- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #14.541
Evet Evet bu ay ki slogan AMAAAAAN BOŞVER
ayy Allah korusun canımbende korktum Allah korusun kötü bieşy var diye.. çok tatlı bebeğin olacağı için.. şeker yüklemesini iki defa yapıyorlar annesi
Kızlar
nabersiniz?
bundada vardır bir hayır demeyi unutmayarak,inşallah temiz bir şekilde sonuçlarını alırsın..
yavrumm aşılama hayal oldu bu ay bayrama denk geldiği için diğer aya kaldı.
olsun diğer aya olsun canım
adımı attınız karar vardınız önemlisi bu
canımmmm naberrr
canımm çok sağol yaa evet bende çok isterdim öyle olmasını
kız daha bugünden yumurtlama günlerinin hesabını yaptık doktorumlaben unuturmuyum salla der miyim? diyemiyorum
vuvuvvvv sendemi brütüss
iylik canım sağol sen nasılsın ?
Soni olucağı varsa olur ha aşılmayla ha aşılmasız
niye ben boşveremezmiyim:44::44::44::44:
iyiym cnm çalışıyorum pc den biliyorsun işte..
şimdi pazara gidiyorum :) gelince konuşuruz
bundada vardır bir hayır demeyi unutmayarak,inşallah temiz bir şekilde sonuçlarını alırsın..
ben sana bişey diyeyim mi bak doktor muayenede iyi şeyler söylemiş inan senin sıkıntın bence bu hesap durumu.. gerçi ben çok inanıyorum çoğumuzun ortak derdi bu..
sana yazarkende dedim kendi kendime gerçi daha şimdiden hesaplamışlar doktorla diye ama canım benimm yinede saymaa ve bence kendini ferahlatman için bir sonraki aya daha fazla ümidin olucak.. o yüzden son bir ay şans ver ne olur.. ben çok inandım buna şimdi.. sen bi kursa falan mı yazılsan acaba ya seni oyalıyacak kafanı meşgul edicek haa olur mu var mı özel ilgin acep bişeylere.. mesela bak ben dans kurslarına bakıyorumama şu an sadece bakıyorum eşim ne der bilmiyorum daha doğrusu hayır derdee
Niye ben boşveremezmiyim:44::44::44::44:
canım doktorum 2 hafta sonra gel dedi yani tam bayrama denk geliyo açık merkezimiz merak etme dedi
bu 2 hafta nası geçecek şimdi
bilmiyorum canım ikizmi tekmi yeterki sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun
yarın testi tekrarlatcam bakalım
1453.sayfayı fethetti dedimm.. inşAllah tüm test sonuçların çok çoookk çoookk iyi çıkar
saol canım aminn inşallahhhhhhhhhh
kızlar listeye baktım çok az kalmışız inşAllah geri kalanlarımız kavuşur bebeklerimize.. listede yokum bu aradabu arada ben yumurtlama gunu adet gunu hesalamıyorum bu ay.. bakalım tutar mı.. tutmazsa rahim filmine gidiyorum:18: inşAllah gerek kalmaz Allah ım duyar sesimi inşşAllah
tatlım ya bi dönem sen gelmiyodun topiğe bayadır başka yerlere yazıyodun falan o açıdan yeniden ekliyorum canım bat ne
yaaaşu rahim filmini çektir artık lütfennnnnnnnnnnn
ben başımı alıp nerelere gideyim kızlar yaaa
bugün sağlık ocağına şeker yüklemesi sonuçlarımı almaya gittim
bir de ne deseler beğenirsiniz
o gün yapılan hiçbir şeker sonucu çıkmamış
makinede arıza mı en olmuş
tabi benımki de
cuma tekrar yaptıracağım mecbur makina yapılmış
burda her gün olmuyor çünkü tahlil
ama diğer tüm değerlerim normalmiş
oooff yaaaa ne bu şimidiiii
kuzum neyse boşver yaaa yterki sonucun iyi çıksın bi kere daha içersin bu sefer azcık limon sıkıver
kızlar merhaba...
yazıların çoğunu okudum....daha önce uzunca süre kadınalar kulübü takip ettim..sonra çok etkilendiğimi farkettim ve takip etmeyi yazmayı bıraktım...
yine çıkmazlardayım...konuşacak kimse yok...daraldım ...2 yıldan fazladır çocuk istiyorum...yaklaşık 2 yıl önce düşük yaptım ve sonrasında bir daha hamile kalamadım...
klomende kullandım olmadı...
geçen ay ilk defa gün aşırı ilişkiyi denedik olmadı ve adetim 3 gün erken geldi...bu ay ovulasyon gününden önceki gün başlayarak 3 gün ard arda ilişkiyi denedik..
