- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #14.521
cnm ınsallah bu son olur da bebeişin senınle olur dualarımız senınle
daha mınnacıcık mıs annesii ee kese için ne zmn gıdıceksın acaba ıkızmı?yaa keske oyle olsa bı kız bı erkek bı daha dogurmazsın melis
ben adet gunum gecınce 9.gun gormustum keseyi..
aminn canım saol inşallah darısı sizlereoyyy canım yaa allah utandırmasın hayırlı sağlıklı doğumun olsun..
sağol canım amin inşallah inşallah seninde güzel haberini alırırz yakında hepiizin tabikiiio kadar zor şartlarda girdim ki nete.. çok çok da sevindim.Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah.. gözünüz aydın..
Kızlarr bişey sorucam,şimdi ben geçtiğimiz perşembe gecesi yani saat 22 gibi adetim başladı ama tabiki ertesi günü yoğunluk başladı.
eğer cumadan sayarsak,bugün 3.günüm. ben bu ayı boş geçirmek istemiyorum yine son gittiğim doktora gidicektim ama araya hafta sonu girdi kadınıda arayamadım yerinde değildi.yarın arıcam ama gecikmiş olur muyum:26: bana gel der mi acaba yani adetin 4.gününden beni tedaviye başlatır mı :26: başlatırsada bu ne kadar sağlıklı olur:26:
canım doktorum 2 hafta sonra gel dedi yani tam bayrama denk geliyo açık merkezimiz merak etme dedi
bu 2 hafta nası geçecek şimdi
bilmiyorum canım ikizmi tekmi yeterki sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun
yarın testi tekrarlatcam bakalım
1453.sayfayı fethetti dedimm.. inşAllah tüm test sonuçların çok çoookk çoookk iyi çıkar
kızlar listeye baktım çok az kalmışız inşAllah geri kalanlarımız kavuşur bebeklerimize.. listede yokum bu aradabu arada ben yumurtlama gunu adet gunu hesalamıyorum bu ay.. bakalım tutar mı.. tutmazsa rahim filmine gidiyorum:18: inşAllah gerek kalmaz Allah ım duyar sesimi inşşAllah
oli canım inş. tutar canım patlama yapalım bu ay inş.slm kızlar hepinizi çok özledim ....
bebişim melisimmm sonuçtan nerdeyse emindim dedimya kutunda büyük hissediyorum diye öylede oldu rabbime şükürler olsun ki artık sende bebeğine kavuşma yolundasın artık sağlıklı sıhhatli gelsin evladın vey ların :))
bana gelince bugün 11.10 da aşılamam yapıldı tek yumurta oluştu tedavide çok varda işe yarayan tekti sonu güzel olur inşallah bnm hala netim yok ama sizi telden okuyabiliyorum giriş yapamıyorum malesef
bazen msn açıyorum ama beceremiyorum ordanda pek iyice teknoloji özrlüymüşüm ben yaaa...
hepinizi öpüyorum ve güzel haberlerinizi bekliyorum ...
baharım melismmm
birsel naz soni pasi deryoşlar hayal hepinizi öptm kızlar beni özleyin anacımmm
hahahhaa alamaz araştırmadan metformin diyince vermezler isim isterler anacım sanki :26:aman haaa sakın gidip alma eczaneden kızz
ay neydi adııı bu kızıınnn:26:
inşallah gerek kalmaz canım ben iki kez yaptırdım çok kötü çok
kızlar aysenın güzel bi dua topigi var bende katılmaya calısıyorum dualara amaç bebek sahibi olmak için okunuyo her hafta 2 kişiye 41 yasın ve ayetel kursu okunuyo katılmak istersiniz belkı linki aşagıda
http://www.kadinlarkulubu.com/duala...hibi-olmak-isteyenlerbirlikte-dua-edelim.html
ben başımı alıp nerelere gideyim kızlar yaaa
bugün sağlık ocağına şeker yüklemesi sonuçlarımı almaya gittim
bir de ne deseler beğenirsiniz
o gün yapılan hiçbir şeker sonucu çıkmamış
makinede arıza mı en olmuş
tabi benımki de
cuma tekrar yaptıracağım mecbur makina yapılmış
burda her gün olmuyor çünkü tahlil
ama diğer tüm değerlerim normalmiş
oooff yaaaa ne bu şimidiiii
yuhh çok can sıkıcı bir durum yaa tühh yani ben olsam zaten o şekerli suuyu içene kadar ölürdüm
napıcan deryoşumm mecbur tekrar vercen tahlili
ben başımı alıp nerelere gideyim kızlar yaaa
bugün sağlık ocağına şeker yüklemesi sonuçlarımı almaya gittim
bir de ne deseler beğenirsiniz
o gün yapılan hiçbir şeker sonucu çıkmamış
makinede arıza mı en olmuş
tabi benımki de
cuma tekrar yaptıracağım mecbur makina yapılmış
burda her gün olmuyor çünkü tahlil
ama diğer tüm değerlerim normalmiş
oooff yaaaa ne bu şimidiiii
yuhh çok can sıkıcı bir durum yaa tühh yani ben olsam zaten o şekerli suuyu içene kadar ölürdüm
napıcan deryoşumm mecbur tekrar vercen tahlili
ayyy inşAllah bu ay tutarda hiiiçç aşılamaya gerek kalmaz..bence sende bu ay benim gibi yap hı.. hiç sayma hesapda yapma nasılsa tutmazsa bi daha ki aya aşılamanda olucak kısmetse.. amaaannn boşver.. rahat bırak bakalım vucudunu.. bu ay ki sloganımız "amaaannn boşver" olsun bence
napçan anacım sinirlendim tabi ama mecburum
senin de aşılaman hayırlı olsun inşallah canım
sevindim bu kararına
Kızlar
nabersiniz?
ayyy inşAllah bu ay tutarda hiiiçç aşılamaya gerek kalmaz..bence sende bu ay benim gibi yap hı.. hiç sayma hesapda yapma nasılsa tutmazsa bi daha ki aya aşılamanda olucak kısmetse.. amaaannn boşver.. rahat bırak bakalım vucudunu.. bu ay ki sloganımız "amaaannn boşver" olsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?