşılamam yapıldı tek yumurta oluştu tedavide çok varda işe yarayan tekti sonu güzel olur inşallah bnm hala netim yok ama sizi telden okuyabiliyorum giriş yapamıyorum malesef
bazen msn açıyorum ama beceremiyorum ordanda pek iyice teknoloji özrlüymüşüm ben yaaa...
hepinizi öpüyorum ve güzel haberlerinizi bekliyorum ...
baharım melismmm
birsel naz soni pasi deryoşlar hayal hepinizi öptm kızlar beni özleyin anacımmm

ziyaretçi kısmında genelde olan kişi bnm dir kızlar ona göre yazamasam burda kudursamda bazen yazamadığm için hep takipteyim sizi...

selamm tatlımm benimm hadi bu seferr tutsun peş peşe devam edelim inşallahh
yazamayıp okumak sıkar benide,haklısın bi kere cepten denedim ve sıkılıp kapadım çok berbat bişey kurban olurum laptopuma ben yaa :)

kızz yavrruuuu gizli ziyaretçiiii
aşılaman mutlu sonla bitecek ALlah'ın izniyle
biz de seni çok özledik

yaptırın şu netii daaa olmuyo böleee

aman haaa sakın gidip alma eczaneden kızz
ay neydi adııı bu kızıınnn:26:

yavrummmmmmmmm hayırlı olsun aşılamannnn inşallah bu sefer olacakkkk
sen bizi izlemeye devam et

Güzel arkadaşımmm çok ama çoookkk mutlu oldum inan bi garip oldum çok duygulandım yaa

Allahım daim etsin mutluluğunu seni seviyorum..

hee halaysız olmazzzz

tebriklerrr canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

canlarım çok sağolun hepinizi çok seviyorum Rabbim hayırla sağlıkla devamını nasip eder inşallah ve darısı en kısa zamanda hepinize olsun

kızlar 1,5 aylık evliyim çok istiyorum bebeğimin olmasını malesef pkoyum
progestan içiyorum kalmak için ve adet düzenlemek için ama malesefki bu ay adet oldum

canım bence çok acele ediyorsun 1.5 ay neki önce bi evliliğe eşine alış tanışın güzel zaman geçirin sonra düşünürsün elbet
ben 2.5 yıldır bekledim ve dün öğrendim daha gebeliğimi yani acele etme derim herşey gönlünce olsun

canım benimmmm bitanem ya sana msnden yazdım amaa ulaşmadı sanırım
çok sağol canım Rabbim bu aşılama sonunda sanada meleğini gönderecek inşallah dualarım seninle
çok özledim bağlat şu neti yaaaa

anneciiiiikkkkkkkkk bebiiiişşşşş

canım benimmmmmmm napıyosun

nasılsın melisim değişiklik hissediyor musun kaçıncı günüdesin? tek emriyo muydu tatlım :26:

saol canım iiyim sen nasılsın
şuanda sadece adet sancılarım var onun dışında henüz bi değişiklik yok
transferden sonra bugün 13.günüm oluyor canım

iyiyim cnm zaten burda böyle güzel haberler aldığımda olduğumdanda daha mutlu oluyorum.

yani daha 2 haftalık falan dimi :44:

cnm ınsallah bu son olur da bebeişin senınle olur dualarımız senınle
canım saolasın bende sizlerden güzel haberler aldıkça daha çook sevincem
son adet tarihime göre 4 haftalık oluyo canım minişlerim

daha mınnacıcık mıs annesii ee kese için ne zmn gıdıceksın acaba ıkızmı?yaa keske oyle olsa bı kız bı erkek bı daha dogurmazsın melis

ben adet gunum gecınce 9.gun gormustum keseyi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…