Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Kızlarr bişey sorucam,şimdi ben geçtiğimiz perşembe gecesi yani saat 22 gibi adetim başladı ama tabiki ertesi günü yoğunluk başladı.
eğer cumadan sayarsak,bugün 3.günüm. ben bu ayı boş geçirmek istemiyorum yine son gittiğim doktora gidicektim ama araya hafta sonu girdi kadınıda arayamadım yerinde değildi.yarın arıcam ama gecikmiş olur muyum:26: bana gel der mi acaba yani adetin 4.gününden beni tedaviye başlatır mı :26: başlatırsada bu ne kadar sağlıklı olur:26:

canım doktorum 2 hafta sonra gel dedi yani tam bayrama denk geliyo açık merkezimiz merak etme dedi
bu 2 hafta nası geçecek şimdi
bilmiyorum canım ikizmi tekmi yeterki sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun
yarın testi tekrarlatcam bakalım

oyyy canım yaa allah utandırmasın hayırlı sağlıklı doğumun olsun..
aminn canım saol inşallah darısı sizlere

o kadar zor şartlarda girdim ki nete.. çok çok da sevindim.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah.. gözünüz aydın..
sağol canım amin inşallah inşallah seninde güzel haberini alırırz yakında hepiizin tabikiii

canım eğer klomen kullanma durumun olacaksa 3 yada 5.gün içmeye başlanıyor diye biliyorm
yinede drunla görüş canım hayırlısı olsun

kızlar listeye baktım çok az kalmışız inşAllah geri kalanlarımız kavuşur bebeklerimize.. listede yokum bu arada bu arada ben yumurtlama gunu adet gunu hesalamıyorum bu ay.. bakalım tutar mı.. tutmazsa rahim filmine gidiyorum:18: inşAllah gerek kalmaz Allah ım duyar sesimi inşşAllah

inşallah gerek kalmaz canım ben iki kez yaptırdım çok kötü çok

oli canım inş. tutar canım patlama yapalım bu ay inş.
şahsen aziz dostum çok özledim seni. kızlarda öyle gel artık
netteki sorun ne gelip çözesim var heee
aman haaa sakın gidip alma eczaneden kızz
ay neydi adııı bu kızıınnn:26:
hahahhaa alamaz araştırmadan metformin diyince vermezler isim isterler anacım sanki :26:
1,5 ayda afedersin daha evli hissetmezsin bile kendını pkodanmı korkuyo acep olmaz die
adam bile zevk vermez ulaaa ilk 1,5 ayda

kızlar özellikler metformin uzmanları size bi sorum var
3 aydır metformın kullanıyorum adetım düzenli 28 elyulde son adetımı oldum (ilk gunu 28 ekim)
dun geceden berı inanılmaz derecede kasık agrısı çekıyyorum agrı bobreklerıme kadar vuruyo sıcak suyla oturuyorum şu an o derecede ağrım var sanırım üşüttüm diyorum :44: yumurtlama günümede yakınım sanırım gerci umudum yok ama ağrının yumurtlama günüyle yada çatlamayla patlamayla ilgisi yoktur demi???

Kızçelerr napıyonuzzzz

ben bugün aşılama için karar verdim ve doktora gittim üstten baktı herşey normal çok güzel dedi.
neysee geçtik takvim hesabını yapmaya hangi gün aşılama olcağına karar verelim derken doktor bi baktı hayırr olmazz dedi çünkü yumurtlama günlerim tamda bayrama denk geliyormuş meğerr

ben senin için gelirim ama laboratuvar kapalı oluyor dedi vede yazık boşuna vücuduna hormon yüklemeyelim dedi.
ama sen yinede bu ay boş durma o tarihlerde gün aşırı ilişki olsun dedi.çünkü çokta vahim bir durumun yok normal yollada olabilir dedi.

bu ayda böyle sakin geçicek ama sadece hakkımda hayırlısı olsun diyorum elbet bir gün bizimde olucak inşallah ben inanıyorum ...

ben başımı alıp nerelere gideyim kızlar yaaa
bugün sağlık ocağına şeker yüklemesi sonuçlarımı almaya gittim
bir de ne deseler beğenirsiniz
o gün yapılan hiçbir şeker sonucu çıkmamış
makinede arıza mı en olmuş
tabi benımki de
cuma tekrar yaptıracağım mecbur makina yapılmış
burda her gün olmuyor çünkü tahlil
ama diğer tüm değerlerim normalmiş
oooff yaaaa ne bu şimidiiii

yuhh çok can sıkıcı bir durum yaa tühh yani ben olsam zaten o şekerli suuyu içene kadar ölürdüm

napıcan deryoşumm mecbur tekrar vercen tahlili

yuhh çok can sıkıcı bir durum yaa tühh yani ben olsam zaten o şekerli suuyu içene kadar ölürdüm

napçan anacım sinirlendim tabi ama mecburum
senin de aşılaman hayırlı olsun inşallah canım
sevindim bu kararına

bende korktum Allah korusun kötü bieşy var diye.. çok tatlı bebeğin olacağı için.. şeker yüklemesini iki defa yapıyorlar annesi

ayyy inşAllah bu ay tutarda hiiiçç aşılamaya gerek kalmaz..bence sende bu ay benim gibi yap hı.. hiç sayma hesapda yapma nasılsa tutmazsa bi daha ki aya aşılamanda olucak kısmetse.. amaaannn boşver.. rahat bırak bakalım vucudunu.. bu ay ki sloganımız "amaaannn boşver" olsun bence

Evet Evet bu ay ki slogan AMAAAAAN BOŞVER

napçan anacım sinirlendim tabi ama mecburum
senin de aşılaman hayırlı olsun inşallah canım
sevindim bu kararına

bundada vardır bir hayır demeyi unutmayarak,inşallah temiz bir şekilde sonuçlarını alırsın..
yavrumm aşılama hayal oldu bu ay bayrama denk geldiği için diğer aya kaldı.

Kızlar
nabersiniz?

canımmmm naberrr

canımm çok sağol yaa evet bende çok isterdim öyle olmasını
kız daha bugünden yumurtlama günlerinin hesabını yaptık doktorumla ben unuturmuyum salla der miyim? diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…