- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #14.561
benim de bayramda adetim gelecek.tedavi bir sonraki aya kalıyo..beklemekten içim çıktı yaa...
bugün bir arkadaşımın daha hamiş haberini aldım.bizden 2 hyıl sonra evlenmişlerdi.ilk denemede tutmuş.vay arkadaş dedim....
Olsun nazz yaa boşverr ne diyoruz,boşveriyoruz bu ay hepimiz :))
napıyorsun?
naapıyım gittim yine şehir dışına.hafta sonu evdeydim sadece...
senin eşinin değerleri iydi demi soni?inş aşılamada sonuç alırsınız yani en kötüsü aşılama ile.benim eşimin morfoloji 0 çıkınca yeniden test yapacakklar.çok merak ediyorum sonucu ya...bigün ben de hamile olabilecek miyim acaba?bebegimi kucagımda görebilecek miyim...off offf efkarlandım valla
Cnm 2 yıl önce sayı 80.00.00 idi sadece ileri hızlıda çok hafif bi yavaşlık vardı doktorun dediği oda önemli değil diyordu.ama aradan uzun süre geçtiği için tekrar yapıcaz hemde aşılama olcak işte cnm..
ama siz daha önce bakmıştınız sayı normal çıkmamış mıydı :26:
bir gün sende hamile olcaksın canım ben inanıyorumm
vala bende onu anlamıyorum.ilk testte herşey güllük gülistanlıktı.ikinci testte oligospermi denildi.üçüncüde yani bu testte morfoloji düştü sıfırlara....bu kadar mı degişir ya...bakalım yeni testte ne çıkcak?valla sıkıldım ya...
yaa bence çok enteresan pek bilgim yok ama o kadarda fark olmaması lazım yaa yani bu 4.testiniz mi olucak
Yaaa benim canım eti puf istiyorrr
şu an için iyi gidiyor canım bi kaç gün daha ölçmeye devam et eğer ovulasyondan eminsen bi kaç gün sonra bi test yap eğer varsa çıkar.
hakkında hayırlısı
kızlar nasılsınızzzzzzzzzzz
ben bugün testi tekrarlattım bugün değerim 1.680 olmuş şükürler olsunnnnn
inşallah herşey yolundadır bayrama gitcem kontrole
Meliscim maasallah ne guzel bir haber bu boyle Allah saglikla tamamina erdirsin insaallah bebislerine kavusursun insaallah
Diger arkadaslara da nasip etsin Rabbim tez vakitte hayirlisiyla
GÜNAYDDINNN şekerler.. cicişler, naz siz eşinin spermini hep çaapada mı verdiniz acep?
bu arada senle batdaşmışız.. bende bayramda bekliyorum..adeti
maşallah maşallah.....inş en yakın zamanda pıtpıtları da duyarsınız canım benim
hee evet 4.testı olacak.bunda da hareket yerın dıbıne gırer bu seferde...
ayy kız çok kotusun benım de canım ıstedı şimdi.bu saatte nerde n bulcez....bu arada ben kaçıom yawru kuşşş ıyı geceler sana...openziiii
8 yıldır evliyim.ev kredimiz var diye çocuk düşünemiyorduk. 3 aydır korunmuyorum norlmade reglim çok düzenlidir ancak geçen ay adetim 5 gün erken geldi ve normalden daha uzun sürdü. Şimdi de 4 gün gecikti ama sanki adet olacakmış gibi kasık ağrım, göğüs ağrım var. sizce test yapmalımıyım yoksa biraz daha bekleyeyim mi ?
Yüce rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin inşallah...
GÜNAYDDINNN şekerler.. cicişler, naz siz eşinin spermini hep çaapada mı verdiniz acep?
bu arada senle batdaşmışız.. bende bayramda bekliyorum..adeti
selam aaa adını unuttum ben :26: inşallah gelmez ve sağlıkla bebeğin gelir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?