Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bende korktum Allah korusun kötü bieşy var diye.. çok tatlı bebeğin olacağı için.. şeker yüklemesini iki defa yapıyorlar annesi
ayy Allah korusun canım
ama merak içinde gitmiştim tabii
npalım sağlık olsun

Kızlar
nabersiniz?

iylik canım sağol sen nasılsın ?
soni olucağı varsa olur ha aşılmayla ha aşılmasız

Son düzenleme:

kızlar merhaba...
yazıların çoğunu okudum....daha önce uzunca süre kadınalar kulübü takip ettim..sonra çok etkilendiğimi farkettim ve takip etmeyi yazmayı bıraktım...
yine çıkmazlardayım...konuşacak kimse yok...daraldım ...2 yıldan fazladır çocuk istiyorum...yaklaşık 2 yıl önce düşük yaptım ve sonrasında bir daha hamile kalamadım...
klomende kullandım olmadı...
geçen ay ilk defa gün aşırı ilişkiyi denedik olmadı ve adetim 3 gün erken geldi...bu ay ovulasyon gününden önceki gün başlayarak 3 gün ard arda ilişkiyi denedik..
18 ekim adet günüm...inşallah olmam...
son iki üç gündür karnımın alt orta kısmında ve kasıklarımda sancı var...göğüslerim ağrıdı ve geçmek üzere...
ateşlerimide son 8 gündür ölçüyorum. 2-3 ekim ovulasyon günümdü...
8 ekim 36.6 ovulasyondan sonraki 5.gün
9 ekim 36.5 6.gün
10 ekim 36.6 7 gün
11 ekim 36.6 8.gün
12 ekim 36.6 9.gün
13 ekim 36.6 10.gün
14 ekim 36.6 11.gün
15 ekim 36.6 12.gün

kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
ben bugün testi tekrarlattım bugün değerim 1.680 olmuş şükürler olsunnnnn
inşallah herşey yolundadır bayrama gitcem kontrole

şu an için iyi gidiyor canım bi kaç gün daha ölçmeye devam et eğer ovulasyondan eminsen bi kaç gün sonra bi test yap eğer varsa çıkar.
hakkında hayırlısı

Niye ben boşveremezmiyim:44::44::44::44:

bu saatte pazar :44::44:
nese bak işine konuşuruz sonra

boşver boşver arkadaşşş ...
evet cnm garip ama evet ben pazara o saatte gittim çürük çarık kalanları toplamaya
size yazarken esra erolu seyredip pc den işlerimi tamamlıyordum ne esrayı nede işi yarım bırakmadım ama pazarada yetişdim bi giittim varya millet yığılmış yürümeye yer yoktu :)

kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
ben bugün testi tekrarlattım bugün değerim 1.680 olmuş şükürler olsunnnnn
inşallah herşey yolundadır bayrama gitcem kontrole

ne güzel melis'cim maşallahh

bugün hep senin dediğin sözü düşündüm,hamile kaldım ve inan herşeyi unuttum dedinya,inanıyorumki bizde öyle birşey yaşarsak aynı şeyleri söylicez..
inşallah öyle olur. .
bu arada bayramda açık olacak mı hastane?

inşallah sonnurcum tabiki 2.5 yılda yaşanılanlar kolayca unutmak mümkün değil ama bu sevinç bastırıyo o hüzünleri
onca iğne ilaç kullanmak eşime kürler yapmak falan kolay değil
ama sonu güzel olunca değdi diyorsun inşallah sende dersin
evet canım sordum bayramda açığız dedi

iştee o mükemmel duygu öyle birşey demekki..

yaa bende bu ay için aşılama denicektik ama doktorum laboratuvar açık olmaz dedide ondan sordum:S

iştee o mükemmel duygu öyle birşey demekki..

yaa bende bu ay için aşılama denicektik ama doktorum laboratuvar açık olmaz dedide ondan sordum:S

benim de bayramda adetim gelecek.tedavi bir sonraki aya kalıyo..beklemekten içim çıktı yaa...
bugün bir arkadaşımın daha hamiş haberini aldım.bizden 2 hyıl sonra evlenmişlerdi.ilk denemede tutmuş.vay arkadaş dedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…