18 ekim adet günüm...inşallah olmam...
son iki üç gündür karnımın alt orta kısmında ve kasıklarımda sancı var...göğüslerim ağrıdı ve geçmek üzere...
ateşlerimide son 8 gündür ölçüyorum. 2-3 ekim ovulasyon günümdü...
8 ekim 36.6 ovulasyondan sonraki 5.gün
9 ekim 36.5 6.gün
10 ekim 36.6 7 gün
11 ekim 36.6 8.gün
12 ekim 36.6 9.gün
13 ekim 36.6 10.gün
14 ekim 36.6 11.gün
15 ekim 36.6 12.gün
kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
ben bugün testi tekrarlattım bugün değerim 1.680 olmuş şükürler olsunnnnn
inşallah herşey yolundadır bayrama gitcem kontrole
çok şükür canımm her şey yolunda gidiyor
bayramda pıtpıtlar hediyen olsun inşallahh.
Niye ben boşveremezmiyim:44::44::44::44:
bu saatte pazar :44::44:
nese bak işine konuşuruz sonra
ben sana bişey diyeyim mi bak doktor muayenede iyi şeyler söylemiş inan senin sıkıntın bence bu hesap durumu.. gerçi ben çok inanıyorum çoğumuzun ortak derdi bu..
sana yazarkende dedim kendi kendime gerçi daha şimdiden hesaplamışlar doktorla diye ama canım benimm yinede saymaa ve bence kendini ferahlatman için bir sonraki aya daha fazla ümidin olucak.. o yüzden son bir ay şans ver ne olur.. ben çok inandım buna şimdi.. sen bi kursa falan mı yazılsan acaba ya seni oyalıyacak kafanı meşgul edicek haa olur mu var mı özel ilgin acep bişeylere.. mesela bak ben dans kurslarına bakıyorumama şu an sadece bakıyorum eşim ne der bilmiyorum daha doğrusu hayır derdee
ayy sende kayınvalidem gibi konuştun:) oda bana senin stresten başka bi sorunun yok diyor..
evet bende aynen senin giibi düşündüm gittim bi kursa yazıldım hatta yarın kursum var.
amaa nereye gidersem gideyim her yerde karşıma bu konu çıkıyor..
kursa gidiyorum bütün bayanlar evli ve çocuklu:) bazen bi yerde tıkanıyorum arkadaşlarımlada öyle bir yerde muhabbet sınırı geçemiyor işin ucu çocuğa bağlanıyor bende sıkılırım diye onlarda konuşmamaya çalışıyorlar..
ama çok çok haklıısn değişiklik konusunda.. sen nerde yaşıyorsun cnm??
ne güzel melis'cim maşallahh
bugün hep senin dediğin sözü düşündüm,hamile kaldım ve inan herşeyi unuttum dedinya,inanıyorumki bizde öyle birşey yaşarsak aynı şeyleri söylicez..
inşallah öyle olur. .
bu arada bayramda açık olacak mı hastane?
inşallah sonnurcum tabiki 2.5 yılda yaşanılanlar kolayca unutmak mümkün değil ama bu sevinç bastırıyo o hüzünleri
onca iğne ilaç kullanmak eşime kürler yapmak falan kolay değil
ama sonu güzel olunca değdi diyorsun inşallah sende dersin
evet canım sordum bayramda açığız dedi
iştee o mükemmel duygu öyle birşey demekki..
yaa bende bu ay için aşılama denicektik ama doktorum laboratuvar açık olmaz dedide ondan sordum:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?