Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Olsun nazz yaa boşverr ne diyoruz,boşveriyoruz bu ay hepimiz :))

napıyorsun?

Olsun nazz yaa boşverr ne diyoruz,boşveriyoruz bu ay hepimiz :))

napıyorsun?

naapıyım gittim yine şehir dışına.hafta sonu evdeydim sadece...
senin eşinin değerleri iydi demi soni?inş aşılamada sonuç alırsınız yani en kötüsü aşılama ile.benim eşimin morfoloji 0 çıkınca yeniden test yapacakklar.çok merak ediyorum sonucu ya...bigün ben de hamile olabilecek miyim acaba?bebegimi kucagımda görebilecek miyim...off offf efkarlandım valla

Cnm 2 yıl önce sayı 80.00.00 idi sadece ileri hızlıda çok hafif bi yavaşlık vardı doktorun dediği oda önemli değil diyordu.ama aradan uzun süre geçtiği için tekrar yapıcaz hemde aşılama olcak işte cnm..

ama siz daha önce bakmıştınız sayı normal çıkmamış mıydı :26:

bir gün sende hamile olcaksın canım ben inanıyorumm

vala bende onu anlamıyorum.ilk testte herşey güllük gülistanlıktı.ikinci testte oligospermi denildi.üçüncüde yani bu testte morfoloji düştü sıfırlara....bu kadar mı degişir ya...bakalım yeni testte ne çıkcak?valla sıkıldım ya...

yaa bence çok enteresan pek bilgim yok ama o kadarda fark olmaması lazım yaa yani bu 4.testiniz mi olucak

Kızlar bugün bişey öğrendim,bu ay benim adetim çok yoğun geçti sebebi nedir dedim,doktor klomenin yada yumurtlamışsan o zaman daha yoğun oluyormuş meğer ben bilmiyordum. Ama bilen vardır tabii oli geldi aklıma

yaa bence çok enteresan pek bilgim yok ama o kadarda fark olmaması lazım yaa yani bu 4.testiniz mi olucak

Yaaa benim canım eti puf istiyorrr

hee evet 4.testı olacak.bunda da hareket yerın dıbıne gırer bu seferde...
ayy kız çok kotusun benım de canım ıstedı şimdi.bu saatte nerde n bulcez....bu arada ben kaçıom yawru kuşşş ıyı geceler sana...openziiii

şu an için iyi gidiyor canım bi kaç gün daha ölçmeye devam et eğer ovulasyondan eminsen bi kaç gün sonra bi test yap eğer varsa çıkar.
hakkında hayırlısı

canım cevap verdiğin için teşekkür ederim...
bu sabah idrar testi yaptım evde ve maalesef negatif çıktı....
umudumu yitirmek üzereyim......yoruldum.....

GÜNAYDDINNN şekerler.. cicişler, naz siz eşinin spermini hep çaapada mı verdiniz acep?
bu arada senle batdaşmışız.. bende bayramda bekliyorum..adeti

kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
ben bugün testi tekrarlattım bugün değerim 1.680 olmuş şükürler olsunnnnn
inşallah herşey yolundadır bayrama gitcem kontrole

Meliscim maasallah ne guzel bir haber bu boyle Allah saglikla tamamina erdirsin insaallah bebislerine kavusursun insaallah

Diger arkadaslara da nasip etsin Rabbim tez vakitte hayirlisiyla

Meliscim maasallah ne guzel bir haber bu boyle Allah saglikla tamamina erdirsin insaallah bebislerine kavusursun insaallah

Diger arkadaslara da nasip etsin Rabbim tez vakitte hayirlisiyla

sağol canım amin inşallah
tüm arkadaşlarımıza olsun darısı
ee ecemiz nasıl nasıl bir duygu kucağına almak canım
yazmıştım önceden ama tekrardan gözünüzaydın hayırla sağlıkla büyüsün inşallah

GÜNAYDDINNN şekerler.. cicişler, naz siz eşinin spermini hep çaapada mı verdiniz acep?
bu arada senle batdaşmışız.. bende bayramda bekliyorum..adeti

günaydın canımm beklemeyin şu adetii
ama ne yazıyım şimdi senin bata

maşallah maşallah.....inş en yakın zamanda pıtpıtları da duyarsınız canım benim

saol gadasını aldığımmmmmmmm darısı sizlere inşallah

8 yıldır evliyim.ev kredimiz var diye çocuk düşünemiyorduk. 3 aydır korunmuyorum norlmade reglim çok düzenlidir ancak geçen ay adetim 5 gün erken geldi ve normalden daha uzun sürdü. Şimdi de 4 gün gecikti ama sanki adet olacakmış gibi kasık ağrım, göğüs ağrım var. sizce test yapmalımıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi ?
Yüce rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah...

8 yıldır evliyim.ev kredimiz var diye çocuk düşünemiyorduk. 3 aydır korunmuyorum norlmade reglim çok düzenlidir ancak geçen ay adetim 5 gün erken geldi ve normalden daha uzun sürdü. Şimdi de 4 gün gecikti ama sanki adet olacakmış gibi kasık ağrım, göğüs ağrım var. sizce test yapmalımıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi ?
Yüce rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah...

yaa canım bak bu şekilde eşinde stres yapıp sonucu etkiler bence bari biraz zaman geçseymiş aradan.

evet şimdi sorsan bişey istemiyor az önce mantıyı götürdüm

kız sende kayseriliydin dimii valla buluşunca elinde açtığın mantıları bekliyorum hee

merhaba,bence test yapmalısın varsada çıkar hatta hadi yap şimdi :) hakkında hayırlısı olur umarım..

MELİSSS ben sana listeye beni ekle diyemedim.. 1. sana zahmet vermek istemedim.. şimdi gebesin ya sen yormak istemiyorum.. ama uygun olduğunda 26 ekim benim bat ya ben çok takıntılı oldum.. bu listeye yazılınca gebe kalıyorum ben.. o yüzden yazılmayı talep ediyorum.. ama bi yandan da korkuyorum ki ne zaman gebe kalsaamm düşürüyorum bunun sorumlusuda liste dermişimm inanın ki ben sıyırdım artık
ayy kızlar size ne diceem benim hikayem geçen sene aralık ayında başlamıştı.. burada.. dış gebelikle.. şimdi bir aralık ayı daha geliyor.. o zamana diyorum testlerimde kısmetse tamamlanıcak ya aralıkta aşılamaya geçelim belki de artık o aralık ayının izlerini bu aralık siler diyorum.. ya çok batıl gördüm kendimi

selam aaa adını unuttum ben :26: inşallah gelmez ve sağlıkla bebeğin gelir sana

SELAAMMMM ne yaptın canım sen.. saymaktan caydın mı günlerini.. bişey diyim mi ben şuana kadar hiç muayenelerde oo yumurtaların da ne güzelmiş sözü ile karşılaşmadım. acaba diyorum FSH 11 çıkmıştı ya seneler öncesi ölçtürdüğümde o yüzden mi bişey demiyorlar.. bugun sat ın 19.günüymüş yumurtlama durumum olabilir mi sence ilişki olsun mu gerek yok mu artık ya bu ay hiç yumurtladığımı anlamadım.. geçen ay yumurtlama testlerim vardı yaptım çift ççizgiyi gördüm hemmen ilişkide oldu resmen kendimi geçen ay hamile ilan ettim o yüzden vazgeçtim artık o testlerden yapmaktan derkeeenn dün akşam yaptım ama 18. gün yani çift çizgi çıktı ama ilişki olmadı.. 18.gün mü yumurtladım acaba eee o zaman adetim gecikir.. enteresan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…